Anne karnında bebek hareketleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok muhtesem bir duygu onun hareketlerini hissetmek..:teytey: dun daha yogun hissediyordum bugun biraz gec kalkıp, gec kahvaltı yaptım sanırım ondan cok net bugun hissedemedim ama dun oylesine guzeldi ki, her kadın bu duyguyu yasamalı dedim.. 18+6 haftalıgız bu arada..

arkadaşlar bende 18+4günlük hamileyim bebegimin hareketlerini hissediyorum fakat cok asagıdan hissediyorum sizce normalmi?

14 hafta neden olmasn lakin genelde 2, hamileliği yaşayanlar daha erken hisseder ben 32 haftadayım ilk hareketler 18 hafata gibi hissetmiştm ama şimdi tecrube oldu ikincide daha erken hissederm..
benim bebişim en çok ben yatnca hareket ediyor ben rahat ednce oda rahat yani..
rabbim sağ salim kavuştursun herkesi..olumunekankayizsmile

evet bende 35inci haftamdayım ve geceleri coşuyor benim oğlum. ancak doğuma 5 hafta kalmasına rağmen el ayak bilemiyorum hangisi ancak bayağı sert vuruyorlar. Bazen örneğin sağ tarafıma yatıyorum yatakda olan kısmıma öyle bi vuruyorki mecbur pozisyon değiştiriyorum paşamızın keyfine göre :emir_bebek:
Müzik dinlerken de hoşuna giderse oynuyor bol bol. Bu çikolatadan sanırım tüm bebekler hoşlanıyor. Sabah kalktığımda aç olduğundan az oynuyor ama uyku vakti geldimi kolbastı oynuyor desem yeridir....
hihoyyyt

bende 36.haftamdayım
aynen benimde bebeğim geceleri coşuyor resmen
yattığım tarafa bir vuruyor bende yer değiştiriyorum mecbüren :ecrin_bebek:

helede gerindiğinde ayakları resmen yan tarafımdan çıkacak gibi oluyor..dönüyor sürekli elimi nereye getirsem oraya geliyor anlıyor resmen..sırtını ellerini ayaklarını hissediyorum okadar güzel bir duyguki Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

benimkide 19. haftada bende hep asagidan hissediiyorum hareketlerini kizlar ama muthis bir duygu gerçekten

Kızımın hareketlerini, karnımda net olarak ilk kez gördüm. Karnım inip kalktı, çıkıntılar oluştu, kayboldu. Muhteşem bir his. Rabbim isteyen herkese yaşatsın :)

bende 24 deyım ben 16.haftadan sonra hissettim meleğimi maşşallah bizimki çok hareketli özellikle akşamları cevşen okuduğumuzda mutlaka ses veriyo

Bazen sesleniyorsun hiç hareket yok bazende havuzda yüzüyor sanki ilk zamanlarda babasına tekmeleri hissetsin diye elini koyuyorduk sonra bir anda bırakıyordu bir gün eşim kulagını dayadı karnıma dinliyor o anda babasının kulaga bir tekme :1: çok güzel bir duygu Allah olmayan herkese nasip etsin inş

bende ilk bebegimi 19-20 hafta civari hissettim:32:ikinci bebegimide 13 haftada gece yarisi bi tekmeyi yiyerek:52:oglusum hic durmadi cok yaramas halada oyle:52:bakalim bunu ne zaman hissedicem henuz 8 haftalik:26:doktorumun dedigide bebek ne kadar hareketliyse o kadar guclu ve sagliklidir... ama ben kol bacak kafayi ayirt edenleri kiskaniorum inanin hicbirini ayirt edemedim kolu nede bacagi nerde hic o kadar hassas bi sekilde hissetmedim:17:

yanlış hatırlamıyorsan 16. haftamda kelebeğin kanat çırpışı gibi nazik nazik hareketlerle hissetmeye başladım şimdi 33. haftamdayım içime alien kaçmış gibi kolunu sağdan sola çekişini dizleriyle yerini genişletmeye çalışmasını izleyebiliyorum. zaman zaman canım çok acısada bugünlerin keyfini çıkartarak sabırla doğacağı günü bekliyorum sonrasında ısırcam kollarını bacaklarını :)

23 haftalikim pıt pıt vuruyor seğirme hissi oluyor karnımda bide idrar torbama baskı yapıyor vuruyor kızım:emir_bebek:

Merhabalar bebeğim 21 haftalık geçen hafta ilk haraketini hissettim ama çok da anlayamıyorum nasıl haraket ediyor pıt pıt olarak atıyor ve günde bir veya iki kere daha fazla atmıyor normal mi acaba ilk gebeliğim bilemiyorum

Back
X