Merhabalar..Sanırım kızım ergenlik döneminde bu kez sorunlarım çalışmadığım yerden. 6. Sınıfa geçti. İlkokul arkadaşları ile ayda bir avmde buluşurlar izin veririm babası bırakır babası alır. Benim telefonum üzerinden arkadaşları ile iletişimi devam eder. (Arkadaşlarının telefonu var ben 8. Sınıf sonuna kadar almayı düşünmüyorum aynı okuldayız zaten. Yüzmeye de biz götürür getiririz telefona ihtiyacı yok.) ama dün akşam arkadaşımın evine gidebilir miyim dedi haftasonu için. İzin vermedim çünkü kızın anne babasını tanımıyorum evde bir arkadaşları daha olacakmış. Ama kızın abisi olacak mı o da meçhul. Avm de buluşun dedim yok kız partisi yapacağız dedi. Her gün orda burda neler duyuyor neler görüyoruz ben nasıl izin veririm hiç tanımadığım insanların evine gitmesine? Bir sürü laf etti ben kötü anneymişim

ay nasıl önünü alacağım bu konunun onu da bilmiyorum. Ergenlik hiç çalışmadığım bölümmüş resmen tıkandım kaldım bana bir yol gösterin
Not: mesajlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Yaptığımın doğru olduğunun farkındayım fakat bunu ona nasıl anlatacağım kendimi 11-12 yaşındaki çocuğa nasıl ifade edeceğim onu bilmiyorum.