Anlayanlar yorumlaya bilir mi acaba ?

E-L-i-F28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
114
35
28
33
merhaba hanımlar 8 haftalık gebeyim bugün kalp atışları için dr gittim kalp atışlarını gördük şükürler olsun ki ama dr bişi sormadan bilgi vermedi pek Zaten direk baktı kalp atıslatı başlamış dedi okadar dinletmedi bile acaba boyu falan normal mi

Eklentiler

• IMG_3011.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_3013.webp
    11 KB · Görüntüleme: 95
Ben anlamiyorum ama bir olumzsuzluk olsa doktorunuz mutlaka soylerdi veya birakmazdi sizi. Birsey demediyse hersey yolundadir insalah kalbinizi ferah tutun

Tebrikler canım iyidir inş arkadaşın dedği gibi sıkıntılı olsa söylerdi . Şuan da yapabilecegi şeyi yapmış ilerisi için boy kilo fazlasıyla bilgilendirir . Eğer bilgilendirmese sen sor bilmek senin hakkın . Tekrar hayırlı olsun

Bakarak anlayan var mıdır bilemem ama eğer olumsuz birşey olsaydı söylerdi. Doktordan memnun kalmadıysan başka bir doktor bulmalısın. Gerçekten bu süreçte doktordan memnun olmak çok çok önemli..

Usg çıktısında köşede bir yerlerde ölçüde çıkan gün olması lazım ben 7+2 günlük gittim ve usg çıktısında ölçüm birebir çıktı. Yazı şöyleydi "7w2d". Muhakkak senin kağıtta da yazıyordur ordan bakarak gelişiminde sıkıntı varmı görebilirsin

Canım henüz çok erken. Boyu kilosu vs. Hiç belli olmaz.
Bana bile suratsiz bi doktor geçen hafta "kilosunu daha soyleyemiyoruz"demişti, tabiki kendi doktorum söyledi de seninki için daha çok erken. İyidir merak etme

Herkese tekrar teşekkür ederim hanımlar gittiğim dr özeldi 2 gün sonra devlette randevum var bakalım belki daha iyidir bilmiyorum bu sefer belki karından görünür geçen gün karından görünmediği için vajinal görmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…