Anne babası boşanmış biri ile evlilik

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.464
2.925
Sorunlu mu olur? Bi araştırma diyor ki anne babası boşanmış kisiler de boşanmaya yatkindir. Bu doğru mu? Böyle biri ile evlenen var mı ?
Arkadaslar ben varım evlenmeyeyim mi diye sormayın . Ben boşanmış ailelerin erkek çocuk üzerindeki etkisini soruyorum .

Son düzenleme:
Sorunlu mu olur? Bi araştırma diyor ki anne babası boşanmış kisiler de boşanmaya yatkindir. Bu doğru mu? Böyle biri ile evlenen var mı ?
Ben varım. Hatta benim de annem babam boşanmış. N'apalım, biz evlenmeyelim mi?

Hangi araştırma bu?

Çirkin bir genelleme ve önyargı bence bu. Boşanmış ailenin sorunlu çocuğu olarak beni üzmedi, ama alınan olabilir. Sorunlu olmayı tek koşula indirgeyemeyiz. Ne mutlu ailelerin sorunlu çocukları olabiliyor. Çocuğun suçu ne ki. Evlenmesin mi? Evet daha yüksek bi oran dersek evlenmeyecek misin? Zaten tanıyacaksınız birbirinizi evlenmeden. Anlarsın sorunlu mu değil mi.

Ben varım. Hatta benim de annem babam boşanmış. N'apalım, biz evlenmeyelim mi?

Hangi araştırma bu?

Biliyordum ben varım diyecek birinin çıkacağını. Ama ben özellikle bu durumun ERKEK üzerindeki etkilerini merak ettiğim için böyle böyle biri ile evlenen var mı? Diye sordum

bugün bir arkadaşım böyle saçma bir sebep yüzünden terkedildi !
Ne yapalım evlenmeyelim mi . Genellemeye bak...

Çirkin bir genelleme ve önyargı bence bu. Boşanmış ailenin sorunlu çocuğu olarak beni üzmedi, ama alınan olabilir. Sorunlu olmayı tek koşula indirgeyemeyiz. Ne mutlu ailelerin sorunlu çocukları olabiliyor. Çocuğun suçu ne ki. Evlenmesin mi? Evet daha yüksek bi oran dersek evlenmeyecek misin? Zaten tanıyacaksınız birbirinizi evlenmeden. Anlarsın sorunlu mu değil mi.

ben değil araştırma diyor

Biliyordum ben varım diyecek birinin çıkacağını. Ama ben özellikle bu durumun ERKEK üzerindeki etkilerini merak ettiğim için böyle böyle biri ile evlenen var mı? Diye sordum
Sizin de gördüğünüz gibi ilişkimizdeki ERKEK tarafı da boşanmış bir ailenin çocuğu. Çünkü siz "Böyle biri ile evlenen var mı" demişsiniz; ben de "Ben varım" demişim. Demek ki eşim boşanmış bir ailenin çocuğu.

Evet yani ailesi boşanmış ERKEK de var bu ilişkide.

Saçma bir araştırma sonucu :) Benim çevremde boşananların %95'i anne babası boşanmamış ailelerin çocuğu... ya araştırmada hata var ya da benim çevremde :)))

Yine bir genelleme vakası. Yahu biri boşanmadan olumsuz etkilendi diye illa herkes mi etkilenmek zorunda.

Sizin de gördüğünüz gibi ilişkimizdeki ERKEK tarafı da boşanmış bir ailenin çocuğu. Çünkü siz "Böyle biri ile evlenen var mı" demişsiniz; ben de "Ben varım" demişim. Demek ki eşim boşanmış bir ailenin çocuğu.

Evet yani ailesi boşanmış ERKEK de var bu ilişkide.

yanlış anlamışım Özür dilerim

Bırakın bu tırıvırı araştırmaları
Boşanmış ailelerin çocukları iyidir, en azından evliliğin yürümediği yerde bitirmesini bilirler, ya benimsin ya toprağın diye kadın kesmezler. Saçma bir genelleme, ciddi ciddi saçma

boşananların hepsi boşanan ailelerin çocuklarımı?

ayrıca mutsuzsa insan elbette boşanacak o eskidendi dayağı yiyip çocuk için sürdürme saçmalıkları. sırf ailesi boşanmış diye önyargı beslerseniz yanlış. ailesi boşanmamış olanlar içinde de boşanmaya yatkın kişiler olabilir.

Bosanmis aileden gelen erkek... Bosanmaya sebep yokken durduk yere niye bosasin? Ama bosanma sebebi varken de niye bosanmasin?

Ne alaka ya? Günümüzde boşanmalarda ciddi artış var, bu araştırmaya göre karar alırsak, bi 10 yıl sonra falan hic kimse evlenmez

X