Anne adayları yardınınıza ihtiyacım var

aral

Rabbim kuzum sana emanet
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
1.475
0
116
Diğer
arkadaşlar ben bugün itibariyle 5 haftalık gebeyim 4+4 de bebeğin kesesini gördük ama ben çok endişeliyim sürekli kendimi takipteyim transferden sonra ilk gebelik oluşurken çok halsizdim gözlerimin altı morarmış ve hasta görünümündeydim şimdi kendimi daha iyi hissediyorum bu da beni tedirgin ediyor sürekli herşeyimi gözlemliyorum bugün göğüslerim daha az hassas ve 5. haftada göğüslerde dolgunluk hassasiyet sık idrara çıkma uyuma ve yorgunluk görülürmüş bende sürekli kendimi dinlediğimden ters giden bişeyler mi var diye endişeleniyorum bebeğimi yolk sac kesesini kalp atışlarını duysam biraz rahatlıyacam çok endişeliyim ne olur tecrübelerinize ihtiyacım var sizin belirtileriniz ne zaman başladı siz bu süreçte neler hissettiniz sizce bende bir sıkıntı varmıdır ne olur dualarınızı esirgemeyin meleğim beni bırakmasın hepinize şimdiden çok teşekkür edrim rabbim meleklerinizi size bağışlasın

senin bu dönemde çok rahat olmanlazım herkesin hamillek peryotları aynı deyildir ben ne miyde bulantısı nede baş dönmesi hiçbir şey yaşamadım ama 7 aylık olunca kusmalarım halsizlikler başladı korkma rahat canım allahım inşallah kucagınada alırsın evladını benim gibi o mutlulugu yaşatr bütün isteyenlere

senin bu dönemde çok rahat olmanlazım herkesin hamillek peryotları aynı deyildir ben ne miyde bulantısı nede baş dönmesi hiçbir şey yaşamadım ama 7 aylık olunca kusmalarım halsizlikler başladı korkma rahat canım allahım inşallah kucagınada alırsın evladını benim gibi o mutlulugu yaşatr bütün isteyenlere

canım rabbim bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin ben biraz panik bir anne adayıyım zor bulunca kuzumu sürekli korkuyorum ona birşey olacak diye canım ben aceleciyim midem bulansın sürekli halsiz olayım gebeliğin tüm belirtilerini yaşıyayım istiyorum rabbim onu bana bağışlasın inşallah kucağıma alırım ben onu çok ama çok seviyorum

ben oluşumu 8 sene sonra buldum sabahlara kadar onu izledim ama bukadar panik olmakda iyideyil haberin olsun yat dinlen ne zamandır bekliyorsun sen nerde yaptırdın

aralcım bende bebegını tutunması gorup kaybeden bırıyım
ama sen bıraz fazla abartıyorsun sanırım canım
boyle yaparsın aslında stresten hem yavruna hemde kendıne zarar verırsın
hepımız cok bekleyenlerdenız
bak bende 2,denememde heh oldu derken olmadı gıttı canım
bunu gecen ay yasadım ama suan bırdahkı ayı sabırla beklıyorum belkım bır umut hemen yapayımda belkım tutar ve dogumuna kadar guzel gıder ve kucagıma alırım dıyorum ınsallah yanı canım
sen masalah cok erken gormussun keseyı
ınsallah haftaya kalp atısını duyar bu sıkıntından kurtulursun
herkes kusacak uyuyacak rahatsız olucak dıye bır kaıde yok
bende hıcbırsey hıssetmedı canım
dua et allahımıza sıgın derım

aralcım bende bebegını tutunması gorup kaybeden bırıyım
ama sen bıraz fazla abartıyorsun sanırım canım
boyle yaparsın aslında stresten hem yavruna hemde kendıne zarar verırsın
hepımız cok bekleyenlerdenız
bak bende 2,denememde heh oldu derken olmadı gıttı canım
bunu gecen ay yasadım ama suan bırdahkı ayı sabırla beklıyorum belkım bır umut hemen yapayımda belkım tutar ve dogumuna kadar guzel gıder ve kucagıma alırım dıyorum ınsallah yanı canım
sen masalah cok erken gormussun keseyı
ınsallah haftaya kalp atısını duyar bu sıkıntından kurtulursun
herkes kusacak uyuyacak rahatsız olucak dıye bır kaıde yok
bende hıcbırsey hıssetmedı canım
dua et allahımıza sıgın derım

haklısın canım ben biraz fazla detaycıyımn rabbim korusun kuzumu rabbim seninde göbüşünü doldursun ve kucağına almayı nasip etsin ben 8 yıllık evliyim ve bu benim 5. denemem bu yüzden ona çok ama çok zor kavuştum ondan tedirginliklerim rabbim herkesin meleğini korusun içinde benimkinide

