Anne adaylarından ayakkabı, kıyafet önerileri bekliyorum :)

crownvetch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
435
0
46
İstanbul
Kızlar merhabalar hepinize, yardımınıza ihtiyacım var... Hamileyim, öğretmenim ve hala çalışıyorum. İşim gereği spor ayakkabı giyemiyorum, kumaş pantolon ya da etek giymek durumunda olmam da cabası ve kendimi rahat hissedemiyorum. Bu konuda önerebileceğiniz ayakkabı ya da kıyafet var mı? Ne yapabilirim, bu durumu daha önce yaşayan. Öneride bulunmak isteyen cici anne adayları, anneler yanıtlarınızı bekliyorum :)

canım ben de öğretmenim...ben genellikle tunik, tayt , spor ayakkabı kullanıyorum..başka türlü rahat olmuyo..hele ki ayakkabı çok önemli

ben converse giyiyorum
kimse de bişey demiyor
ben de öğretmenim

ama tayt tunik falan giydirmezler bizim okulda

Teşekkürler kızlar :)
Ah bi de bizim okuldakiler onay verse spor ayakkabıya,converse ...
Kıyafet de illa kumaş pantolon ya da etek olacak diyorlar ...

Babet giyebilirsiniz ayakkabı olarak.. Beli lastikli kumaş pantolonlar kullanabilirsiniz.. Herhangi bi tecrübem yok, öğretmende değilim aklıma bunlar geldi :)

Teşekkür ederim 7VerenGul :)

Ya biraz anlayış di mi yani bebek bekliyoruz şurda ne olursa olsun o pantolonlar geriyor yahu beni sevemedim gitti hadi eskiden biraz daha katlanılabilir boyuttaydı ama şimdi yok vallahi dayanamıyorum :84:

valla ben dun ızne ayrıldım dune kadar da daha çok elbiselerimi giydim.en azından altına ustune ne uydurucam derdı yok.bı de tayt uzerıne uzun tunık-kazak falan gıydım.okulda önluk gıydıgım ıçın sorun etmedıler taytı e bı de çizme gıyıyodum azcık bı yerden gözukuyodu tayt ama hıç lafını etmedıler.babetler rahat oluyo ama ben hala hem babet hem topuklu da gıyıyorum.converse bıraz spor tabı ızın vermemelerı normal.

ben de üstü lastikli pantolonlardan aldım,etek giyiyorum ve altına babet
malesef bizim okulda da tayt vs giydirmezler
siyah converse giyiyorum arada pek cakmıyorlar:17:
heryer de aynı eski moda hamile kıyafetleri var
ben de beğendiğim bluz ve gömleklerin büyük bedenini alıyorum:6:

belden ayarlanabılır lastıklı cok hos keten pantolonlar var,üzerınede göğüsten oturtmalı altı bol badıler gomlekler penyeler olabılır,altınızada babet yada (az) dolgu topuk ayakkabılar hoş olur

Back
X