Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
40 000 mi naptin guzelim yaa :) 5000 cok iyi bence hic borc yapmadan olmuyor elbette ama bence anlayisli ol ve bir ev satin alin taksit taksit odeyim hic borca girmeyin derim takilan bileziklerle altinlarla da pesinatini verirsiniz bu zamanda ev almak kolay olmuyor zira..
mutluluklar dilerim
Öncelikle mutluluklar dilerim arkadaşım sanırım ist yaşıyorsun ama 40 binlira biraz fazla degilmi tabi herşeyin en iyisi almak isteriz 3 gün önce bir dügüne gittim dügün sahiplerinin ettigi masraf toplamda 15 binlira gitti dediler herşeye tabi bu yaşadıgınız şehire göre farklılık gösterir maaşınız gayet iyi geçinmek için.
yapılan hersey ikinizin ortak malı olacak istediğin seyler sadece senin acıklarını kapatmayacak bir nevi yatırım gibi bişey. ama madem ki durumu kötü en hallice olanını istersin canım sende
ben çiftlerin ikisi de çalışıyorsa ya da gelirleri iyiyse kesinlikle her türlü masrafı kendilerinin yapmasından yanayım..böylelikle karşı tarafın ailesi sizden bir şey talep edemediği gibi başınıza da kakamaz. biz de tıpkı sizin gibi 40000 tl kredi çekip hayatımızı kurduk. evet borcumuzu öderken zorlanmadık değil ama 1 yıllık evliyim çok şükür borç filan kalmadı. düğünümde de kimse hak iddia edemedi. nişanda takılacak seti bile birlikte aldık ama hiç gocunmuyorum, var ki aldım diyorum..bence önemli olan sizin borçlarınızı kapatırkenki uyumunuz. biz eşimle yediğimizden kısmadık ama lükse para vermedik ve bitti borçlarımız..alnımız ak başımız dik bir şekildeyiz.
Öncelikle mutluluklar dilerim arkadaşım sanırım ist yaşıyorsun ama 40 binlira biraz fazla degilmi tabi herşeyin en iyisi almak isteriz 3 gün önce bir dügüne gittim dügün sahiplerinin ettigi masraf toplamda 15 binlira gitti dediler herşeye tabi bu yaşadıgınız şehire göre farklılık gösterir maaşınız gayet iyi geçinmek için.
canım biz de 40000 e malettik. biz ailelerimizden uzakta yaşadığımız ve şehir çok küçük olduğu için sosyal hayatımız az olur diye hep evimiz güzel kaliteli olsun dedik. evin içine girince içimiz ferahlasın dedik. düğün desen bir kere yapılıyor. düğün neyse ama eşyalarıma verdiğim paraya hiç acımıyorum.
Ailesi başının etini yiyip kafasını karıştırmazsa hiçbir sorun olmaz bence, ama bu sitede çok okudum öyle anlayışlı davranıp da sonradan pişman olanları
bende senin gibiydim ailelerden hiçbirşey beklemedik 2 yıl para biriktirdik 15.000 TL- geri kalan 15.000 tl kredi çektik . herşeyimi orta halli aldım adisine de kaçmadım. takı olayı nda olabildiğinde ucuz olanları beğendim durumları olmadığını bildiğim için. Kv ve Kp mi çok severim olsaydı eminim ellerinden geleni yaparlardı. Ortada art niyet olmadığını bildiğim için bi sakınca görmedim anlayışlı davranmakta. Şu an 2 haftalık evliyim ve bazen eşimle konuşup şaşırıyoruz ve mutluluğunu yaşıyoruz bu koca evi sadece kendi maddi manevi çabamızla kurduğumuzaa....