Anne bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lal5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi isim daha iyi?

• Ankete Katılan
    24
Üyemiz acayip isimlerden vazgeçemiyor bir türlü. Geçen de verdayı soruyordu pelini demode bulmuş aslında rumca isim koymak istiyor kafalar kafalar yani
Koy helena gitsin dora da oğlunun ismiydi değil mi?
Güldüm sesli hemde:))
Yani bide Peren ne?_
Anlamı belki güzel ama bı Soran bı daha soracak sonra herkes anlamını merak edecek ooooooo
Bizim klasik isimlerimiz ne güne duruyor.

Peren güzel değil, Pera koysanız daha iyi. Melis isimli arkadaşlardan özür dileyerek tanıdığım bütün Melisler genelde çok mıymıntı, hiçbir şeyden memnun olmayan tiplerdi, o yüzden çok sevmem Melis ismini. Pelin daha iyi.

Pelin koyma bence..
Bu aralar gezmek tozmak poncik foto atan kızları pelinsu diye ti ye alıyorlar .
Peren ?
Anlamını bilmiyorum ama söylemesi bile garip..
Melis de onlara göre bi derece sevdiğim isimler arasında sayılmaZ..

Farklı bi isim istemiyorsun o yüzden önerim Yok..
Ama keşke önerseydim cok şey kaçırdın

Üyemiz acayip isimlerden vazgeçemiyor bir türlü. Geçen de verdayı soruyordu pelini demode bulmuş aslında rumca isim koymak istiyor kafalar kafalar yani
Koy helena gitsin dora da oğlunun ismiydi değil mi?
Dora Türkçe en azından :)

Dora Türkçe en azından :)
Kendisi Rumca isim koymak istiyormuş öneride bulundum. Helena Helen Rumcadır zaten en azından ben öyle biliyorum :) Perenden iyidir Peren uydurma isim gibi

Hiçbiri diye bir seçenek olsaymış keşke. Çok klişe,herkeste olan isimler. Peren de hoş değil. Umay, Gökçe, Nisan, Begüm, Bengü çok güzel isimler, tabi Türkçe isim istiyorsanız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…