Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keçiboynuzu pekmezii kesinlikle öneririm her sabah iki tatlı kaşığı yutuyorum senelerdir kan değeri düşük olan ben ilk defa bu kadar kanlı canlı oldum değerlerim yükseldi bebeğmde boyu ve kilosu önde gidiyo çok şükür kesinlikle yemelisiniz :)Şu an vücudumuzda ciddi bir değişim olmasa da beslenme konusunda tecrübelilerden yardımlara açığız örneğin sabahları yumurta ceviz süt rutin kahvaltım oldu bunlar dışında neler var mesela? ne deseniz yiyecek durumdayım![]()
Ayy çok teşekkür ederim üzüm pekmezide kan yapar diyorlar hep ama keçiboynuzu pekmezinide duydum deneyeceğim inşaallah teşekkür ederim tecrübeli insanlara ihtiyacımız var:))Keçiboynuzu pekmezii kesinlikle öneririm her sabah iki tatlı kaşığı yutuyorum senelerdir kan değeri düşük olan ben ilk defa bu kadar kanlı canlı oldum değerlerim yükseldi bebeğmde boyu ve kilosu önde gidiyo çok şükür kesinlikle yemelisiniz :)
Ben üzüm pekmezide denedim aynı etki olmadı açıkcası dahs sonra eczaneden aldım Keçiboynuzu özü diye şekersiz carob-in gibi bişey markası :)Ayy çok teşekkür ederim üzüm pekmezide kan yapar diyorlar hep ama keçiboynuzu pekmezinide duydum deneyeceğim inşaallah teşekkür ederim tecrübeli insanlara ihtiyacımız var:))
Maden suyunu çok öneriyorlar mutlaka deneyeceğim ama muzdan biraz korkuyorum açıkcası kabızlık falan olursaİlerleyen aylarda kas spazmı olmaması için her gün bir maden suyunu gazını çıkarıp içiyorum. 2 bardak süt ve muz günlük rutinim.
Maydanozdan uzak duralım düşük riskini artırıyormuş.
Canım hamilelik boyunca tüketme sen bitkisel ürünleri daha sonra doktor kontrolünde tüketirsin ayrıca verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederimteşekkürler, böyle sakıncalı şeyler varsa paylaşalım.
ben keten tohumu konusunda çok kararsız kaldım, hamilelikten önce de sürekli tüketirdim ama bazı yerlerde gebelikte yenmez diyo, bazı yerlerde iyi olur diyo. riske atmadım bıraktım yemeyi.
Ayy neler varmış daha bilmediğimiz teşekkür ederim canımDondurulmus gidalardan uzak durmak gerekiyormus.canim cok cekerse arada yiyorum.bide ciger midye salm sosis onlar pek onerilmiyo.kafeinden de uzak durmak gerekiyormus canim
Canım hayırlı olsun iştahın olmasada sen yemeye çalış bebişin içinDaha dün ogrengim kızlar bende ama cok iştahsızım. Sabah bir yumurta iki parca kepek ekmek kaymak bal pekmez yedim. Yeterli olur mu acaba![]()
Ayy ben kullandım hep daha dikkat edeyim teşekkürler canımDuş jeli ve krem de kullanmayalım. Hacı şakir ve vazelin kullanalım
Canım hayırlı olsun iştahın olmasada sen yemeye çalış bebişin için![]()
Bepantolun kremini aldim eczaneden el kremi niyetine kullanabiliyorumDuş jeli ve krem de kullanmayalım. Hacı şakir ve vazelin kullanalım