Anne Adaylarının Kişisel Bakımı,Beslenmesi vs :))

Kizlar ellerinize saglik cok guzel seyler paylasmissiniz ama ben de cok fazla mide bulantisi var ne yesem cikariyorum 2 gundur cok moralim bozuk buna bildiginiz bir cozum var mi
Sabahlari cubuk kraker fln mideyi bastırıomus cnm kac haftalık senin

Kalsiyum almak cok onemli, beni baharatta rahatsiz edebiliyo,hele koku hassasiyeti. Ama kizim iyi olsunda gerisi gallourRabbim hepimzin bebislerinizi bizlere bagislasin insallah

Kızlar size bi sorum olacak,

Siz de zaten okuyorsunuzdur bazı besinler içni çok önemli deniyor, özellikle bebeğin gelişiminin ilk aşamalarında. Somon, yumurta ceviz falan.

Ama bu aralar benim sürekli midem bulanıyor. Çalıştığım için sık ama az da yiyemiyorum o yüzden yanma da oluyor. İkisi birden kombo yani :D

Ben öteden beri ceviz hiç sevmem, bir acı geliyor bana nedense. Ama şimdi yemek lazım, hem de mükemmel bir ara öğün. Yalnız çok midem bulanıyor. O yüzden doktorunuz size başka bir kuruyemiş önerdi mi ? Ya da yine yararlı olan başka bir kuruyemiş falan okudunuz mu bir yerlerde ?

Bu arada lütfen balık olayına çok dikkat edin, omega 3 nedeniyle hamilelikte çok önemli bir besin kaynağı ama öneğin küçük balıklarda civa çok olduğu için cidden zararlı olabiliyormuş.

Sevgiler hepinizeee :)

Kızlar size bi sorum olacak,

Siz de zaten okuyorsunuzdur bazı besinler içni çok önemli deniyor, özellikle bebeğin gelişiminin ilk aşamalarında. Somon, yumurta ceviz falan.

Ama bu aralar benim sürekli midem bulanıyor. Çalıştığım için sık ama az da yiyemiyorum o yüzden yanma da oluyor. İkisi birden kombo yani :KK70:

Ben öteden beri ceviz hiç sevmem, bir acı geliyor bana nedense. Ama şimdi yemek lazım, hem de mükemmel bir ara öğün. Yalnız çok midem bulanıyor. O yüzden doktorunuz size başka bir kuruyemiş önerdi mi ? Ya da yine yararlı olan başka bir kuruyemiş falan okudunuz mu bir yerlerde ?

Bu arada lütfen balık olayına çok dikkat edin, omega 3 nedeniyle hamilelikte çok önemli bir besin kaynağı ama öneğin küçük balıklarda civa çok olduğu için cidden zararlı olabiliyormuş.

Sevgiler hepinizeee :)

küçük balıkların etkisini bilmiyodum, teşekkürler bu önemli bilgi için :) cevizi çekip meyvenin yoğurdun üzerine falan dökseniz yine mi yiyemiyorsunuz? bana doktorum her gün bir avuç içi kadar fındık yememi tavsiye etti. ayrıca folik asit içerdiği için kabak çekirdeği de yiyorum :anneadayı:

Kizlar catlak icin ne yapiyorsunz

henüz çok erken olduğu için ben sadece bebe yağı kullanıyorum vücudumu nemlendirmek için. normalde vücudum çok kuru, bebe yağı kullanmama rağmen pul pul dökülüyor derim. 3. aydan sonra kakao yağı ve diğer yağlardan bir karışım hazırlayıp onu kullanmayı ve Lierac krem almayı düşünüyorum.

kimler neler yapıyo bakalım öğrenelim yapalım hepimiz :KK49:

Kizlar catlak icin ne yapiyorsunz
sebamed'in çatlak kremi vardı bende, şimdilik onu kullanıyorum. ergenlikten kalma çatlaklarım var zaten, o yüzden gebelikte de çıksa ben anlayana kadar iyice derinleşir diye düşündüğümden şimdiden başladım görebildiğim tüm çatlaklara ve etraflarına sürüyorum.
henüz işe yarayıp yaramadığını söyleyebilecek kadar uzun kullanmadım, bunu ancak birkaç ay içinde söyleyebilirim. bu esnada kremim biterse bio oil diye bir şey duydum ona geçmeyi düşünüyorum.

sebamed'in çatlak kremi vardı bende, şimdilik onu kullanıyorum. ergenlikten kalma çatlaklarım var zaten, o yüzden gebelikte de çıksa ben anlayana kadar iyice derinleşir diye düşündüğümden şimdiden başladım görebildiğim tüm çatlaklara ve etraflarına sürüyorum.
henüz işe yarayıp yaramadığını söyleyebilecek kadar uzun kullanmadım, bunu ancak birkaç ay içinde söyleyebilirim. bu esnada kremim biterse bio oil diye bir şey duydum ona geçmeyi düşünüyorum.
Ben bio oil aldm daha kullanmadmm bnde baskaym o zaman kullanmaya benmde onceden olan catlarlar var :(

Hamilelik döneminde Bio-Oil kullandım grekten çok memnun kaldım.Çatlaklarımı neredeyse yok etti.Herkesin kullanmasını tavsiye ediyorum.

Merhaba arkadaşlar ben yeni öğrendim hamile olduğumu ve öğrendiğimden beri bu konuları inceliyorum.hamile olmadan rejim yapıyordum aslında dikkat ediyordum beslenmeme diyelim. Şu chia tohumu varya hergün bir bardak süte bir muzla karıştırıp yiyordum ,hem tok tutuyordu hem de omega 3 açısından oldukça zenginmiş. Ama dün bi yerde tohum türü şeylerin hamilelikte zararlı olduğunu duydum, varım bilgisi olan ? Biraz uzun oldu ama cevaplarsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar ben yeni öğrendim hamile olduğumu ve öğrendiğimden beri bu konuları inceliyorum.hamile olmadan rejim yapıyordum aslında dikkat ediyordum beslenmeme diyelim. Şu chia tohumu varya hergün bir bardak süte bir muzla karıştırıp yiyordum ,hem tok tutuyordu hem de omega 3 açısından oldukça zenginmiş. Ama dün bi yerde tohum türü şeylerin hamilelikte zararlı olduğunu duydum, varım bilgisi olan ? Biraz uzun oldu ama cevaplarsanız sevinirim
antioksidan etkisi olduğu için gebelikte mümkünse kullanma, bazen gaz yaptığı için mümkünse emzirirken de kullanma.

Back
X