senace sen bni çok üzüyorsun yaaa biliyomusunuz dese ki dr bu bebegi dogrursan ölürsün yemin ederim genede kürtaj olmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ölürüm ama gede aslaaaaaaaaaa kız senace sen bni sevmiyon belki ama ben sana çok deger veriyorum cnmsn ya artık bununla yaşama unut demem asla diyemem ama gelecege güvenle bakamaz mısın?
senace ALLAH seni affetsin.ve hayırlı zamanda hayırlı evlat versin...unutulucak bir olay değil ama kendne acı çektirme...
Allah bağışlasın evlatlarını uzun ömür versin.Ama şu konuda çok yanlış düşünüyorsun Allahın bileceği bir iş değil çocuk sahibi olmak biyolojik bir olay ve Allah verirse diyorsun Allah vermiyor o çocukları eşinle yapıyorsun. 3 tane çocuğun var daha da olursa doğururum diyorsun bu çocuklara gerekli ilgiyi gösterebiliyormusun onlara iyi bir gelecek verebiliyormusun yoksa saldım çayıra Mevlam kayıramı diyorsun.Artan nüfuz sayımıza niye bu kadar çok çocuk.Korunmayı hiç duymadınmı.BİR KAÇ TANIDIĞIM ARKADAŞ VAR KÜRTAJDAN BİR MÜDDET SONRA RAHİMLERİ ALINDI .3 tane dünya güzeli evladım var Allah verirse yine yaparım Allahın bileceği iş. o öyle nasip etmiş öyle olmuş.hiç kimseye tavsiye etmem.canlı çocuklarının kollarını bacaklarını keserek öldürsünler yapabilirlerse yapamayacaklarına göre lütfen o minicik kalpleri durdurmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?