Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde ayna karsisinda pratik yap kuzum diye diye alisirsin kendi öz annelerimiz bile bize neler neler yapiyor yine anne diyoruz de gitsin kafanda buyutme bence
Kızlar eşimle 6 yıllık bir sevgililik döneminden sonra evlendik. Bu süreçte ailesiyle de çok önceden tanıştım ve sürekli kayınvalideme teyze diye hitap etmeye öyle alışmışım ki anne diyemiyorum. Kendisine kırıldığım bazı şeyler de olmuştu evlilik sürecinde ama çok büyütmedim evlilik dönemimizde de bana karşı gerçekten anne gibi davranıyor yine hoşuma gitmeyen bazı şeyler var ama büyütülecek şeyler değil asıl sorunum anne diyememek nasıl alışacağım lütfen bi yol gösterin.
Anne demek istiyosaniz en zoru ilki sonrası kolay . Ayrıca insan öz annesiyle de zaman zaman anlaşmazlıklar yaşıyo. Ben hala teyze diyorum 4 yıllık evliyim