ANNE ADAYLARI YARDIM EDİN HAMİLELİK SÖZ KONUSU OLABİLİR Mİ İSTİYORUZ

buseozan23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
46
5
1
25
1 Halsizim

2 uyku geliyor

3 Kasık ağrısı

4 mide de karın da gaz

5 Sol göğüs kolumun altından sızı olması

3 kez ağrı oldu sızlıyor acıyor

Sizce hamilelik belirtisi mi acaba 26 nisan yumurtlama günümdü kadın doğum doktorum söyledi alttan muayene yapınca diğer adetine kadar sık ilişki yapın demişti sizce var mı kafam karıştı

1 Halsizim

2 uyku geliyor

3 Kasık ağrısı

4 mide de karın da gaz

Sizce hamilelik belirtisi mi acaba 26 nisan yumurtlama günümdü kadın doğum doktorum söyledi alttan muayene yapınca diğer adetine kadar sık ilişki yapın demişti sizce var mı kafam karıştı
2 haftada bu kadar çok belirti olmaz bence.. Fazla stres yapma inşallah güzel sonuçlanır

1 Halsizim

2 uyku geliyor

3 Kasık ağrısı

4 mide de karın da gaz

Yumurtlamadan sonra 10 gün geçmiş sanırım çok bi belirti olmaz benim cuma testim pozitif çıktı ama hiç belirtim yoktu bugün çok hafif sancım var bide ateş basması o kadar

Yumurtlamadan sonra 10 gün geçmiş sanırım çok bi belirti olmaz benim cuma testim pozitif çıktı ama hiç belirtim yoktu bugün çok hafif sancım var bide ateş basması o kadar
Valla 1-2 hafta da belirti yaşayanda varmış ama her insanların sözleri değişik ya ümit kalmıyor

Belirti aramayın stres yaptıkça olmaz. Regliyle hamilelik belirtileri çok benzer zaten. Sabırla regli gününüzü bekleyin umarım pozitiftir

1 Halsizim

2 uyku geliyor

3 Kasık ağrısı

4 mide de karın da gaz

Merhaba adetime 4 gün var ve burada yazdığınız 5 sol göğüs kolumun altında sızı olması bugün o kadar kötü yaşıyorum ki bu ağrıyı sanki çok ağır bir şey taşımışım da Kasım yırtılmış gibi ama göğsüme kadar vuruyor sizin sonuç ne çıktı cevap verebilir misiniz yumurtlama günü 25-26 temmuzdu bugün yumurtlamadan sonra 12 gün sanırım test yapmıyorum 2 yıldır her ay aynı şeyi yaşamaktan sıkıldım 🥺

Back
X