Kizlar boşanma aşamasında baba evine gelmiş, sebepsiz babamın sayısız hakaretine hatta şiddete maruz kalmıştım.git evimden diyordu.bugune kadar bir su faturası dahi ödemeyen ben bir eşyalı ev tutup kendi başımın çaresine bakmıştım.tam dört ay bu evde geçti.muthis iyi geldi bana bu ev.psikolojimi olumlu etkiledi.hatta olaylara daha net bakmamı dahi sağladı.ozgurlugu hissettim.
Babamın bana çok ağır hakaretleri vardı.on beş sene önce üniversitede eser dene çocukla ne halt yediğini, disciyi ayarttigini biliyorum dedi.midem almadı.hala düşündükçe babamdan nefret ediyorum...o kadar kötü bir durumdayken almış eline telefonu polisi Arıcan evimden git paran var .git otelde kal diyo.bunlari hatırladıkça tiksindim ondan.yaptigi bütün iyilikler srmisilindi gözümde.annem ve kız kardeşimi de istemiyorum.ailemden tamamen kopmak istiyorum.cok sağlıklı insanlar degiller.ruhumu zehirlendiler bugüne kadar.
Geçen gün müdürlüğe annem paket göndermiş.snirim çocuğa giysi vardı.geri gönderdim.4.5 yıldır çocuk bakım parası 50000 liraa isteyen babam geldi aklıma ve geri gönderdim.mudurluguvaradi.konusalum biraz dedi.sesi sakindi.mesgul ediyorsun dedim.yuzune kapadim telefonu.anladihim kadarı ile işyerine geleecekler.daha önce geldiler.koridorlarda ses yükseltiyor babam.ben bıktım bunlardan.ne yapacağım ben