Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kitikate sırt çantası olanı aldım. Sırt çantasına karşıydım kol çantası daha güzel geliyordu ancak anne olmak güzelden önce kullanışlıyı seçmekmiş çocukla yalnız dışarı çıkarken sırt çantası çok pratik.
Herhangi bir sirt cantasi işinizi görür. Bebeginiz dogmadan ihtiyaclarinizi bilemezsiniz, mesela benim cocuklarim asla mama ve biberon kullanmadigi icin biberon gozlu, mama korumali yalitimli cantalar hicbir isime yaramadi.
Simdi biri 2 digeri 4 yasinda yedek kiyafet ve camasirlarini tasiyabildigim herhangi bir sirt cantasi bana yetiyor.
Bende aynı şekilde bebek alışverişi yaptığım zaman kasa arkası indirimindeydi çok da komik bir fiyata aldım. 7 ay oldu hala kullanıyorum hiç deforme olmadı tüm işimi de görüyor
Bende aynı şekilde bebek alışverişi yaptığım zaman kasa arkası indirimindeydi çok da komik bir fiyata aldım. 7 ay oldu hala kullanıyorum hiç deforme olmadı tüm işimi de görüyor
Malum alışveriş platformuna bebek bakım çantası yazıp ilk çıkanı alabilirsiniz 500 lira falan. Çok da şey yapmaya gerek yok. Hepsi birbirinin aynısı sadece bazıları daha pahalı.
Kraft diamond aldım ben, açıldığında hersey lök diye karşında gibi bi tasarımı var. Marka bilemem ama model olarak öyle bişey almanızı öneririm kesinlikle
O zaman önüme reklamları çıkan 4 bine yakın fiyatı olan hatta oysho falan geçiyor bile fiyatı o çantaları almaya gerek yok teşekkür ederim kızlar sağolun