Anne evinde 3 ay

Kizlar merhaba eşim kitapcı ve sezonları var yani sabah 7 gece 3 evde tek kalmaktan korkuyorum 2 yaşında oglum var . Annem kış boyunca cagırıyor 3 5 ay orda gecen kişta kaldim biraz kendimi hizmetci gibi hissediyorum ve oglumla ayni anda yoruluyorum bu annemin evi icin degil sadece genel olarak kendi evimde yaptigimi ordada yaparim skntı yok ama hesap sorulmasi yada rica degilde emir olarak soylenmesi beni kiriyor . Birde dedem var kendi evinde ayni binada annemlerle babannem vefat etti :KK43: birde ora var yani yemek 10 kisilik kadar olacak aslinda sikinti oda degil ustesinden gelebilirmiyim kendimi strese sokarmiyim diye korkuyorum maddi rahatlariz aslinda dogalgaz faturasi en az 200 geliyor zaten bu fedakarligi yapmalimiyim esim israr etmiyorum ama biliyorumki rahatlayacak oda oraya gelecek is cikisi
O anneden bendede var malesef bayrama tatlı yaptı bana deilde geline gönderdi bir de hamileyim doguramaz boşa gitmesin dedi heralde

Gece 1 -4 arası silah atmak mı?Allah aşkına neresi orası teksas ta falan mı yaşıyorsunuz?
Yoksa çok mu pis bir mahalle.Hayır istediği kadar pis mahalle olsun arayın polisi silah sesleri var deseniz anında gelirler yani polisler.
Çocuk balkona çıkmak isterse de kitleyin kapısını kilidi saklayın oldu bitti yani.
Bir de dedenizin ilaçları varmış rica etmişler sizden evet ama bu ne kadar böyle sürecek ki?
Yani siz nereye kadar dedenizin ilaçları için evinizden ayrı kalabilirsiniz?
1 ay 2 ay 3 ay e peki sonra ne olacak mecburen bi çözüm bulunacak yani bulunmalı.

Gece 1 -4 arası silah atmak mı?Allah aşkına neresi orası teksas ta falan mı yaşıyorsunuz?
Yoksa çok mu pis bir mahalle.Hayır istediği kadar pis mahalle olsun arayın polisi silah sesleri var deseniz anında gelirler yani polisler.
Çocuk balkona çıkmak isterse de kitleyin kapısını kilidi saklayın oldu bitti yani.
Bir de dedenizin ilaçları varmış rica etmişler sizden evet ama bu ne kadar böyle sürecek ki?
Yani siz nereye kadar dedenizin ilaçları için evinizden ayrı kalabilirsiniz?
1 ay 2 ay 3 ay e peki sonra ne olacak mecburen bi çözüm bulunacak yani bulunmalı.

aynen katılıyorum durumun polise anlatılırsa korktuğunuzu söylerseniz sürekli oralarda geceleri devriye bile gezerler. kapınız kitli olursa sorun kalmaz koca yerde bir siz yaşamıyorsunuz herhalde böyle düşünün

Matbaada sezon işi var kizlar 3 senedir ayni evimin ilerisinde arsa var ve icip bagiranlarla dolu korkum kendim degil çocugum balkona cıkmak istiyor ve 2 yasinda anlamıyor hayirdan silah atıyorlar gece 1 ve 4 arasinda genelde hep ordalar maganda dolu ve yani ve biz oraya gittigimizde birseylerin ucundan tutariz mesela eve erzak aliriz yada faturalardan ustleniriz asalak degiliz yeyip icip yatmayiz ben isten gocunmuyorum mesela ablam yemek yapmadinmi yaaa boş bos yattinmi demesi gibi onun yerine yemek varmi ablam diyebilir

Orada bağıran sarhoşun size zarar verme ihtimali çok az.
Balkon kapısını kilitlemeyi ve ulaşamayacağı yere çocuk kilidi taktırmayı denedin mi?

