anne karnında ki bebek ağlar mı?

bi de nefesinizi falan tutmayın, çocuk oksijensiz kalacak, siz nefes almazken çocuk nasıl nefes alıp da ağlayabilir?

arkadaşlar nasıl dalga geçmişsiniz.okurken ben bile incindim.başlığa bakın yorumlara bakın.uygun bir dille anlatamaz mısınız ?

başlık sahibi bildiğim kadarıyla ciğerleri gelişmemiş bebekler ağlamaz ancak doğunca ağlar.

büyük bir ihtimalle hıçkırmıştır sende öyle algılamışsındır.

arkadaşlar nasıl dalga geçmişsiniz.okurken ben bile incindim.başlığa bakın yorumlara bakın.uygun bir dille anlatamaz mısınız ?

başlık sahibi bildiğim kadarıyla ciğerleri gelişmemiş bebekler ağlamaz ancak doğunca ağlar.

büyük bir ihtimalle hıçkırmıştır sende öyle algılamışsındır.

Neden dalga gecelim arkadaşım? Ürktük! İlk defa duyuyoruz bu tarz birsey. İlla canım cicim hayatım bebeşim diye mi yorum yazmak zorundayız, hepimizin tarzı farklı

Neden dalga gecelim arkadaşım? Ürktük! İlk defa duyuyoruz bu tarz birsey. İlla canım cicim hayatım bebeşim diye mi yorum yazmak zorundayız, hepimizin tarzı farklı

üstünüze alındığınıza göre rahatsız oldunuz demek ki. kimse canımlı hayatım bebişim diye hitap etmek zorunda değil.gerek yok. bayan hamile ,ayrıca üzücü bi olay yaşamış.

bu durumda tarz değil yorum uslubu önemli ....

tartışmaya gerek yok üzüldüm sadece başlık sahibine. genelde kırıcı olmamaktan yanayım..

katılıyorum mesafeyi korumakta fayda var...
zaten üzgün hamile ve yardıma ihtiyacı var konu sahibinin..
onu kırmanın kimseye bi faydası yok...

daha önce gaziantepli bir anne karnındaki 8 aylık bebeğinin kendisine cevap verdiğini iddia etmişti.. 8 aylık bebeğine baban işemi gitti diye soruyordu bebeğide evet diye cevap veriyordu kadının erkek kardeşi kameraya çekmiş.....
gülümseme,ağlama,gözünü açıp kapama mimikleri olabilir ama ciğeri nefesle dolmadığı için ses çıkarabileceklerini sanmıyorum ama bir arkadaşın dediği gibi hıçkırmıştır siz onu öyle algılamışsınızdır..elbetteki bebekler annenin her türlü ruh halini hissederler kendinizi üzmemeye bakın..eşinize gelince Allah onu ıslah etsin,inşallah hatasını anlar ve bir daha tekrarlamaz..... hiçbir zaman ağlamamnız bebeğinizi sağlık,mutluluk,huzur içinde büyütmeniz dualarımla..

daha önce gaziantepli bir anne karnındaki 8 aylık bebeğinin kendisine cevap verdiğini iddia etmişti.. 8 aylık bebeğine baban işemi gitti diye soruyordu bebeğide evet diye cevap veriyordu kadının erkek kardeşi kameraya çekmiş.....
gülümseme,ağlama,gözünü açıp kapama mimikleri olabilir ama ciğeri nefesle dolmadığı için ses çıkarabileceklerini sanmıyorum ama bir arkadaşın dediği gibi hıçkırmıştır siz onu öyle algılamışsınızdır..elbetteki bebekler annenin her türlü ruh halini hissederler kendinizi üzmemeye bakın..eşinize gelince Allah onu ıslah etsin,inşallah hatasını anlar ve bir daha tekrarlamaz..... hiçbir zaman ağlamamnız bebeğinizi sağlık,mutluluk,huzur içinde büyütmeniz dualarımla..

gaziantepli bebek iyiymiş. doğduğunda da anne ben geldim der herhalde.:1:

arkadaşlar merhaba, ben dün gece eşimle kavga ettim o bana ben ona hakaretler ettik eşim benı tartakladı,7bucuk aylık hamıleyım,eşim evi terketti ben hıçkıra hıçkıra ağlarken birden içimden bir ses duydum daha sonra sustum hiç nefes bile almadım dinleştirmek için,ııııhhh ıhhhh diye tuhaf sesler duydum,bebeğim ağlıyordu sanki çok üzgünüm böyle birşey olması mümkün mü yoksa kafayı mı yiyorum? ilk defa böyle birşey yaşadım

açıklanmamakla birlikte otizmli çocukların istenmeyen çocuklar olduğunun düşünüldüğünü biliyor muydun ha şimdi yook kocam döver söver ama çok iyidir aslında sadece sinirli kendine hakim olamıyor yoksa çooook mutluyuz biz bebeğimizi de istiyoruz seviyoruz diyeceksin ama öyle değil kazın ayağı o çocuk yaşadığınız herşeyi hissediyor

ben de ilk defa duydum, olabilir mi diye tüm yorumları okudum. ağlamıyormuş anne karnında, sevindim. allah ikinizi de ağlatmasın. kocana sopa :57:

