- Konu Sahibi AdayAnneyim
opuyorumnanaktanMerhaba bayanlar
,
bir çok sitede ve hamilelik dönemi geçirmi$ arkada$larimdan bebi$lerinin anne karninda hiçkirdiklarini hisettiklerini söyleyenler olmu$tu.
Nasil bir $eydir acaba diye merak ederdim kiii.... CADIARZU
Sanirim dün gece benzer bir$ey ya$adim ve payla$mak istedim sizlerle.
Koltuga uzanmi$ kitap okuyordum, karnimda normalinden farkli bir tekme hisettim.
Bu tekme 1,5 dakika boyunca sürdü ve 2saniye araliklarla yum$ak yum$ak karnimi ziplatiyordu.
(güp.. güp.. güp.. güp.. güp ...)
Ilk önce korktum... eyvahedigeldismile
bu kordona bebeklerin dola$tigini felan duymu$tum acaba öyle bir$eymi felan diye...
Evde yalnizdim ve panik olmak istemedim yan yattim yine devam etti.
Bi ara durdu sonra tekrar devam etti...
Sonra aklima hiçkirma geldi bu tarz bir$ey oldugunu söylemi$ti arkada$larim.:1rolleyes:
Bense biraz kalktim belimi yasladim koltuga ayaklarimi uzattim.
Elimi de göbegimde gezdirerek bebegimi sevdim ona konu$tum.
"Hiçkiriyormusun ne yapiyorsun sen bakim orada? Aciktin mi yoksa hm...
Annenle oyun mu oynuyorsun bakim?..."
gibi $eyler konu$tuk kizimizla hehe
Sonra inanmicaksiniz. :CüvCüv:
Birden o 2 saniye de bir yaptigi ziplama veya tekme bitti ve karnimin bi kenarinda topacik duruyordu oracikta yum$adi sanki uzandi rahatladi böyle..
Karnimda yum$adi.. resmen sakinle$ti ve uykuya daldi..
Sonra da bir daha hareket etmedi..
Bende tekrar uzandim kitabimi okumaya devam ettim bir taraftan bebi$imi sevdim. Hehe sırnaşık şey
(27 haftalik hamileyim buarada)

bir çok sitede ve hamilelik dönemi geçirmi$ arkada$larimdan bebi$lerinin anne karninda hiçkirdiklarini hisettiklerini söyleyenler olmu$tu.
Nasil bir $eydir acaba diye merak ederdim kiii.... CADIARZU
Sanirim dün gece benzer bir$ey ya$adim ve payla$mak istedim sizlerle.
Koltuga uzanmi$ kitap okuyordum, karnimda normalinden farkli bir tekme hisettim.
Bu tekme 1,5 dakika boyunca sürdü ve 2saniye araliklarla yum$ak yum$ak karnimi ziplatiyordu.

Ilk önce korktum... eyvahedigeldismile
bu kordona bebeklerin dola$tigini felan duymu$tum acaba öyle bir$eymi felan diye...
Evde yalnizdim ve panik olmak istemedim yan yattim yine devam etti.
Bi ara durdu sonra tekrar devam etti...
Sonra aklima hiçkirma geldi bu tarz bir$ey oldugunu söylemi$ti arkada$larim.:1rolleyes:
Bense biraz kalktim belimi yasladim koltuga ayaklarimi uzattim.
Elimi de göbegimde gezdirerek bebegimi sevdim ona konu$tum.
"Hiçkiriyormusun ne yapiyorsun sen bakim orada? Aciktin mi yoksa hm...
Annenle oyun mu oynuyorsun bakim?..."
gibi $eyler konu$tuk kizimizla hehe

Sonra inanmicaksiniz. :CüvCüv:
Birden o 2 saniye de bir yaptigi ziplama veya tekme bitti ve karnimin bi kenarinda topacik duruyordu oracikta yum$adi sanki uzandi rahatladi böyle..
Karnimda yum$adi.. resmen sakinle$ti ve uykuya daldi..
Sonra da bir daha hareket etmedi..
Bende tekrar uzandim kitabimi okumaya devam ettim bir taraftan bebi$imi sevdim. Hehe sırnaşık şey
(27 haftalik hamileyim buarada)
ARANIZDA benim gibi farkli bir tekme bir ziplama tarzinda bir$eyler hisseden oldumu?
Payla$irsaniz sevinirim böylece diger anneler de ne oldugunu ögrenirler rahatlarlar...