anne baba eş

veraa34

hayırla sağlıkla ömürle gel kızım..
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
796
448
31
Meraba hanımlar direk konuma geçiyorum anne ve babam umreden geldiler en son cuma günü gördüm çünkü eşim her gun her gun ne işin var dün gece sabah benide bırakır mısın dedim oda daha dun oradaydın dedi bende ne dunu dedim oda tamam sus ağzımızın tadı kaçmasın dedi bende ağzımızın tadı varmıki kaçsın dedim ve uyudu sabah da giderken uyuyormuş gibi yaptım çünkü kalksam kavga çıkacak bu arada annemlerle aramızda 10 dk bi mesafe var şimdi beni arayacaklar gel diye söylesem eşimi arayacaklar söylemesem özlüyorum ve eşim annesi ile her gun bir arada aynı binadayız yada gitmesem de akşam eve geldiğinde çıkmak istediğinde bende daha dun gördün ne işin var mı desem bi akıl verin

Nasıl yani?? Eşiniz anne babanızın evine gitmenize engelmi oluyor.. Yaa bu nasıl zihniyet kardeşim.. Kusura bakmayın ama engel olamaz yok öyle bişey.. Anneniz babanız sizi büyütsün,yetiştirsin,gözünden sakınsın sonra elin adamı gelsin vay efendim ne işin var... Ben olsam giderim o niye bırakıcakmış sizi ,niye izin alıyosunuzki.. Anneme gidiyorum.. Okadar..

Nasıl yani?? Eşiniz anne babanızın evine gitmenize engelmi oluyor.. Yaa bu nasıl zihniyet kardeşim.. Kusura bakmayın ama engel olamaz yok öyle bişey.. Anneniz babanız sizi büyütsün,yetiştirsin,gözünden sakınsın sonra elin adamı gelsin vay efendim ne işin var... Ben olsam giderim o niye bırakıcakmış sizi ,niye izin alıyosunuzki.. Anneme gidiyorum.. Okadar..
Bende öyle düşünüyorum çıldırmak üzereyim o hergun karşı dairedeki annesine gidip oturtur ben bişi demem bana gelince ne işin var sabah bulantılarım baş donmem çok yürümek istemedim

Bende öyle düşünüyorum çıldırmak üzereyim o hergun karşı dairedeki annesine gidip oturtur ben bişi demem bana gelince ne işin var sabah bulantılarım baş donmem çok yürümek istemedim
Yani çok ayıp yaptığı.. Seni nasıl üzer.. Oda annesine gidince laf sok.. Ne hergün hergün giyosun de

Hamilesin bir de utanmadan seni üzebiliyor.Kaynanan dolduruyordur.
Sanmıyorum yada bilmiyorum bu aralar hiç iyi değil aramız kv de ile konuşmuyorum yani mesafeliyim çok fazla o yüzden her akşam gidip annesinin yanında bir saat oturuyormuş

Yani çok ayıp yaptığı.. Seni nasıl üzer.. Oda annesine gidince laf sok.. Ne hergün hergün giyosun de
Hamileliğin ilk zamanlarının tadını bile çıkaramıyorum tartışmaktan bide bu tuz biber oldu

Her gün annesini goren birinin, her gün anneni goremezsin deme lüksü yok malesef. Güzelce anlatin bak sen de hep görüyorsun izin vermesem ne düşünürsün diye. Anlamazsa sen de gidemezsin sürekli de o zaman.

Her gün annesini goren birinin, her gün anneni goremezsin deme lüksü yok malesef. Güzelce anlatin bak sen de hep görüyorsun izin vermesem ne düşünürsün diye. Anlamazsa sen de gidemezsin sürekli de o zaman.
Ahhhh anlamıyor işte ve annemler bir ay yokdu burada

allah allah o annesine gidince size soruyormu ki siz ona sorucaksiniz? alin elinize cekirdek citliya citliya yürüyün annenize.... ailenizi görmeye engel olamaz! müsade etmeyin! bu kadar yetki vermeyin kocaniza... :mad:

allah allah o annesine gidince size soruyormu ki siz ona sorucaksiniz? alin elinize cekirdek citliya citliya yürüyün annenize.... ailenizi görmeye engel olamaz! müsade etmeyin! bu kadar yetki vermeyin kocaniza... :mad:
Sormak ne kelime kapıyı çekip gider benle oturmaz bana gelince yorgun uykusu var ama ya artık çok yoruldum kavga etmekten bi insan ailesine gitmesinede karışabilir mi ya

10dk mesafe için eşinize minnet ediyorsanız kusura bakmayin daha çok konu acarsiniz buraya. 10dk diyorsun kuzum ya...eşine beni bırakır mısın denilecek mesafe mi. Adam zaten giciklik yapmaya yer arıyor. Hiç minnet etme.

Sormak ne kelime kapıyı çekip gider benle oturmaz bana gelince yorgun uykusu var ama ya artık çok yoruldum kavga etmekten bi insan ailesine gitmesinede karışabilir mi ya

Gidin annenize ve döndükten sonra esinizle bi güzel konusun ve sirkeleyin onu ...

Hata sende.
10 dk.lık mesafe için neden bırakır mısın diyorsun ki
"Bugün ben annemlere gidicem canım haberin olsun"
Bak daha şık bir cümle oldu :KK66:

Kusura bakma ama, benim annemler 10 dkk mesafede olucak ve ben istedigim zaman gitmicem? Kavga etmekten yorolduysaniz baska konulae icin tartisma ama bu konu icin kavga et. Onami sorucaksin annen o senin yahu. Al eline bi icicek yavas yavas git kavga ediceksede etsin. Kusura bakma boyle alistirirsan daha cok basin agrir.

X