Teşekkürler Canıım inşallah öyledirCanım kendine dert etme bunlar normal yerleşiyor bebeğin o ağrı o yüzden
Normaldir caanım bizim arkadaşınBende hamileyim 6+ 4 günlük lakin en ufak bir mide bulantım veya başdönmem yok bu normal mi sizce
O kabuslar hepimizin derdi cnm korkma:))Çok teşekkurederim sabaha karşı kabuslar fln uğraştım sanırım üstüne bulantım da başlayınca korktum
Bendede hic ne bulanti ne bas donmesi .10. Haftada baslayacak diye okumuştummBende hamileyim 6+ 4 günlük lakin en ufak bir mide bulantım veya başdönmem yok bu normal mi sizce
Bnmde hiç olmadı cnm ne güzel işte hamileligin rahat gecicekBende hamileyim 6+ 4 günlük lakin en ufak bir mide bulantım veya başdönmem yok bu normal mi sizce
Her hafta vücudunda değişklikler farkedicksn bigün bulantın olck bigün olmcak bigün belin ağrck bigün kasıkların ağrck:))yeni doğum yapmş bi anne olark sana tavsiyem hamileliğnn tadını çıkar.rabbim bu duyguyu yaşama şansı verdiği için hep şükret .kucğına alıp kokusunu almayı nasip etsin inş o zmn bütün hayatın tekrr şekillnck sağlıklı hamilelkler hayırlı doğumlar diliorm sana benm gibi bi avazda doğurrsn inş:))günaydın hanımlar 5+2 hamileliğim bugüne kadar mide yanması gibi yanmalarım oluyordu Zaman Zaman ve kasık ağrılarım da ama bu sabah hem kasık ağrısı hem de bulantım var doktora gitmeli miyim ilk hamileliğim ve endişelendim biraz
Caaanım çok teşekkür ederim öncelikle Allahım evlatlarınla sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallahHer hafta vücudunda değişklikler farkedicksn bigün bulantın olck bigün olmcak bigün belin ağrck bigün kasıkların ağrck:))yeni doğum yapmş bi anne olark sana tavsiyem hamileliğnn tadını çıkar.rabbim bu duyguyu yaşama şansı verdiği için hep şükret .kucğına alıp kokusunu almayı nasip etsin inş o zmn bütün hayatın tekrr şekillnck sağlıklı hamilelkler hayırlı doğumlar diliorm sana benm gibi bi avazda doğurrsn inş:))
Caaanım çok teşekkür ederim öncelikle Allahım evlatlarınla sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallahinan sancım olduğunda hemen ayetel kürsiden başlıyorum okumaya yani bildiğim ne varsa tabiki veren de alan da Rabbim neylerse güzel eyler o kadar güzel anlatmışsınki duygulandırdın beni çocuklara çok düşkünüm o yüzden dediğin gibi inşallah bi avazda doğrur koklaya öpe büyürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?