- 26 Şubat 2015
- 3.464
- 2.925
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım. Hatta benim de annem babam boşanmış. N'apalım, biz evlenmeyelim mi?Sorunlu mu olur? Bi araştırma diyor ki anne babası boşanmış kisiler de boşanmaya yatkindir. Bu doğru mu? Böyle biri ile evlenen var mı ?
Ben varım. Hatta benim de annem babam boşanmış. N'apalım, biz evlenmeyelim mi?
Hangi araştırma bu?
bugün bir arkadaşım böyle saçma bir sebep yüzünden terkedildi !Sorunlu mu olur? Bi araştırma diyor ki anne babası boşanmış kisiler de boşanmaya yatkindir. Bu doğru mu? Böyle biri ile evlenen var mı ?
Çirkin bir genelleme ve önyargı bence bu. Boşanmış ailenin sorunlu çocuğu olarak beni üzmedi, ama alınan olabilir. Sorunlu olmayı tek koşula indirgeyemeyiz. Ne mutlu ailelerin sorunlu çocukları olabiliyor. Çocuğun suçu ne ki. Evlenmesin mi? Evet daha yüksek bi oran dersek evlenmeyecek misin? Zaten tanıyacaksınız birbirinizi evlenmeden. Anlarsın sorunlu mu değil mi.
Sizin de gördüğünüz gibi ilişkimizdeki ERKEK tarafı da boşanmış bir ailenin çocuğu. Çünkü siz "Böyle biri ile evlenen var mı" demişsiniz; ben de "Ben varım" demişim. Demek ki eşim boşanmış bir ailenin çocuğu.Biliyordum ben varım diyecek birinin çıkacağını. Ama ben özellikle bu durumun ERKEK üzerindeki etkilerini merak ettiğim için böyle böyle biri ile evlenen var mı? Diye sordum
Araştırmanın adını veya linkini verebilir misiniz?ben değil araştırma diyor
Hangi araştırma?ben değil araştırma diyor
Sizin de gördüğünüz gibi ilişkimizdeki ERKEK tarafı da boşanmış bir ailenin çocuğu. Çünkü siz "Böyle biri ile evlenen var mı" demişsiniz; ben de "Ben varım" demişim. Demek ki eşim boşanmış bir ailenin çocuğu.
Evet yani ailesi boşanmış ERKEK de var bu ilişkide.