- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.182
- 798
- Konu Sahibi Sevdambenimm
Eğer tesettürlü falansan, sinir etmek için söylemiş olabilir. Almanya'da ırkçı, yabancı düşmanı insanlar var maalesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıskançlığından yapmış belli ki, sevinin bence :) demek ki baya beğenmiş sizi:)Iyi geceler hanimlar..
Kafayi yicem ..kisa ozet 25 yasindayim ..
170küsür boyum ..
59 -60kilodayim..
Kendimi ovmek gibi olmasin ..
Guzel alimli..
Neysen bugun yasadigim cok sacma bi olayi anlatayim ..
Yoksa catliyacagim.. gorumcemin kucuk 2 aylik bebegi var doktorda randevusu vardi yardimci olmak icin onunla gittim ..
O muayane olurken felan hep bebegiyle ilgilendim..
Neyse oralarda dolasan 50 kusur yaslarinda bi hemsire vardi tuhaf tuhaf bakislarini yakalamistim ..gorumcem cikti odadan toparlaniyodu cocukda halen kucagimda bu hemsire geldi yanimiza bu dedi annanesi mi dedi
Beni kasdetiyor..
Banada kal geldi agzima acamadim ..o an sanko kitlendim gorumcem ne alakaya dedi o yengem abimin esi felan .. sonra kadin basti gitti ben sokk ..ustune sokkk.
Arkadas 25 yasindayim gorumcem 24 .
Sonra ciktik ..ama ben neden kadina bisey demedim ne diyebilirdim ..ama yemib ederim psikolojim alt ust oldu ..nasil bu durumdan kurtulcam aynaya bakiyorum saatlerdir.
Yok canim degilim.. ama dogru bi noktaya degindin..Eğer tesettürlü falansan, sinir etmek için söylemiş olabilir. Almanya'da ırkçı, yabancı düşmanı insanlar var maalesef.
Ahh o anki zamana donsem neler soyleyecegimde ..turkun akli sonradan geldi ..dumur oldum o an..Ben olsam hayır senin ebenim derdim
Insanlar nekadar patavatsiz ya yuhYa arkadasım o da birşey mi, benim anneme eşim için eşiniz mi demişlerdi.![]()
![]()
O zamanlar biz nişanlıydık, annem 60, eşim 23 yaşındaydı.![]()
Hayır bir de ne annem öyle aman aman genç gösterir, ne eşim yaşlı. Yani olabilitesi yoktu.Insanlar nekadar patavatsiz ya yuh![]()
işte olmasaydım kahkaha atıcaktım nasıl bir kafada acaba bayan kıskanmış olabilir mi ki kendisi orta yaşı geçmiş yaIyi geceler hanimlar..
Kafayi yicem ..kisa ozet 25 yasindayim ..
170küsür boyum ..
59 -60kilodayim..
Kendimi ovmek gibi olmasin ..
Guzel alimli..
Neysen bugun yasadigim cok sacma bi olayi anlatayim ..
Yoksa catliyacagim.. gorumcemin kucuk 2 aylik bebegi var doktorda randevusu vardi yardimci olmak icin onunla gittim ..
O muayane olurken felan hep bebegiyle ilgilendim..
Neyse oralarda dolasan 50 kusur yaslarinda bi hemsire vardi tuhaf tuhaf bakislarini yakalamistim ..gorumcem cikti odadan toparlaniyodu cocukda halen kucagimda bu hemsire geldi yanimiza bu dedi annanesi mi dedi
Beni kasdetiyor..
Banada kal geldi agzima acamadim ..o an sanko kitlendim gorumcem ne alakaya dedi o yengem abimin esi felan .. sonra kadin basti gitti ben sokk ..ustune sokkk.
Arkadas 25 yasindayim gorumcem 24 .
Sonra ciktik ..ama ben neden kadina bisey demedim ne diyebilirdim ..ama yemib ederim psikolojim alt ust oldu ..nasil bu durumdan kurtulcam aynaya bakiyorum saatlerdir.