Valla ilk zamanlar hep kız dedik his olarak adı bile hazırdı ama son zamanlar bende erkek hisseder oldum rüyalarımda hep erkek görüyorum bakalım kısmetMaşallahyan duruyor ama göremedim ben
İçimden erkek geçti
Yüzü ne kadar belli sübhanallahValla ilk zamanlar hep kız dedik his olarak adı bile hazırdı ama son zamanlar bende erkek hisseder oldum rüyalarımda hep erkek görüyorum bakalım kısmet
Amin inşallah biraz sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum rabbime emanet leke problemim var hala. Siz de hamile misinizYüzü ne kadar belli sübhanallahsağ salim alın kucağınıza inşallah
Teşekkürler yorum içinErkek bence
Sağ salim kavuştursun Allah'ım sizi inşallah.yok ben hamile değilim şu an büyütmeye çalışıyorum:)Amin inşallah biraz sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum rabbime emanet leke problemim var hala. Siz de hamile misiniz
Amin inşallah Allah’a emanet ettim elimden daha fazlası gelmez bınada şükür o sıkıntımızda geçecek inşallah. Allah sağlık versin yavrunuzaSağ salim kavuştursun Allah'ım sizi inşallah.yok ben hamile değilim şu an büyütmeye çalışıyorum:)
Amin inşallah hepimizin evlatlarınaAmin inşallah Allah’a emanet ettim elimden daha fazlası gelmez bınada şükür o sıkıntımızda geçecek inşallah. Allah sağlık versin yavrunuza
Evet erkek pipisi sanki o görünen başka Ne olacak ki:)Arkadaşlar geçen hafta 15+2 iken erkek dedi doktor görüntüye göre. Ama ultrason Makinesi o kadar kötüydüki bebeği bile tam seçemedim. Başı kıçı ayıramadım valla. Sizce hafta olarak ya da fotoğraftan yanılma payı olabilir ? Erken mi daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?