anlayışlı olmam gerekirmi?

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
Slm Kızlar. Benim evlenmeyi düşündüğüm biri var. İkimizde çalışıyoruz.Evlilik düşünüyoruz.Bu zamanda 40.000 TL olması lazım evlenebilmemiz için. Fakat sevgilimin ailesinin durumu kötü. Bize ailelerimizin maddi yardımı olmayacak.Sevgilimde kredi çekmeyi düşünüyor.Miktarı belli değil. Bizim ayda 5000 civarı gelirimiz olacak.

Zaten isteme olacak sonrada aile arası tatlı yemeyi düşünüyoruz ve sonra düğün.

Memlekete uzak bir şehirde olduğumuz için fazla eşya da almayı düşünmüyoruz.

Altın konusuna gelince benim ailem şu olsun bu olsun demez zaten. Ama ben bazı şeylerde fedakarlık yapıcam herşeyin orta hallisini isteyeceğim. Bu durumda anlayışlı olan fedakarlık yapanda yaramıyor.. Napsamki bilemedim. Ya beklicem yada olduğu kadar olacak ??? :15:

Slm Kızlar. Benim evlenmeyi düşündüğüm biri var. İkimizde çalışıyoruz.Evlilik düşünüyoruz.Bu zamanda 40.000 TL olması lazım evlenebilmemiz için. Fakat sevgilimin ailesinin durumu kötü. Bize ailelerimizin maddi yardımı olmayacak.Sevgilimde kredi çekmeyi düşünüyor.Miktarı belli değil. Bizim ayda 5000 civarı gelirimiz olacak.

Zaten isteme olacak sonrada aile arası tatlı yemeyi düşünüyoruz ve sonra düğün.

Memlekete uzak bir şehirde olduğumuz için fazla eşya da almayı düşünmüyoruz.

Altın konusuna gelince benim ailem şu olsun bu olsun demez zaten. Ama ben bazı şeylerde fedakarlık yapıcam herşeyin orta hallisini isteyeceğim. Bu durumda anlayışlı olan fedakarlık yapanda yaramıyor.. Napsamki bilemedim. Ya beklicem yada olduğu kadar olacak ??? :15:

Seviyosanız olduğu kadarına katlanın zaten geliriniz çok iyi. Kim ne diyebilir fedakarlık yaptıktan sonra

"Bu zamanda 40.000 TL olması lazım evlenebilmemiz için" demişsiniz..
Bu rakamı hangi hesaba göre buldunuz?

Ayrıca geliriniz fena da değilmiş..
Bence çok umutsuz olmayın..

N'aptın yahu 40.000 lira? Güzel bir düğün - güzel ev - güzel eşyalar istiyorsunuz herhalde 40.000 lira düşündüğünüze göre. Biz 13 milyara ankarada düğün yaptık, 1600 liraya nikah yaptık, 5000 liraya izmirde düğün yaptık, 6000 lira salon mobilyaları, 2500 lira salon oturma grubu, 4000 lira yatak odası , 1000 lira oturma odası du bakiim kaç etti? 32.100 aboğğ bayağı tutuyormuş :D tamam sözümü geri alıyorum:D velhasıl takı konusunda falan ben de anlayışlıydım, sevgilinin ailesi iyi birileriyle, paragöz değillerse, eşin de paragöz değilse anlayışlı olursan sorun olmaz, ben anlayışlı oldum hiç sorun yaşamadım, ailem de. Babam da eşime saat takmadı onun parasını bize verdi oturma odası aldık mesela. İş ailelerde bitiyor biraz.

Ha ayrıca bizim gelirimiz öyle ayda 5000 lira falan da olmuyor, sıkışığız biraz ama bir şekilde geçiniyoruz Allaha şükür:1:

Ha ayrıca bizim gelirimiz öyle ayda 5000 lira falan da olmuyor, sıkışığız biraz ama bir şekilde geçiniyoruz Allaha şükür:1:

Sevgilim paragöz değil ama ailesi paragöz sanırım :/// Erkek arkadaşımda beni çok anlayışlı bulduğunu söylüyor. "Borcumuz bitince ben sana herşeyin en güzellini alırım" diyor klişe tabıı :))) Beraber olursak herşeyi aşarız diyor ama çok mu fedakarlık yapıyorum acaba diye düşünüyorum :))

Sevgilim paragöz değil ama ailesi paragöz sanırım :/// Erkek arkadaşımda beni çok anlayışlı bulduğunu söylüyor. "Borcumuz bitince ben sana herşeyin en güzellini alırım" diyor klişe tabıı :))) Beraber olursak herşeyi aşarız diyor ama çok mu fedakarlık yapıyorum acaba diye düşünüyorum :))

Ailesi başının etini yiyip kafasını karıştırmazsa hiçbir sorun olmaz bence, ama bu sitede çok okudum öyle anlayışlı davranıp da sonradan pişman olanları:19:

"paragöz sanırım" derken..Bildiğiniz, gördüğünüz birşey mi var yoksa sadece tahmin mi?
Olasılık hesapları yaparak kendinize durup duruken sıkıntı yaratıyor olmayasınız?

sonra aile arası tatlı yicez dedin ya
cnm tatlık çekti ya nolcak şimdi ,
neyse nutella yiyeim bare..:52::52::52::52::27::27::27::56::56::56:

"paragöz sanırım" derken..Bildiğiniz, gördüğünüz birşey mi var yoksa sadece tahmin mi?
Olasılık hesapları yaparak kendinize durup duruken sıkıntı yaratıyor olmayasınız?

Erkek arkadaşım özellikle annesini çok paracı olduğunu söylüyor.Benimki askere gidecekti para biriktiriyordu o durumda bile para istiyor..Hatta paraları sen kıza yediriyorsun bile demiş :/// Kadın çok paracı ama sevgilim öyle değil...Aslında beni seviyor kadın benimle oğlunun evlenmesini istiyor.Şu an askerde ortada ciddi bişey yok ama hafta sonu gelcek bize sevgilim annesi :26:

Erkek arkadaşım özellikle annesini çok paracı olduğunu söylüyor.Benimki askere gidecekti para biriktiriyordu o durumda bile para istiyor..Hatta paraları sen kıza yediriyorsun bile demiş :/// Kadın çok paracı ama sevgilim öyle değil...Aslında beni seviyor kadın benimle oğlunun evlenmesini istiyor.Şu an askerde ortada ciddi bişey yok ama hafta sonu gelcek bize sevgilim annesi :26:

O zaman iş ciddileştiği vakit bazı şeyleri açık açık konuşursun erkek arkadaşınla..
Peki sevgilinin annesi size ne sıfatla geliyor?
Yani sözlü müsünüz?

bu konuyu sanki daha önceden baska bir üye acmisti..
ben bu cümleleri öncedende okumustum..
hatta cok eminim..
sanirim daha önceden acan kisi sevgilisini asagilamisti, kendinide kaf daginda görüyordu..
bu yüzden cok tepki almisti

Şu an sadece anneler tanıştı.Ortaada ciddi bişey yok. Annesi gelip nekonuşacak çok merak ediyorum doğrusu :))

Back
X