• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annanesi demi 'O'

Iyi geceler hanimlar..
Kafayi yicem ..kisa ozet 25 yasindayim ..
170küsür boyum ..
59 -60kilodayim..
Kendimi ovmek gibi olmasin ..
Guzel alimli..
Neysen bugun yasadigim cok sacma bi olayi anlatayim ..
Yoksa catliyacagim.. gorumcemin kucuk 2 aylik bebegi var doktorda randevusu vardi yardimci olmak icin onunla gittim ..
O muayane olurken felan hep bebegiyle ilgilendim..
Neyse oralarda dolasan 50 kusur yaslarinda bi hemsire vardi tuhaf tuhaf bakislarini yakalamistim ..gorumcem cikti odadan toparlaniyodu cocukda halen kucagimda bu hemsire geldi yanimiza bu dedi annanesi mi dedi
Beni kasdetiyor..
Banada kal geldi agzima acamadim ..o an sanko kitlendim gorumcem ne alakaya dedi o yengem abimin esi felan .. sonra kadin basti gitti ben sokk ..ustune sokkk.
Arkadas 25 yasindayim gorumcem 24 .

Sonra ciktik ..ama ben neden kadina bisey demedim ne diyebilirdim ..ama yemib ederim psikolojim alt ust oldu ..nasil bu durumdan kurtulcam aynaya bakiyorum saatlerdir.
kıskançlığından yapmış belli ki, sevinin bence :) demek ki baya beğenmiş sizi:)

"Yok 2 kuşak geriden ninesiyim" deseydin. :KK70:
"Siz de yeni anneanne oldunuz galiba herkesi anneanne sanmanız ondan mı?" diye sorsaydın ya :KK70::KK70:
Densiz işte bunun için moral bozulur mu? Yüzüne gülseydin de anlardı..

Bnmde gorumcemle kayinvalideyi babanne torun saniyorlar :D 40yas var aralarinda k ile gorumcenin. Sokakta herkes ayni seyi diyor hala alisamadilar bu duruma :D sinirleri bozuluyor. Siz guzel olmasanizda boylu poslu olmasanizda kimse anneanneis demez. Ya kiskandi, yada dili surstu :D

25 yaşında bahsettiğin boy ve kilo da ne kadar kötü görünürsen görün kimse anneanne olduğunu düşünmez. Düşünüyorsa ya gözlerde ya kafada bir bozukluk vardı. :KK48:
Bu kadın da muhtemelen senle ilgili birşeyi kıskandı sırf sebi gıcık etmek için böyle söyledi. Başka bir sebebi olamaz.

annem nişanlıyken acil bel fıtığı ameliyatı olmuş,
19 yaşında o zaman, ama daha da küçük görünüyor minyon sarışın bir kızcağız işte,
babamla dedem gelip gidiyormuş tabi,
hemşireler anneme nişanlın çok yakışıklı çok yakışıyorsunuz diyorlarmış,
taburcu günü annem anlamış ki dedemi annemin nişanlısı sanıyorlar :skandal:
yani insan gerizekalı olsa, 23 yaşında bir adamı, 40 küsür yaşındaki adamın babası sanmaz.
nasıl bir idrak kabiliyeti bu bilmiyorum,
boşverin gitsin :63:

ha bu arada, benden 8 yaş küçük bir kız kardeşim var, benden 8 cm uzun aynı zamanda, incecik manken gibi babyface bişey (ben ailenin genetik çöplüğüyüm :KK53:)
bize de sürekli hanginiz büyüksünüz diye sorarlar ya da kardeşimi ablam zannederler, sanki yetişkin insanlar değil küçük çocuklarız da büyük olan küçük olandan uzun olmak zorunda :işsiz:

Ben 27 yaşındayım yaşlı gösteriyorum kabul ediyorum 3 çocuk da olunca herkes en az 35 saniyor baba. Yaşında adamlar abla diyor benden 5-6 yaş büyük adamlar abla diomyor gülüp geçiyorum amannnn

Orta cağdan büyük annesi oluyorum deseydin.
Bu arada kadının gözlerinde sıkıntı olabilir eğer yüzünüz zayıf ve inceyse tombul bir yüzünüz yoksa gözleri bozuk olanlar bu yüz hatlarına sahip insanları yaşlı gibi algılıyorlar benim başıma da gelmişti:))))

Iyi geceler hanimlar..
Kafayi yicem ..kisa ozet 25 yasindayim ..
170küsür boyum ..
59 -60kilodayim..
Kendimi ovmek gibi olmasin ..
Guzel alimli..
Neysen bugun yasadigim cok sacma bi olayi anlatayim ..
Yoksa catliyacagim.. gorumcemin kucuk 2 aylik bebegi var doktorda randevusu vardi yardimci olmak icin onunla gittim ..
O muayane olurken felan hep bebegiyle ilgilendim..
Neyse oralarda dolasan 50 kusur yaslarinda bi hemsire vardi tuhaf tuhaf bakislarini yakalamistim ..gorumcem cikti odadan toparlaniyodu cocukda halen kucagimda bu hemsire geldi yanimiza bu dedi annanesi mi dedi
Beni kasdetiyor..
Banada kal geldi agzima acamadim ..o an sanko kitlendim gorumcem ne alakaya dedi o yengem abimin esi felan .. sonra kadin basti gitti ben sokk ..ustune sokkk.
Arkadas 25 yasindayim gorumcem 24 .

Sonra ciktik ..ama ben neden kadina bisey demedim ne diyebilirdim ..ama yemib ederim psikolojim alt ust oldu ..nasil bu durumdan kurtulcam aynaya bakiyorum saatlerdir.
işte olmasaydım kahkaha atıcaktım nasıl bir kafada acaba bayan kıskanmış olabilir mi ki kendisi orta yaşı geçmiş ya :oha:

Back
X