anne babamın iğrençliği

Black99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
357
141
18
31
Konuya nerden girsem bilemedim.
Ben ebeveyn banyo yapiyorum (normal banyoyu kullanmayı annem yasakladı dusakabini temizlemek zor oluyormuş çünkü herkes ebeveyn banyosunda yapıyor banyosunu.)
İşte ben bir gün banyo yaptım saç kurutma makinesini arıyorum bir çekmeceyi açtım renkli bir kutu gordum.kutunun üzerinde yumurta ve sperm resmi vardı ve prezervatif yaziyordu.ben sok oldum.tamam o isi yaptiklarini biliyorum ama insan bi dikkat eder yaa degilmi ben oraya mecburen de olsa giriyorum yani.onlara söylesem bunu kıyameti koparirlar eminim.
Neyse çok takmadim sonra bir başka gün yine banyo yaptım.bu sefer direk komidinin uzerinde gördüm prezervatif paketi.cekmeceye koymaya bile tenezzül etmemişler.
Paketin içine baktım boştu yani p rezervatifi kullanmışlar.O gecede benden geç yatmislardi.düşündükçe midem bulaniyo o ikisi o halde ıyy.tamam ihtiyaçtır bu yapmaları çok çok normal ama dikkat etmeleri gerekmezmiysi?
Bide muz kokulu yaziyodu pakette kokulularidami var onların?
Her neyse asıl sorum onlara dikkatli olmaları gerektiğini bişey çaktırmadan nasıl vurgularim??
Dikkatli olmak zorundalar çünkü.bir anda dalmıyorum çünkü odaya.hatta zorla banyo için giriyorum girmeden öncede anneme söylüyorum bari ben girmeden kaldırsın o paketleri boylede olmaz.

Bide merak ettiğim şey annemin tüpleri tıkalı hamile kalamıyor niye korunuyorlar acaba???

Son düzenleme:
çaktırmadan vurgulamana gerek yok ki,
annecim bu tarz şeyler görüyorum, hoşuma gitmiyor, dikkatli olursanız sevinirim de.

Abartilacak birsey yok nikahlilar e heralde yani herkezin anne babası bu şekilde bizdemi dusunelim yani annene söylersin musait mi odanız girebilirmiyim diye annen anlar toparlar

tamam dikkat etmeleri gerekirdi ama unutmuş olabilirler. abartmışsın. karı koca onlar sonuçta

Bu iğrençlik değil canım,sanırım küçüksün. Bu kadar abartılı düşünürsen evlenirken de önyargılı olursun.
Annene direk söyleyebilirsin,saklar zaten. Ya da onun banyosunu kullanmazsın olur biter.

Nesi iğrenç bunun? Anne babamın iğrençliği değil de dikkatsizliği, umursamazlığı falan de bari.
Öyle bir giriş yapmışsın ki kullanılmışını gördün sandım.

Tmam onlar dikkat etsinler de o isi senin o kadar abartmaman gerekiyor.

bu kafaya takılacak bir şey değil. senin annen ve baban olabilirler ama onlar hala karı-koca.
cinsel hayatlarının olması normal değil mi?
sen de al kutuyu sakla, bulamayınca onlar düşünsünler bu kez :KK45::KK45:

Bence de iğrenç . Anne baba çocukları kaç yaşına gelirse gelsin bi zahmet bazı şeylere dikkat etmeli . Biliyoruz diye göze sokmaya gerek yok .
Burda bi de babalarının annelerinin gecelik giyip giymemesini sevenler var onlara hiç bişey diyemiyorum artık . Anne babamızı farklı bir yere koyuyoruz o yuzden böyle şeyleri hatırlatacak şeyler bilmek hoş değil .

iğrenç falan demişsin de sen de o ıgrencligin sonucunda dünyaya geldin yani iykk igraanc gibi bir durum yok ortada.

orası onların yatak odası birazcık dikkatsiz davranmışlar hepsi bu.guzelce söyle annene abartmaya gerek yok.

21 yaşında bir insansın ya.

Evet dikkat etmeleri lazım ama sende niye bu kadar abartıyosun
Seni leylekler mi getirdi sanıyordun
Sen evlenince dikkat et, çocuğun görmesin. Bu kadar
Çaktırmadan prezervatifi saklayın vurgusu nasıl yapılır ki, yapılmaz.

Vurgu yapılmaz sanırım evet,açık açık da söyleyemem.bosvereyim gitsin en iyisi

Back
X