- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm durum anlaşıldı :)geçmişe baktımda ilk konusunda 15 yaşına girecek bir kızım yazmış ağustos ayında.
Yaşın kaç ki
Çok küçük gibi davranıyorsun
Anladım insan tuhaf olur dikkatsiz davranıyorlar biraz ama gerçekten normal durumlar komidinin üzerinde durması ilginç olmuş ama kasalarda falan unutulmuş olabilir orası normalHayır tabikide sadece dikkatsizlikleri hoşuma gitmedi.yada ben tuhaf senaryolar kurdum kafamda bilmiyorum
Condom paketinden korkan kız pes yani gorende annenle babanı farklı sekilde gordun sanar.
Condom kutusunu bu kadar abartma ,igreniyorsanda karıştırıp durma mesela içini acip bakman gerekmiyor kac tane kullanilmis hangi aromaliymiş filan :)))))))))
Anladım insan tuhaf olur dikkatsiz davranıyorlar biraz ama gerçekten normal durumlar komidinin üzerinde durması ilginç olmuş ama kasalarda falan unutulmuş olabilir orası normalKaç yaşındasınız ? 15 yaş üstü etkilenmez gibi bu tarz şeylerden bir çoğu evleniyor bile
![]()
Ergen oğlanlara benzettim de pardon haniYok o kadar küçük değilim sizlerden evet tabi kucugum.dikkatsizlikleri hoşuma gitmedi sadece.
15-16 yaşlarındayım etkilenmiyorum bide merak ettiğim husus annemin tüpleri tıkalı hamile kalamıyor niye korunuyorki
Herhangi bir hastalıktan eşini korumak yada korunmak içindir takılma. .15-16 yaşlarındayım etkilenmiyorum bide merak ettiğim husus annemin tüpleri tıkalı hamile kalamıyor niye korunuyorki
ay cok guldurdun beni bak sana nediyecem su konuda haklisin annenin prezeratifi banyoyo degil yatak odasinda yatagin yanindaki komidinlerin cekmecelerinden birine koyabilir oyle seyler banyoya koyulmaz prazerfadif copp is bindikten sonra hemen cope atilir benim bildigim amaaaaa SUDA VAR BUNU BU KADAR APARTMA HATTA BENCE SEVINMELISIN ANNE BABAN AYRI YATSA ARALARINDA HIC BIR SEY OLMASA BABAN ANNENI ALDATSA DAHA MI IYI BUNLAR NORMAL SEYLERKonuya nerden girsem bilemedim.
Ben ebeveyn banyo yapiyorum (normal banyoyu kullanmayı annem yasakladı dusakabini temizlemek zor oluyormuş çünkü herkes ebeveyn banyosunda yapıyor banyosunu.)
İşte ben bir gün banyo yaptım saç kurutma makinesini arıyorum bir çekmeceyi açtım renkli bir kutu gordum.kutunun üzerinde yumurta ve sperm resmi vardı ve prezervatif yaziyordu.ben sok oldum.tamam o isi yaptiklarini biliyorum ama insan bi dikkat eder yaa degilmi ben oraya mecburen de olsa giriyorum yani.onlara söylesem bunu kıyameti koparirlar eminim.
Neyse çok takmadim sonra bir başka gün yine banyo yaptım.bu sefer direk komidinin uzerinde gördüm prezervatif paketi.cekmeceye koymaya bile tenezzül etmemişler.
Paketin içine baktım boştu yani p rezervatifi kullanmışlar.O gecede benden geç yatmislardi.düşündükçe midem bulaniyo o ikisi o halde ıyy.tamam ihtiyaçtır bu yapmaları çok çok normal ama dikkat etmeleri gerekmezmiysi?
Bide muz kokulu yaziyodu pakette kokulularidami var onların?
Her neyse asıl sorum onlara dikkatli olmaları gerektiğini bişey çaktırmadan nasıl vurgularim??
Dikkatli olmak zorundalar çünkü.bir anda dalmıyorum çünkü odaya.hatta zorla banyo için giriyorum girmeden öncede anneme söylüyorum bari ben girmeden kaldırsın o paketleri boylede olmaz.
Bide merak ettiğim şey annemin tüpleri tıkalı hamile kalamıyor niye korunuyorlar acaba???