Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merak ettiğim bir şey var korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldınız kızlar ya da evlendikten sonra yani ne kadar beklediniz paylaşırsanız sevinirim
ben bu yaz 4 yıllık evli olucam
korunmayı geçen sene şubat ayında bıraktık ilk hamileliğimi 8.ayımda hamile kaldım malesef düşük oldu ikinci hamileliğimde düşükten sonra 1 kez regli oldum tekrar hamile kaldım
biz evlendik beri korunmamıştık,7.ayda hamile kalmıştım.Bence bebek ya hemen yapılmalı ya da 5 yıl sonra,neden derseniz bebek yepyeni bir düzen demek çünkü.sempatiksalakcinni tabi bu benim fikrim..
biz evlendik 3,5 sene geçti. ama hep korunduk.bir kaç sefer yumurtlama dönemine getirmeden korunmadık. şartlar uygun olunca yumurtlama döneminde de korunmadık ve ilk seferde hamile kaldım. şimdi 17 haftalık hamişim.