- 3 Ekim 2007
- 14.718
- 37.159
- 1.123
- 39
merhaba arkadaşlar.şu an 18 haftalık hamileyim
yalnız beslenme konusunda sıkıntılarım var.hamilelikten önce de iştahsız bir insandım,zayıfım ama hiçbir zaman sağlıksız olmadım çok şükür,bütün değerlerim hep normal çıkardı.tabi şu an gebelik dolayısıyla beslenme alışkanlığımı gözden geçirmem gerekiyor.ilk 3 ayda öyle çok fazla bulantı yaşamama rağmen inanılmaz bir iştahsızlıkla boğuştum.bu sırada 2 kilo verdim(kilo vermek benim için çok basit bir olay malesef)şu an bulantı şikayetim falan hiç yok ama iştahta da pek bir değişim olmadı,canım pek bir şey istemiyor,öyle internette okuduğum günlük alınması gereken miktarlarda besin alamıyorum.tabi dikkat ediyorum.önce hiçbir şekilde meyve,süt,yoğurt tüketmezken şimdi bunlardan günlük alıyorum.sebze ağırlıklı besleniyorum,haftada 1-2 kez kırmızı et yiyorum amka balık ve tavuk yiyemiyorum.zararlı şeylere nerdeyse hiç yaklaşmıyorum.çikolata,cips,kola,çay ,kahve gibi..(.bu arada dr son muayenemde her şeyin gayet iyi olduğunu söyledi,tabi şimdilik)
sizden ricam gün içinde neler yediğinizi bana anlatmanız.ya da bir haftada şu besinlerden mutlaka tüketiyorum dediğiniz şeyler var mı?yani sizce en önemli olanlar hangileri,bana kesinlikle önereceğiniz şeyler var mı?

sizden ricam gün içinde neler yediğinizi bana anlatmanız.ya da bir haftada şu besinlerden mutlaka tüketiyorum dediğiniz şeyler var mı?yani sizce en önemli olanlar hangileri,bana kesinlikle önereceğiniz şeyler var mı?