Kızlar selam.Ben 25 yaşında henüz atanmamış bir öğretmenim .Yüksek lisans yapıyorum. Annem o kadar memnuniyetsiz ki tezim için okumam olduğunu bile bile yaptığım temizlikten memnun olmuyor .Herkese şikayet ediyor . Bir olay oluyor benden cıkartıyor .Oğlularına laf ettirmiyor .Kendine bunak iftirası atan oğluna bile birsey yokmuş gibi davrandı .Bir de beni manipule ediyor .Ben ölürsem ortada kalırsın /insallah ölürüm de seni mani mani oynatsınlar diyor .Geldi yemek yediğim sofrayı başıma geçirdi .Kızlar bıktım artık ben stres topu değilim .Bir de atanınca her ay çeyrek istıyormuş şaka gibi .Psıkolojik destek alıyorum zaten .Ama yeter cidden .Ben hangi biriyle ugrasayım ?Sevgiliden zaten yüzüm gülmedi Allah ona da sorsun .Aile deseniz böyle . Nolur fikir verin .Öl /geber diye beddua edıyor.Ortada hiçbirsey yok .Fikir verir misiniz ?
Daha az önce sofrayı kafama geçirdi . Bir de orayı topla diyor .Yemin ederim bıktım saatlerdir aglıyorum .Aglamam nasıl durur bilmiyorum.Atama da şehir dışı yazdırmadılar mecbur burası .Sevgilin deseniz eski sevgilim artık ona güvenip evlenemem . Sorun temizlik yapmamammış :) Yapıyorum begenmiyor .Agzı açılınca ölümden bahsediyor .Ona karşı olan sevgimi bıtırdı .
Daha az önce sofrayı kafama geçirdi . Bir de orayı topla diyor .Yemin ederim bıktım saatlerdir aglıyorum .Aglamam nasıl durur bilmiyorum.Atama da şehir dışı yazdırmadılar mecbur burası .Sevgilin deseniz eski sevgilim artık ona güvenip evlenemem . Sorun temizlik yapmamammış :) Yapıyorum begenmiyor .Agzı açılınca ölümden bahsediyor .Ona karşı olan sevgimi bıtırdı .
Son düzenleme: