ANNE DERDİM

Kahvely

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2021
589
176
53
25
Kızlar selam.Ben 25 yaşında henüz atanmamış bir öğretmenim .Yüksek lisans yapıyorum. Annem o kadar memnuniyetsiz ki tezim için okumam olduğunu bile bile yaptığım temizlikten memnun olmuyor .Herkese şikayet ediyor . Bir olay oluyor benden cıkartıyor .Oğlularına laf ettirmiyor .Kendine bunak iftirası atan oğluna bile birsey yokmuş gibi davrandı .Bir de beni manipule ediyor .Ben ölürsem ortada kalırsın /insallah ölürüm de seni mani mani oynatsınlar diyor .Geldi yemek yediğim sofrayı başıma geçirdi .Kızlar bıktım artık ben stres topu değilim .Bir de atanınca her ay çeyrek istıyormuş şaka gibi .Psıkolojik destek alıyorum zaten .Ama yeter cidden .Ben hangi biriyle ugrasayım ?Sevgiliden zaten yüzüm gülmedi Allah ona da sorsun .Aile deseniz böyle . Nolur fikir verin .Öl /geber diye beddua edıyor.Ortada hiçbirsey yok .Fikir verir misiniz ?
Daha az önce sofrayı kafama geçirdi . Bir de orayı topla diyor .Yemin ederim bıktım saatlerdir aglıyorum .Aglamam nasıl durur bilmiyorum.Atama da şehir dışı yazdırmadılar mecbur burası .Sevgilin deseniz eski sevgilim artık ona güvenip evlenemem . Sorun temizlik yapmamammış :) Yapıyorum begenmiyor .Agzı açılınca ölümden bahsediyor .Ona karşı olan sevgimi bıtırdı .

Son düzenleme:
Kızlar selam.Ben 25 yaşında henüz atanmamış bir öğretmenim .Yüksek lisans yapıyorum. Annem o kadar memnuniyetsiz ki tezim için okumam olduğunu bile bile yaptığım temizlikten memnun olmuyor .Herkese şikayet ediyor . Bir olay oluyor benden cıkartıyor .Oğlularına laf ettirmiyor .Kendine bunak iftirası atan oğluna bile birsey yokmuş gibi davrandı .Bir de beni manipule ediyor .Ben ölürsem ortada kalırsın /insallah ölürüm de seni mani mani oynatsınlar diyor .Geldi yemek yediğim sofrayı başıma geçirdi .Kızlar bıktım artık .Bir de atanınca her ay çeyrek istıyormuş şaka gibi .Psıkolojik destek alıyorum zaten .Ama yeter cidden .Ben hangi biriyle ugrasayım ?Sevgiliden zaten yüzüm gülmedi Allah ona da sorsun .Aile deseniz böyle . Nolur fikir verin .Öl /geber diye beddua edıyor.Ortada hiçbirsey yok .Fikir verir misiniz ?
Durumunuz zor atanmaya çalışmak özelde iş bulup kendiniz gibi kızlarla ortak bir eve çıkıp başka bir yerde yeniden hayat kurmak.Bu kaos evinden ayaklarınız üstünde kimseye muhtaç olmadan gitmek ...

Kızlar selam.Ben 25 yaşında henüz atanmamış bir öğretmenim .Yüksek lisans yapıyorum. Annem o kadar memnuniyetsiz ki tezim için okumam olduğunu bile bile yaptığım temizlikten memnun olmuyor .Herkese şikayet ediyor . Bir olay oluyor benden cıkartıyor .Oğlularına laf ettirmiyor .Kendine bunak iftirası atan oğluna bile birsey yokmuş gibi davrandı .Bir de beni manipule ediyor .Ben ölürsem ortada kalırsın /insallah ölürüm de seni mani mani oynatsınlar diyor .Geldi yemek yediğim sofrayı başıma geçirdi .Kızlar bıktım artık ben stres topu değilim .Bir de atanınca her ay çeyrek istıyormuş şaka gibi .Psıkolojik destek alıyorum zaten .Ama yeter cidden .Ben hangi biriyle ugrasayım ?Sevgiliden zaten yüzüm gülmedi Allah ona da sorsun .Aile deseniz böyle . Nolur fikir verin .Öl /geber diye beddua edıyor.Ortada hiçbirsey yok .Fikir verir misiniz ?
İnşallah atanır kurtulursun

Durumunuz zor atanmaya çalışmak özelde iş bulup kendiniz gibi kızlarla ortak bir eve çıkıp başka bir yerde yeniden hayat kurmak.Bu kaos evinden ayaklarınız üstünde kimseye muhtaç olmadan gitmek ...
İzin vermezler ayrı eve asla .Abimln ayrı evi var sadece o gidebilir o erkek

İzin vermezler ayrı eve asla .Abimln ayrı evi var sadece o gidebilir o erkek
İşinizi sağlama alır bütün düzenlemeleri onlardan habersiz hallederseniz izin almanıza gerek yok.Artık küçük kız çocuğu değilsiniz.İsteseler hemen bir kısmet bulup başınızı bağlarlar sizden izin falan istemezler

İşinizi sağlama alır bütün düzenlemeleri onlardan habersiz hallederseniz izin almanıza gerek yok.Artık küçük kız çocuğu değilsiniz.İsteseler hemen bir kısmet bulup başınızı bağlarlar sizden izin falan istemezler
Yaparlarsa bedelini öderler .Onu yapamazlar .Ama ayrı evin imkanı yok .Elin adamına da güvenip evlenemem

Yaparlarsa bedelini öderler .Onu yapamazlar .Ama ayrı evin imkanı yok .Elin adamına da güvenip evlenemem
Zaten elin adamına güvenin demedim özel okullara ( başvuru tarihleri bitmiştir) başvurun kendiniz gibi çalışan ortak ev tutmak isteyen kızlarla eve çıkın dedim

Çözümü erkek kardeşiniz bulmuş işte. Sizde onun gibi davranın, asla yüz vermeyin bir nebze düzelecektir. Kaosu seven böyle anneler genelde güçlü davranırsanız itaat etmeyi de severler.
İşe yarar mı dersiniz ? Sebebi olacakmışım öyle diyor

Niye tercihleri onlara sorarak yaptınız.her yeri yazsaydınız.
Atanamazsanız da özelde iş bulun para biriktirin çıkın o evden. Sonra da mümkün olduğu kadar görüşmeyin.

Bunu muhafazakar bir ailede büyümüş biri olarak yazıyorum. Siz sessiz olduğunuz için böyle üstünüze geliyor anneniz.

Annenin delisi de hiç çekilmiyor.

Back
X