ne güzel bünyen kilo almıyormuş benim de 5 aya kadar bebeğin kılosu düşük dıyordu doktorum ama sonrasında yakaladı sağlıksız degıl ve ben son 1-1,5 aydır sıcaklardan yumurta yıyemıyorum süt içmiyordum çok rahatsız edıyor mıdem zaten sorunlu rennıe şurup fayda etmıyor doktorum hap da yazdı o bıraz ıyı gelıyor ama hamılelıgımın basından berı mıdem hıc duzelmedı su anda son aydayım şikayetler ıyıce arttı
ceviz 2 adet fındık 1 avuc yıyorum hala meyve olarak üzüm armut kabızlıga ıyı gelıyorlar,muz u da tuketıyorum cunku bebege kılo aldıran muz dıyorlar evet dogru,peynir özellıkle kaşar,yoğurt öğlen aksam 1 kase yıyorum et tavuk haftda 2 defa yıyorum,sıcaklardan dondurma ve çıkolataya hayır dıyemıyorum çocuk dondurma manyagı olacak kesın bence fazla düşünmemek gerekıyor cunku bebek hersekılde senden alıyor dikkat edılen nokta ıse annenın güçsüz vitamınsız kalmaması yoksa artık kılo alımım yavasladı ama bebek daha çok alıyor dolayısıyla kendını kasma ben artık bırakmıstım zaten yedıklerımde çok bı zevk vermıyordu hep ağzımda garıp bır tat,midemde yanma, ama sımdı maşallah ıyı gıdıyor gelısmesı doktor ılk zamanlarda senden 3 kgdan fazla bebek gelmez dıyordu bu gıdısle 3 kg yu da gecer ınssallah
şimdiden hayırlısı olsun kendıne ıskence halıne getırme bebek sımdıden sonra alacak senden