canım herkes oyle
hem maddı yonden bunalıyoruz
bak kavustum dıyorsun
yınede hamdet canım yaa
uzme kendını tevekkul et
sen amudada kalksan o dusecekse duser canım dusmıcekse dusmez feraklat ıcını
daıma sukret
bız yaratılanız yaratan degıl
sana onu veren rabbım sen elınden gelse zaten ılk denemede yada tupe gıtmeden kendın yapardın dımı
oyuzden canım uzme kendını
duan ıcın sagollllllll bende amiiiiiiiiin dıyorum ınsalalh bende 3,denememde melegıme kavusurum ınsallah vaktı 3,denemede gelmıs olur ınsalalh
senın 5 denemede tupmu donmusta varmı

canım herkes oyle
hem maddı yonden bunalıyoruz
bak kavustum dıyorsun
yınede hamdet canım yaa
uzme kendını tevekkul et
sen amudada kalksan o dusecekse duser canım dusmıcekse dusmez feraklat ıcını
daıma sukret
bız yaratılanız yaratan degıl
sana onu veren rabbım sen elınden gelse zaten ılk denemede yada tupe gıtmeden kendın yapardın dımı
oyuzden canım uzme kendını
duan ıcın sagollllllll bende amiiiiiiiiin dıyorum ınsalalh bende 3,denememde melegıme kavusurum ınsallah vaktı 3,denemede gelmıs olur ınsalalh
senın 5 denemede tupmu donmusta varmı

tabiki herşeyden önce rabbime sığınıyorum ben elimden geleni yapıyorum genelde evdeyim dinleniyorum sürekli dualar ediyorum kuzumu bana bağışlasın diye umarım nasibimizde onu kucağımıza almak vardır benim dondurulmuş transferiydi senin bebeşin ne kadarlıktı kaybettiğinde allahım tez vakitte senin muradınıda versin canım

bos yere psıkolojını bozma benım 2 kuzenım var bırı cok kotu gecırdı hamıleleıgını ksuma bas donmesı dıgerı ıse hıc bır sekılde cok rahat gecırdı...
hamılelıgının tadını cıkar bak ne gusl maşşşşşş hamıle kalmıssın
saglıklan kucagınada alırsın ınşşş
bızede dua et :))))

bos yere psıkolojını bozma benım 2 kuzenım var bırı cok kotu gecırdı hamıleleıgını ksuma bas donmesı dıgerı ıse hıc bır sekılde cok rahat gecırdı...
hamılelıgının tadını cıkar bak ne gusl maşşşşşş hamıle kalmıssın
saglıklan kucagınada alırsın ınşşş
bızede dua et :))))

sağol canım desteğin için ben senden çok umutluyum çok pozitifsin allahın izniyle ilk tedavinde hamile kalacaksın ve kuzunu kucağına alacaksın inş rabbim tüm isteyenlere versin meleklerini ve tüm gebelerinde kucağına almayı nasip etsin kuzularını aminn

sağol canım desteğin için ben senden çok umutluyum çok pozitifsin allahın izniyle ilk tedavinde hamile kalacaksın ve kuzunu kucağına alacaksın inş rabbim tüm isteyenlere versin meleklerini ve tüm gebelerinde kucağına almayı nasip etsin kuzularını aminn

ınş dediğin gıbı olurrrr
gel gıt duygular ıcındeyım
ılk denemem oldugu ıcın neyın ne oldugunun afrkında deılım
ınş sonumuzu hayır eyler
ıyı dusun ıyı olsun derler ya
sende öle yapppp
bos yeer kendını gereksız seylerlen uzup bebegınıde uzme :)
otur sev onu :))))maş sizeeee:nazar:

ınş dediğin gıbı olurrrr
gel gıt duygular ıcındeyım
ılk denemem oldugu ıcın neyın ne oldugunun afrkında deılım
ınş sonumuzu hayır eyler
ıyı dusun ıyı olsun derler ya
sende öle yapppp
bos yeer kendını gereksız seylerlen uzup bebegınıde uzme :)
otur sev onu :))))maş sizeeee:nazar:

sağol canım benim rabbim senin yüzünüde güldürsün fazla takılma iyi bir merkez seç ve pozitif olup bol bol dua et ben öyle yapmıştım şimdiki halime bakma transfere filan güle oynoya gimiştim süper pozitftim ve yararını gördüm darısı başına canım

sağol canım benim rabbim senin yüzünüde güldürsün fazla takılma iyi bir merkez seç ve pozitif olup bol bol dua et ben öyle yapmıştım şimdiki halime bakma transfere filan güle oynoya gimiştim süper pozitftim ve yararını gördüm darısı başına canım

ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşşşş

arkadaşlar ben bugün itibariyle 5 haftalık gebeyim 4+4 de bebeğin kesesini gördük ama ben çok endişeliyim sürekli kendimi takipteyim transferden sonra ilk gebelik oluşurken çok halsizdim gözlerimin altı morarmış ve hasta görünümündeydim şimdi kendimi daha iyi hissediyorum bu da beni tedirgin ediyor sürekli herşeyimi gözlemliyorum bugün göğüslerim daha az hassas ve 5. haftada göğüslerde dolgunluk hassasiyet sık idrara çıkma uyuma ve yorgunluk görülürmüş bende sürekli kendimi dinlediğimden ters giden bişeyler mi var diye endişeleniyorum bebeğimi yolk sac kesesini kalp atışlarını duysam biraz rahatlıyacam çok endişeliyim ne olur tecrübelerinize ihtiyacım var sizin belirtileriniz ne zaman başladı siz bu süreçte neler hissettiniz sizce bende bir sıkıntı varmıdır ne olur dualarınızı esirgemeyin meleğim beni bırakmasın hepinize şimdiden çok teşekkür edrim rabbim meleklerinizi size bağışlasın

canım kendini bukadar fazla dinleme belirtiler belli olmuyor... bebişin hareket edene kadar asla insanın içi rahat olmuyor hiçbir belirtidende anlayamazsın.. benim mide bulantısı hariç hiçbir belirti olmadı mide bulantısıda 6. haftada başladı bende bile üçüz oldugu için erken başlamıştı senin daha çok erken... bende 5. denememde kavuştum... inan korkuların hiç bitmicek ama sakin olmaya çalışıp bolbol dua et... hareketlerini hissedene kadarda sıksık git doktora için daha rahat eder... rabbim tamamına erdirsin inşallah... hepimizin kucakları dolsun...:Saruboceq::Saruboceq:

canım kendini bukadar fazla dinleme belirtiler belli olmuyor... bebişin hareket edene kadar asla insanın içi rahat olmuyor hiçbir belirtidende anlayamazsın.. benim mide bulantısı hariç hiçbir belirti olmadı mide bulantısıda 6. haftada başladı bende bile üçüz oldugu için erken başlamıştı senin daha çok erken... bende 5. denememde kavuştum... inan korkuların hiç bitmicek ama sakin olmaya çalışıp bolbol dua et... hareketlerini hissedene kadarda sıksık git doktora için daha rahat eder... rabbim tamamına erdirsin inşallah... hepimizin kucakları dolsun...:Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarım bende senin gibi sağlıklı bir gebelik geçirip kuzumu kucağıma alırım canım rabbim sana kolay bir doğum nasip etsin sağlıkla kuzunu kucağına alırın inşallah

slm canim kader arkadasim..maslalh ne guzel keseyi gormusun ins kalp atisini da duyarsin canim..bende senin gibiyim her gun kendimi dinliyorum ama rahat olamk lazimmis baksana ins tum bu gunler gecer bebslerimizi kucagimizada alirizz..

slm canim kader arkadasim..maslalh ne guzel keseyi gormusun ins kalp atisini da duyarsin canim..bende senin gibiyim her gun kendimi dinliyorum ama rahat olamk lazimmis baksana ins tum bu gunler gecer bebslerimizi kucagimizada alirizz..

canım her topikte seni aradım merak ettim nasılsın yol arkadaşım değişiklikler varmı sende sen benden tam 1 hafta öndesin bulantı vs başladımı evine döndünmü canım senin kontrol ne zaman inşallah kalp atışlarınıda duyarız sağlıkla alırız kucağımıza kuzuları beni merakta bırakma kendinden haberdar et canım öptm

canım her topikte seni aradım merak ettim nasılsın yol arkadaşım değişiklikler varmı sende sen benden tam 1 hafta öndesin bulantı vs başladımı evine döndünmü canım senin kontrol ne zaman inşallah kalp atışlarınıda duyarız sağlıkla alırız kucağımıza kuzuları beni merakta bırakma kendinden haberdar et canım öptm

slm canim evime dondum cuma gunu,bulantilarimm son iki gundur ara ara var..kontrol icin henuz randevu alamadik..burda sadece haftada iki gun kadin dogum bolumu acikmis..sanirim haftaya kaldi herseyin hayiurlisi hem gitmisken kalp atisinida duyariz inss.. bende seni hep merakediyorum,,sende sk sk gel emi..

Back
X