Doğuma Hazırlık Anne Bebek fuarı??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aysesinemk

sakin
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
1.443
1
356
İstanbul
2010 anne bebek fuarı şubat sonuna doğru cnr'da olacakmış
daha önceki yıllarda yapılan fuarlara gidenler 2010 fuarının alışveriş içn beklenmesini önerir mi?

Burdada var önümüzde ki ay öyle bir fuar ama ben alisverisimi çoktaan bitirdim. Ama yinede alinacak olan esyalarin geni$ çesitlerini görebilmek icin gitmekte fayda oldugunu dusunuyorum. Sahsen ben yinede gidicem :emir_bebek:

Kesinlikle öneririm...
Benim için çok erken ama size şiddetle tavsiye ederim...
Geçen yıl teyzem için önceki yıl da çok samimi bir arkadaşımla gittik...
Bebek odasını yarı fiyatına teşhirden aldık, yeniden söküp nakliye parası vermemek için son gün satışa çıkarmışlardı.
Her 3-5 parça bişey aldığımızda 1 tane de hediye veriyorlar...

Bilgi için teşekkürler arkadaşlar
Bende gitmeyi düşünüyorum..
Servisleri var hem rahatlıkla gidilebiliyor
Giriş biletlerini nasıl temin edebiliriz ???
Yazmıyor baktım ama tel açıp ögreneyim bari.

ay ne zamanmışş heycann yaptım şimdii :lepi:

3 kere gittim. ilki 2006 yılındaydı, en mükemmeli o seneydi. bir sürü ücretsiz numune, mama, dergi almıştım. ürünlerin fiyatları mağaza fiyatlarına göre çok uygundu. ve fuar alanı gerçekten büyüktü. sonraki 2 sene yine gittim ama o eski havayı alamadım. ne fiyat olarak ne büyüklük olarak. bu sene gitmeyi düşünmüyorum..

alışverişte yapılıyormu fuarda arkadaşlar...fiyatlar uygunmu...ikiz bebek arabası için gitmek istiyorum....

Ben bugün gittim oyun parkı almak istiyordum,ama çok çeşit getirmemişler.Fiyatlar da çok uygun değildi :1no2: çok birşey alamadım.Bence dışarıda daha uygun fiyatlarla bulabilirsin...

Back
X