Anlayış yoksunu eş

Ben de asla sıcaktan uyuyamayanlardanım ve camı açarak yatıyorum. Üşüyen diğer odaya gitsin ya da iyice örtsün üstünü napayım , üşüyen insana çözüm var daha kalın örtünmek ya da giyinmek ama sıcaktan yanana çözüm yok.

Balkonda yatacak kadar sıcaksa ev çok sıcaktır.
E siz de erken saatlerde duş almışsınız.
Saçlarınızı kurutup boynunuzu sıcak tutacak şekilde günü geçirebilirsiniz.
E bütün yaz duş aldıkça cam kapı kapalı mı kalacak?
Bence gereksiz trip atmışsınız. Bıkkınlık olmuş gibi eşinizde.

Bende sizi anlıyorum ancak bende terliyorum ama sicaktn zarar gelmiyor soğuktan zarar geliyor insana.birde şöyle birşey var sizinkinde siz haklısınız koca klimayı duvardan söküp gidecek haliniz yokta.ama bizimki pencere açma olayı yani
İşte arkadaş da "sıcağı seven,pencere açılınca bile boynu tutulan kişi banyo yapıp saçını kurutmadan ya da saçını havluya sarıp üstünü örtmeden yatmasın" diyor.

Malum havalar sıcaklar arttı.banyo yapmıştım akşam üstü.kurudu saçlarım ama cereyanda kalırsam boynum tutuluyor((boyun fitigim var)nitekim geçenlerde aynı durum yaşandı pencereyi açık yattigimiz için boynum tutuldu iki gün baş dönmesi oldu.tabi eş kişisi ilgilenmedi benimle.)neyse bugün camı açmak istedi müsade etmedim.ve dedimki hasta oldum mu ilgilenmiyorsun.tartisma uzamasin diye de seni seviyorum iyi geceler dedim.iyi hal ediyosun dedi yastığını alıp balkona gitti.oraya yatmış ayar oldum adama.
Sıcağa zerre dayanamıyorum, eşimle kedim aynı guruptan kaynayarak uyuyorlar
Yaz başladığı zaman bende yastığımı alıp salona kaçıyorum gece, öldürseler uyuyamam sıcakta
Yazın beni idare ediyor mecburen bunun için kavga etmedik hiç kendiliğinden oluştu bu düzen. Sıcağı sevmeyen insan için yaz eziyet bu kadar hassaslığa gerek yok.

Bence ikiniz de düşüncesizlik etmişsiniz. Yatmaya yakın yıkanmayın veya üşüyorsanız kalın pijama giyebilirsiniz, adam da sıcakta uyuyamıyor yani kendi tarafında buzla yatacak hali yok ama o da tripli davranmış.
Yani mantikli olan üşüyenin kalın giyinmesi ya da ayrı yerlerde yatmak. Illa ayni yatakta yatmaya çalışmak birçok ilişkiyi gereksiz yıpratıyor valla.

Malum havalar sıcaklar arttı.banyo yapmıştım akşam üstü.kurudu saçlarım ama cereyanda kalırsam boynum tutuluyor((boyun fitigim var)nitekim geçenlerde aynı durum yaşandı pencereyi açık yattigimiz için boynum tutuldu iki gün baş dönmesi oldu.tabi eş kişisi ilgilenmedi benimle.)neyse bugün camı açmak istedi müsade etmedim.ve dedimki hasta oldum mu ilgilenmiyorsun.tartisma uzamasin diye de seni seviyorum iyi geceler dedim.iyi hal ediyosun dedi yastığını alıp balkona gitti.oraya yatmış ayar oldum adama.
Keşke bitanem hasta olurum bana kıyamazsın demi falan deseydiniz, nedense hep negatif pekiştirme kullanıyoruz. Hasta olunca benle ilgilenmiyorsun yerine hastayken üzülmüştün, bana su getirmiştin diye ballandırsak bir dahaki hastalığa da su olmaz meyve suyu getirmeye başlar. Pozitif pekiştireç lütfen🙏🏻

Back
X