Doğuma Hazırlık anne adayları hangi bebek bezini tercih edeceksiniz? anneler siz ne kullanıyorsunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben evy baby kullanıyorum. çok da memnunum. 3 aylık bebeğim daha pişik olmasını geçtim kızarıklık bile olmadı... geceleri bezini hiç değiştirmiyorum.. emiciliği çok iyi olduğu için zarar vermiyor... reklam yapar gibi oldu ama gerçekten memnunum...

bende prima yeni doğan aldım ilk kızımdada prima kullanmıştım çok memnun kaldım hiç pişik yapmıyor.

ya arkadaslar bende merak ediyorum yeni doğandan kaç paket almak gerek 2 paket yetermi acaba tecrübeli olanlar yardımcı olsun lütfen ben bi paket 3-6 yeni doğan aldım.

Kızlar siz bir paketini alın bittikçe alırsınız bebişin kilosuna göre hem belki bebeğinize alerji yapıcak önce bi deneyin bittikçe alırsınız gamyoncuiremsu

Bu arada ben de prima kullanıyorum çok memnunum. Bi arkadaşım evy baby getirmişti doğumdan önce ilk onu denedim memnun kalmadım. Hastaneden huggies vermişlerdi numune onu da denedim ama prima gibisi yok kızlar a.s.

ben her çeşit aldım sanırım molfix prima evy baby aldım çevreden iyi diye duyduklarımdan indirimde gördükçe stokladım hangini beğenirsem devam ederim heralde yada indirimdeki hangisiyse alırım

benimde tercihim ultra prima olucak.yanlış hatırlamıyorsam ilk çıkan bezlerden biriydi prima ve hala kalitesini koruyor.ilerki aylardada ıslak mendil olarak pampers kullanmayı düşünüyorum.

Ablam aralık başında doğum yaptı. Prima yenidoğan 98li paket almıştı. Bebekte pişik yaptı. Molfixe geçti şimdi. Bebeğin pişiğide geçti. Bazı bebeklere bezler alerji yada pişik yapabiliyor. O yüzden depolamayın derim.

arkadaşlar size bişey sorucam ıslak mendil doğar doğmaz kullanabilirmiyiz zarar verirmi acaba bide hangi markaları kullanmamı tavsiye edersiniz

Islak mendiller ne kadar hassas da olsa kimyasal içeriyor.Bebeğimizin cildi çok hassas olduğundan bence ilk başlarda sadece suyla temizlemek en doğrusu.

ben kızımda bebek bezini primadan başkasıyla rahat edemedik bu sefer huggıes de deniyeceğim ama herhalde ultra prima en iyisi ,katkı maddeli bezleri kullanmayın daha sonra büyük problemler çıkabilir.ıslak mendilleride 6 aylıktan sonra kullanmak en iyisi ,eczanede satılan mustela marka olanlarını tercih edin.Bebek yağı,krem gibi şeyler yerine sızma zeytin yağını tercih edin.
neden bu kadar detay derseniz katkılı bebek ürünleri yüzünden kızım egzama olmuştu,3 yaşına kadar geçmedi,çok canı yandı, bir sürü cildiyeci gezdim,size tavsiyem kimyasal ve güzel kokulu market ürünlerinden uzak durun.fazla stokda yapmayın ,bebeğinize deniyerek alın bence.
hepinize hayırlı doğumlar, sağlıklı cocuklar...

Arkadaşlar bu bilgileriniz için çok teşekkürler ya sizin sayenizde ne almam gerektiğine kara verebileceğim.İnsan ilk hamile olacağı zaman hiçbirşey bilmiyor çok tecrübesiz oluyor ama sizlerin sayesinde bilgileniyorum çok sağolun!

Ben Prima 1 numaradan 50lık 1 paket aldım. Sonra 2 numaraya gecmeyı dusunuyorum. 2 numaradan da 98 lık mega paket aldım.. Acaba 1 numara ve 2 numara ortalama ne kadar sure gıder.. Indırımlerde 1 er tane daha alsam mı?

bencede en ama en kötü bez prima çünkü kızım onda hiç ama hiç rahat etmedi iki kere ıslatsa hemen cıyak cıyak bagıryordu bu yuzden de 1 hafta gitcek bez 3 günde bitiyordu evb baby iğrenç denmiş bence en iyi bezlerden biri molfixde kesinlikle çok iyi ama biz baby star kullanıyoruz harika bir bez zaten hamd olsun hiç pişik olmadı kızarıklıkda yok çünkü elimden geldiğince iyi bakıyorum

unibaby ve fresh soft markalarının ıslak pamuklu sudan oluşan mendilleri var ve çoğu sitede 12li paketler halinde oldukça ekonomik satılıyo ben 12 li paket halinde aldım onlarda katkı maddesi yok ve özel hastaneler bebek bezi ve mendilini onlar karşılayanlar bu mendili öneriyorlar öbürlerini kullanmayın diyorlar

en iyisi suyla kendiniz temizlemek ama her zaman o fırsat olmayabilir

canım pamuk ile temizlemöek çok zor oluyor ama bebek kakasını yapınca mesela o mendillerle temzleyip sonra iki kere pamuklu suyla silebilrsin bn daha çok bebek mendili kullandım 7 ci aydayız ne pişik olduk ne de hamd olsun kızarıklıgımız var

4 aylık bebeğim var önce molfix kullandım iyi kullanışlı şimdi prima kullanıyorum çok ince daha rahattır diye düşünüyorum

çok teşekkür ederim paylaşımın için pamuk iyi ama dediğin gibi kaka nasıl pamukla temizlenecek bende onu düşünüyodum yinede evde pamuklu bezle temizlerim biyere gidincede nivea soft care aldım kullanan varmı memnunmusunuza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…