- 1 Haziran 2022
- 4.353
- En iyi cevaplar
- 1
- 13.373
- 158
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annenizle babanızın karı koca ilişkisine zaten asla karışmayın ama bu durum şu an sizin annenizle olan anne kız ilişkinizi olumsuz şekilde etkiliyor halde. Keşke babanız sizi böyle bir duruma düşürmeseydi, kendi halletseydi sizi karıştırmasaydı. Ama olan olmuş ve şu an annenizle olan ilişkiniz etkilenmiş. Siz bu yüzden bence annenizle konuşun, belki bir yanlış anlaşılmadır belki değildir ama duygularınızı annenizle konuşun derim, onun babanızla olan ilişkisine değil sizin anne kız ilişkinize odaklanın. Ya aranızı düzeltirsiniz ya da annenizle ilişkinizi yeniden tanımlarsınız ama sizi etkileyen bu durumu ve sizin duygularınızın nasıl etkilendiğini paylaşın annenizle derim.Karışmak gibi bir niyetim zaten yok arkadaşlar. Karı koca hallettiyse bana pek bişey düşmez zaten daha fazla yüz göz olmak istemiyorum. Ama böyle kayıp hissiyatındayım sürekli bunalttı beni bu durum.
Annene karşı şuan farklı şeyler hissetmen çok normal. Bişeyler gördün ve sana anlatıldı elbette güvenin sarsılır babaya üzüldüm.. bence sen daha fazla araya girme. Evlatlar anne baba arasına girmemeli. Onların kararı ne olursa olsun saygı duymak gerek. Sen edeceğin yardımı etmişsin.İki hafta kadar önce babam bana geldi elinde bir zarf bundan haberin var mı diye sordu. Açtım zarfı içinde iki ayrı WhatsApp yazışması var. Annem ve bir adam arasında. Mesajlaşmalar çok kısa birinde sadece adam yazmış annem yazmamış ama ilanı aşk vari bir mesaj. İkinci yazışmada ise selam müsait misin araşalım minvalinde kısa bir mesajlaşma ama canım bitanem sıfatları var birbirlerine karşı. Tabi ki haberim yok bu kim ne zaman oldu bu konuşma falan kısmını konuştuk. Babama ne yapmak istediğini sordum. Oda karımı seviyorum kazanmak istiyorum ama mutlu değilse benle boşanırız dedi. Tamam dedim nasıl istersen. Ama beni löyle bir duruma soktu. Aşırı pasif agresiftir babam. Ve olumlu olumsuz duygularını asla ifade edemez. Sen konuşur musun annenle ben ne diyeceğimi bilmiyorum dedi. Aslında hiç dahil olmak istemezdim ama 60 yaşında adamın karşında ağlayarak gözünün içine bakmasına dayanmıyor insan. Annemi aradım x kişisiyle aranda tam olarak ne var dedim. Asla bişey yok dedi bende o iki yazışmanın görüntüsünü attım. Yanlış anlaşılma sandığın gibi bişey yok falan dedi. Benle değil babamla konuş dedim kapattım. Sonrasında babam aradı bugün benim doğum günüm not et dedi gülerek anladım ki konuşup düzeltmişler. Onada okey herkesin ilişkisi başka onlar yapıcı olmayı affetmeyi seçmiş mutlu olsunlar.
Ama ben asla hazmedemiyorum bu durumu. Benim annem yıllarca nelere göğüs germiş babamla beraber olmak için (kaynana görümcr ve eklenti paketleri) neler yaşamışlar karakter olarak hep dik durmuş doğrudan onurdan ödün vermemiş hepte bu doğruluğu ile konuşulmuş yeri gelmiş kendi de bununla övünmüş bir insan olarak bunu nasıl yapabildi aklım almıyor. İnsan sonuçta diyorum ama yok yani annemin karakterinde biri için bu aşırı saçma ve iki yüzlü bir hareket. Hiç konusunu açmadı bana bende hiç sormadım bu mevzu olmamış gibi davranıyoruz ama ben anneme güvenimi kaybettim. Karar ve yargılarına düşüncelerine asla güvenmiyorum ve bu durumla başa çıkamıyorum da aynı zamanda. Eşim kardeşlerim veya başka kimse haberdar değil durumdan. Annem babam ve ben biliyoruz. Azıcık konuşmak istesem zaten ikisiylede konuşamam. Annemi kırmadan babamıda gazlamadan bir konuşma yapmam mümkün değil içim soğumadı. Belki buraya yazar rahatlarım dedim bilmiyorum. Abartıyo muyum acaba diyorum bi yandan da yada gözümde fazla mı büyüttüm annemi bu zamana kadar bilemedim.