Bebeğin ses çıkarabilmesi için ciğerlerinin oksijenle dolması gerekir.
Sizin karnınızda amniyo sıvısının içinde ciğerlerini doldurup ses çıkaracak bir oksijen yok.
Ayrıca amniyo sıvısı zaten ses çıkarmasını engeller.
Oksijensiz ortamda bizim de sesimiz çıkmaz.
Bir kavanozu hava almayacak şekilde ağzınıza dayayıp bağırmaya çalışın başaramayacaksınız.
Sesiniz çıkmayacak.

ben daha once bır anneden duymustum oglum karnımdayken aglamıstı dıye..
o da duymustu hatta komsularıda..
ama bılmıyorum aslı var mı yok mu
Allah cok büyük..

Bebeğin ses çıkarabilmesi için ciğerlerinin oksijenle dolması gerekir.
Sizin karnınızda amniyo sıvısının içinde ciğerlerini doldurup ses çıkaracak bir oksijen yok.
Ayrıca amniyo sıvısı zaten ses çıkarmasını engeller.
Oksijensiz ortamda bizim de sesimiz çıkmaz.
Bir kavanozu hava almayacak şekilde ağzınıza dayayıp bağırmaya çalışın başaramayacaksınız.
Sesiniz çıkmayacak.

En mantıklı acıklamayı lady yapmış.

Ben hiç duymadım kimseden böyle bir durum olabilirde Rabbimin hikmetinden sual olunmaz..
Benim yiğenim esniyordu ultrosonda gördük dr bile çok güldü..
Birde çok stresli gebelik yaşayan bir arkadaşım vardı bebeği kaskatıkatılmıştı karnında görünce şaşırdık dr ilaç verdi naptın bu bebeğe böyle diye çok kızdı
Stresiniz onu çok etkiliyor.İnşallah eşinize Mevlam merhamet versin..

Bende duymadım.. Sadece etkilendiğini biliyorum her türlü dış etkenlerden.

Yorumların bazılarına şaşırdım ayrıca.

arkadaşlar merhaba, ben dün gece eşimle kavga ettim o bana ben ona hakaretler ettik eşim benı tartakladı,7bucuk aylık hamıleyım,eşim evi terketti ben hıçkıra hıçkıra ağlarken birden içimden bir ses duydum daha sonra sustum hiç nefes bile almadım dinleştirmek için,ııııhhh ıhhhh diye tuhaf sesler duydum,bebeğim ağlıyordu sanki çok üzgünüm böyle birşey olması mümkün mü yoksa kafayı mı yiyorum? ilk defa böyle birşey yaşadım

canım bak benim üvey anneannemde de üvey teyzeme hamileyken ağladığını duyduğunu sölerdi insanlar arasında böle rivayetler vardır özelliklede köy yerlerinde allah tealanın bebğin kaderini alnına yazdığını söylerler bebk bu yüzden ağlarmış kötü şey yazma die ama duyduğum kim varsa sağlık problemi olmadı maşallah heleki üveyteyzem şuanda 29 yaşında genç kız gibi :)

canım bak benim üvey anneannemde de üvey teyzeme hamileyken ağladığını duyduğunu sölerdi insanlar arasında böle rivayetler vardır özelliklede köy yerlerinde allah tealanın bebğin kaderini alnına yazdığını söylerler bebk bu yüzden ağlarmış kötü şey yazma die ama duyduğum kim varsa sağlık problemi olmadı maşallah heleki üveyteyzem şuanda 29 yaşında genç kız gibi :)

yazmıyım diyorum ama şehir yerlerindeki bebekler ağlamıyormuş da köylerdekiler mi ağlıyormuş?
kadın nefesini tutup bebeğin havasız kalmasına dahi sebep olmuş, bi sağlık sorunu olursa bu yüzden olur allah korusun.

yazmıyım diyorum ama şehir yerlerindeki bebekler ağlamıyormuş da köylerdekiler mi ağlıyormuş?
kadın nefesini tutup bebeğin havasız kalmasına dahi sebep olmuş, bi sağlık sorunu olursa bu yüzden olur allah korusun.

Ne kadar uzun süre tuttuğunu bilmiyorum ama anlık bir nefes tutulması neden bu kadar önemli olsun ki.

Her halde saniyelerce tutmamıştır.

Back
X