Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu yeni birşey değil aslında kendimi bildim bileli annem bana karşı böyleydi evlenince kocamlada uğraşmaya başladı.Anneniz neden boyle dusman oldu ki size karsi. Sasirdim bir anne evladina boyle davranabilir mi. Bosanirsaniz kina mi yakacak bi taraflarina
Eski konularinizi bilmiyorum belki de okudum ama hayirlayamadim.bu yeni birşey değil aslında kendimi bildim bileli annem bana karşı böyleydi evlenince kocamlada uğraşmaya başladı.
küçüklüğümden beri bunu sorguluyorum ama öyle birşey olmadığını söyledi yalnız beni istememiş paraları olmadığı için aldıramamışlar.ha birde babam tarafına çekiyormuşum hep bunu gözüme sokardı.ünide okurken beni doğru düzgün bile aramazdı.arada bir tatile gittiğimde baban siz gelince huzursuz oluyor derdi ama ortada annemden başka huzursuz kimse olmazdıEski konularinizi bilmiyorum belki de okudum ama hayirlayamadim.
Uvey falan misiniz baska aklima gelen bir sey yok, Surekli sizinle ugrasiyor olmasi , derdi ne acaba.
biliyordum ama benim canımı sıkan asıl konu bu olduğundan nasıl anlatıcağımı bilemedim.düzelttim şimdi sağolSuveybe, içerikte böyle hacı hoca işleri, büyü, in cin yasak bacım. İçeriği editlemezsen konun kapanır haberin olsun.
Konuya yorumum, annenden mümkün mertebe hem eşini hem kendini uzak tut.
merhaba yine ben ve yine annem
millet kv çeker ben ve eşim benim annemden çekiyoruz
yazmıyayım yazmıyayım dedim ama içime oturdu
eski konularımda yazdım annemin rahatsız edici bir sürü davranışı oldu tabi evlat ayrımıda cabası en sonunda abimi arattırıp bana küfrettirdikten sonra konuşmadık.
iki ay sonra babamın ısrarıyla konuştum ama babamada söyledim annem boş durmaz illa huzursuzluk çıkarır dedim.çıkarmaz sen ara dedi
eşim bu olaylardan sonra haklı olarak annemi aramıyor
bir kaç konuşmadan sonra eşin beni niye aramıyor dedi.ana oğul neler neler yaptınız,aramak zorunda değil dedim.
ondan sonra senin eşin b*** yaptırdı bize dedi
bayramda kocan gelmesin buraya dedi sende kocam gelmezse bende gelmem dersen kendin bilirsin dedi
bende babamı ararım gelme derse gelmem dedim oda o benim kocam ben istemezsem oda istemez dedi
yok şeytan görsün senin kocanın yüzünü dedi.niye uğraşıyorsun benim kocamla dedim ben senin evladın değilmiyim önemli olan benim arıyor olmam değil mi dedim.
o gün akşam babamı aradım annem böyle böyle diyor dedim babamda orda sordu hemen hayır ben öyle birşey demedim dedi.benim duyduğumu biliyor nasıl bu kadar yüzsüz ve yalancı olabiliyor
ağzında sürekli boşanırsan lafı var eminim o arkadaşı ile böyle şeyler için uğraşıyor çünkü başka türlü içi soğumaz(haftada 2,3 kere gittiği ... gibi şeylerle uğraşan bir arkadaşı var)
birimizden biri ölürse bu işkence biter ama ben ölürsem eminim eşimi ve oğlumu rahat bırakmaz biliyorum
sürekli Alahım annemin şerrinden bizi koru diye dua ediyorum
düşüncelerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var.okuduğunuz için teşekkür ederim..
babamla konuştum anneni değiştiremezsin diyor sen akıllı okumuş insansın diyor büyütme diyor.yani tahammül et diyor sürekli.babam beni düşünmüyor sürekli annem yüzünden huzurumuz kaçıyor. onada kızgınımsevgili konu sahibi,
benzer iftirayi esimin annesi de benim icin ortaya atmisti; esim bebek bekledigimizi soyledigi vakit hem de. esiniz icin ne denli yaralayici oldugunu tahmin dahi edemezsiniz, ayni sekilde sizin icin de ne utanc verici oldugunu da esiniz tahayyul edemez.
bence hic polemige girmeyin anneniz ve esinizi bir araya getirme konusunda. taraflarin gorusmemesi en sagliklisi. ben yerinizde olsam babam ile disarida bir yerde, basbasa konusurdum. butun samimi duygularimi aksettirirdim. devaminda esini susturur mu, esinin yaninda mi olur... ona gore ben de ailem ile iliskimin mizanpajini belirlerdim.
aksi durumda bu hep boyle gider, herkes yipranir ama en cok yarayi siz alirsiniz.
malesef akıllanmıyor babam yoluyla baskı kurdu arattırdı en son kendiniBabanla dışarda görüş annen ne yaparsa yapsın görüşmeye devam ettiğinden akıllanmıyor ne sen ne oğlun nede eşin hiç bir şekilde konuşmayın kendinizi unutturun resmen belki akıllanır
Valla ben hayata annemdir babamdır diye bakamıyorum hiç bir zaman bana zarar veren kim olursa olsun görüşmemmalesef akıllanmıyor babam yoluyla baskı kurdu arattırdı en son kendini