Nası laf düşmez ya el insanı değil kendi annesi kolay mı böyle bir şeyi yakıştırmak. Ki kocaman kadına ben bile yakıştıramadım. İnsan bi yaştan sonra anne babasının hatasına amaan bana ne yaa diyip geçmeli mi? Şaşıramaz mı? Kırılamaz mı? Çok yüzeysel bir yorum olmuş maalesefKocası dahi bu durumu kabullenip olayı kapatmaya hazirken size laf düşmez , kabullenemiyorum hazmedemiyorum tarzı ergen hezeyanlar yaşayıp ortalığı karıştırmayın. Süreci babanız için daha da zorlaştırmayin .
Çiftlerden birisi bu durumu kabul etmeye gönüllü iken ben ebeveynimiz olsa bile olsa karisilmamasi gerektiğini düşünüyorum . Burda aldatildigini farkeden hanimlarada şayet bosanmayacaksaniz ortalıgi mikserlemeyin itibarinizi düşürmeyin deniyor . Babası belli ki üzerini örtmeye hazır. Bu şartlar altında konu sahibinin ağzını açmasi sen kocamla benim aramı açmaya calisiyorsun durumuna evrilir. Haklı veya haksız doğru veya yanlış demiyorum . Karı koca arasindaki dinamikleri -sayet şiddet, mal kaçırma,hayata kast yoksa- hickimseyi ilgilendirmez çocuklarda buna dahil bence . Kendi içinde annesine kizabilir tavirlanabilir buna bişi diyemem.Nası laf düşmez ya el insanı değil kendi annesi kolay mı böyle bir şeyi yakıştırmak. Ki kocaman kadına ben bile yakıştıramadım. İnsan bi yaştan sonra anne babasının hatasına amaan bana ne yaa diyip geçmeli mi? Şaşıramaz mı? Kırılamaz mı? Çok yüzeysel bir yorum olmuş maalesef
Kadın da ses etmiyor sanırım babasına. Kendi içinde kabul edememiş. Ergen hezeyanları falan demene takılmıştım aslında. İnsan kaç yaşında olursa olsun anne babaya yakıştıramaz bu durumu. En iyisi anne babasından bi müddet uzak dursun konu sahibi. Onları her gördüğünde kabul edemeyecek bu sefer babasına da saracakÇiftlerden birisi bu durumu kabul etmeye gönüllü iken ben ebeveynimiz olsa bile olsa karisilmamasi gerektiğini düşünüyorum . Burda aldatildigini farkeden hanimlarada şayet bosanmayacaksaniz ortalıgi mikserlemeyin itibarinizi düşürmeyin deniyor . Babası belli ki üzerini örtmeye hazır. Bu şartlar altında konu sahibinin ağzını açmasi sen kocamla benim aramı açmaya calisiyorsun durumuna evrilir. Haklı veya haksız doğru veya yanlış demiyorum . Karı koca arasindaki dinamikleri -sayet şiddet, mal kaçırma,hayata kast yoksa- hickimseyi ilgilendirmez çocuklarda buna dahil bence . Kendi içinde annesine kizabilir tavirlanabilir buna bişi diyemem.
Yani şayet bunlar iki yetişkin ben arada kaynarim diye dusunememek ergence bir hezeyan :) tabi ben soğuk mantikla düşünen birisiyim bir evlat olarak konu sahibi dağilabilir olabilir tabi . Ben doğduğumdan beri 80lik nineler gibi düşündüğüm içinKadın da ses etmiyor sanırım babasına. Kendi içinde kabul edememiş. Ergen hezeyanları falan demene takılmıştım aslında. İnsan kaç yaşında olursa olsun anne babaya yakıştıramaz bu durumu. En iyisi anne babasından bi müddet uzak dursun konu sahibi. Onları her gördüğünde kabul edemeyecek bu sefer babasına da saracak![]()