• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annanesi demi 'O'

Sevdambenimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
482
339
103
Almanya
Iyi geceler hanimlar..
Kafayi yicem ..kisa ozet 25 yasindayim ..
170küsür boyum ..
59 -60kilodayim..
Kendimi ovmek gibi olmasin ..
Guzel alimli..
Neysen bugun yasadigim cok sacma bi olayi anlatayim ..
Yoksa catliyacagim.. gorumcemin kucuk 2 aylik bebegi var doktorda randevusu vardi yardimci olmak icin onunla gittim ..
O muayane olurken felan hep bebegiyle ilgilendim..
Neyse oralarda dolasan 50 kusur yaslarinda bi hemsire vardi tuhaf tuhaf bakislarini yakalamistim ..gorumcem cikti odadan toparlaniyodu cocukda halen kucagimda bu hemsire geldi yanimiza bu dedi annanesi mi dedi
Beni kasdetiyor..
Banada kal geldi agzima acamadim ..o an sanko kitlendim gorumcem ne alakaya dedi o yengem abimin esi felan .. sonra kadin basti gitti ben sokk ..ustune sokkk.
Arkadas 25 yasindayim gorumcem 24 .

Sonra ciktik ..ama ben neden kadina bisey demedim ne diyebilirdim ..ama yemib ederim psikolojim alt ust oldu ..nasil bu durumdan kurtulcam aynaya bakiyorum saatlerdir.

25 yaşında birini güzel alımlı boylu poslu olmasa da kimse bebeğin ananesi sanmaz bence,mümkün değil.hemşire ya başkasını kastetti yanınızda başka bir kadın varsa ya da dili sürçmüştür annesi diyeceğine ananesi demiştir.
Yok canim yanimizda bi bey vardi
Almanca oma annane ..
Kesinliklen karistiramaz.

25 yaşında birini güzel alımlı boylu poslu olmasa da kimse bebeğin ananesi sanmaz bence,mümkün değil.hemşire ya başkasını kastetti yanınızda başka bir kadın varsa ya da dili sürçmüştür annesi diyeceğine ananesi demiştir.
Boyumu kilomu yazdim (cunku kvme anlattim oda uzun boylulari bazi insanlar yasli buluyomus ole bi yorumda bulundu oyuzden belirttim)

Boyumu kilomu yazdim (cunku kvme anlattim oda uzun boylulari bazi insanlar yasli buluyomus ole bi yorumda bulundu oyuzden belirttim)
25 yaş çok genç bir yaş ,35 olup da yaşadığı yıpratıcı hayat sebebiyle olduğundan yaşlı görünenleri gördüm ama 25 yaşında ki birine anane denmesi hemşirenin bilerek sizi sinir etmek için söylediğini gösteriyor o zaman .

Back
X