Anne karnında gelişimi geri bebek

nur298

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2023
5
0
1
24
Merhabalar normalde 9.haftam bitmek ğzere olmasına rağmen bebeğimin gelişimi 5hafta 5 günde kalmış kalbinin durduğunu söylediler kürtaj dediler 2 tane özel hastanede sonrasında devlet hastanesine gittim ve tam net değerlendiremediklerini 1 hafta beklememiz gerektiğini söylediler böyle bir durum yaşayan var mı varsa nasıl sonuç aldınız söyler misiniz?

Daha öncesinde doktora gitmişmiydiniz kalp atışını bebeği gördünüz mü hiç

Evet gitmiştim 8 haftalıkken gittim kalp atışını bile dinledik ama 5,5 haftalık olduğunu öğrendim bi hafta sonra kontorlde oldu yazdıklarım

Evet gitmiştim 8 haftalıkken gittim kalp atışını bile dinledik ama 5,5 haftalık olduğunu öğrendim bi hafta sonra kontorlde oldu yazdıklarım
8 haftalikken kalbini duymuşsaniz nasil bir anda 5 hafta oldu bu bebek 5 haftada kalp duyulmuyorki keseyi goruyosun sadece

Hayır normalde 8 olması lazımken 5 hafta 5 günde kalmış grlişimi büyümemiş karından değil alttan bakılarak duyduk kalp sesini

Hayır normalde 8 olması lazımken 5 hafta 5 günde kalmış grlişimi büyümemiş karından değil alttan bakılarak duyduk kalp sesini
Anladım ama 5haftada kalp atiṣi duyan hiç gormedim ben demekki duyan varmiş.Geçmiş olsun.

Sanırım geç döllenme olmuş onda da devam etmemiş gelişimi ve kalbi durmuş. Ben 5+6 da dinlemiştim kalp atışını kesik kesikte olsa yani sürekli kaçsa da dinleyebildik. Siz yine de 1 hafta daha bekleyip öyle bi karara varın isterseniz.

Sanırım geç döllenme olmuş onda da devam etmemiş gelişimi ve kalbi durmuş. Ben 5+6 da dinlemiştim kalp atışını kesik kesikte olsa yani sürekli kaçsa da dinleyebildik. Siz yine de 1 hafta daha bekleyip öyle bi karara varın isterseniz.
Evet biz de de böyle oldu işte kesik kesik duyduk beş buçuk altıncı haftada doktor bi hafta bekleyin dedi

Merhabalar normalde 9.haftam bitmek ğzere olmasına rağmen bebeğimin gelişimi 5hafta 5 günde kalmış kalbinin durduğunu söylediler kürtaj dediler 2 tane özel hastanede sonrasında devlet hastanesine gittim ve tam net değerlendiremediklerini 1 hafta beklememiz gerektiğini söylediler böyle bir durum yaşayan var mı varsa nasıl sonuç aldınız söyler misiniz?
Merhaba biz de 6 haftalıkken görmüştük kalp atışını dinlememiştik ama. 12.haftaya girerken kontrole girmiştim bebek 9-10 haftalıkken kalbi durmuş dedi doktor, ultrasonda da zaten kalp atışı görünmüyordu. Ertesi gün kürtaj oldum.

Biz de bekliyoruz işte bi hafta foktor öyle söyledi

Benimde 8 haftalık ama 5+görünüyor ultrason da gelişim geriliği dedi kalp atışı yok 10 gün bekle düzelmezse kürtaj öneric ez dediler 😔

Back
X