Ayrıca ablan o evin kızıysa sen de öylesin. Evlenmiş olman bunu değiştirmiyor. Bundan sonra ablana az ye de uşak tut dersin.
Ya da kendi evinde kapını bacını kilitleyip kafan rahat oturursun.

evde yalniz kalmak güzel be.
ben olsam seve seve kalirim..:)
çocukla olunca ohh ne güzel olur:) kimseyede dert olmaz:)

O anneden bendede var malesef bayrama tatlı yaptı bana deilde geline gönderdi bir de hamileyim doguramaz boşa gitmesin dedi heralde

Kız tövbe tövbe güldürdün beni :halay: İnşallah sağlıkla doğurur tepsi tepsi baklava dağıtırsın konu komşuya sende annene göndermezsin o zaman :KK54:

Kız tövbe tövbe güldürdün beni :halay: İnşallah sağlıkla doğurur tepsi tepsi baklava dağıtırsın konu komşuya sende annene göndermezsin o zaman :KK54:
İnsan üzülüyo kız erkek diye ayırınca ben onun tatısında deilimki insan umuyo anne ama nerdeeee

Miss gibi evi varken insan neden başkasının evinde kalır anlayamıyorum.İsterse annenin evi olsun en huzurlu mutlu olduğum yer kendi evim.

Ben bu "evde yalnız kalamıyorum" durumunu hiç anlamadım hiç de anlamayacağım. Evlenmişsiniz çocuğunuz bile var ve hala evde yalnız kalamıyorsunuz diye aylarca annenizin evindesiniz... Sizce bu böyle bir ömür sürer mi? Ne zaman evde yalnız kalabilecek duruma geleceksiniz mesela bir öngürünüz var mı? Evlilik sizce bu mu? Hayır gerçekten meraktan soruyorum.

kuzenimde 7 yıllık evli. hala evde kalamıyor. 3 haftanın 1 haftası annesinde kalıyor. bavulla gidiyor. ne sıkıcı bir hayat ya hu.. ben eşim geceye gittiğinde temizlik yapıyorum film izliyorum yemek yapıyorum yatıyorum.. yani korkmaya fırsat bile kalmıyor :D

iyide normalde eşiniz işten gelene kadar o evde o şartlarda kalmıyormusunuz?
akşam kaçta uyuyor bu çocukta gece balkona vs çıksın..
çolukla çocukla kimsenin evinde rahat edilmez..

hayır eşi evde olsa napacak ki?? magandalarala mı dalaşacak? silahlarını mı tutacak susun mu diyecek?? o da ilginç.

3 yıl tek başıma ev tutup tek yaşadım. şimdi evliyim yeri geldi mi yine tek kalırım. kapını kilitle otur evinde çocuk gibi davranma bu yaşta

Kizlar merhaba eşim kitapcı ve sezonları var yani sabah 7 gece 3 evde tek kalmaktan korkuyorum 2 yaşında oglum var . Annem kış boyunca cagırıyor 3 5 ay orda gecen kişta kaldim biraz kendimi hizmetci gibi hissediyorum ve oglumla ayni anda yoruluyorum bu annemin evi icin degil sadece genel olarak kendi evimde yaptigimi ordada yaparim skntı yok ama hesap sorulmasi yada rica degilde emir olarak soylenmesi beni kiriyor . Birde dedem var kendi evinde ayni binada annemlerle babannem vefat etti :KK43: birde ora var yani yemek 10 kisilik kadar olacak aslinda sikinti oda degil ustesinden gelebilirmiyim kendimi strese sokarmiyim diye korkuyorum maddi rahatlariz aslinda dogalgaz faturasi en az 200 geliyor zaten bu fedakarligi yapmalimiyim esim israr etmiyorum ama biliyorumki rahatlayacak oda oraya gelecek is cikisi
Eşim Asker şuan görevde Anne evinde 2.ayim be bir buçuk ay daha burdayım hamileyim evde 7 aylık sürekli bağıran bir cadı yeğenim var ona bakiyorum gün içinde Allah var yukarda hic is yaptirmiyor Annem hamileyim diye ama herseyden önemlisi Eşimi ve evimi çok özlüyorum ama hayat şartları bunu gerektiriyorsa yapacak hiçbişey yok tadını çıkarmayı dene bence. .sonuçta ailen onlar. .

Back
X