Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar nasıl dalga geçmişsiniz.okurken ben bile incindim.başlığa bakın yorumlara bakın.uygun bir dille anlatamaz mısınız ?
başlık sahibi bildiğim kadarıyla ciğerleri gelişmemiş bebekler ağlamaz ancak doğunca ağlar.
büyük bir ihtimalle hıçkırmıştır sende öyle algılamışsındır.
Neden dalga gecelim arkadaşım? Ürktük! İlk defa duyuyoruz bu tarz birsey. İlla canım cicim hayatım bebeşim diye mi yorum yazmak zorundayız, hepimizin tarzı farklı
daha önce gaziantepli bir anne karnındaki 8 aylık bebeğinin kendisine cevap verdiğini iddia etmişti.. 8 aylık bebeğine baban işemi gitti diye soruyordu bebeğide evet diye cevap veriyordu kadının erkek kardeşi kameraya çekmiş.....
gülümseme,ağlama,gözünü açıp kapama mimikleri olabilir ama ciğeri nefesle dolmadığı için ses çıkarabileceklerini sanmıyorum ama bir arkadaşın dediği gibi hıçkırmıştır siz onu öyle algılamışsınızdır..elbetteki bebekler annenin her türlü ruh halini hissederler kendinizi üzmemeye bakın..eşinize gelince Allah onu ıslah etsin,inşallah hatasını anlar ve bir daha tekrarlamaz..... hiçbir zaman ağlamamnız bebeğinizi sağlık,mutluluk,huzur içinde büyütmeniz dualarımla..
arkadaşlar merhaba, ben dün gece eşimle kavga ettim o bana ben ona hakaretler ettik eşim benı tartakladı,7bucuk aylık hamıleyım,eşim evi terketti ben hıçkıra hıçkıra ağlarken birden içimden bir ses duydum daha sonra sustum hiç nefes bile almadım dinleştirmek için,ııııhhh ıhhhh diye tuhaf sesler duydum,bebeğim ağlıyordu sanki çok üzgünüm böyle birşey olması mümkün mü yoksa kafayı mı yiyorum? ilk defa böyle birşey yaşadım
Bebeğin ses çıkarabilmesi için ciğerlerinin oksijenle dolması gerekir.
Sizin karnınızda amniyo sıvısının içinde ciğerlerini doldurup ses çıkaracak bir oksijen yok.
Ayrıca amniyo sıvısı zaten ses çıkarmasını engeller.
Oksijensiz ortamda bizim de sesimiz çıkmaz.
Bir kavanozu hava almayacak şekilde ağzınıza dayayıp bağırmaya çalışın başaramayacaksınız.
Sesiniz çıkmayacak.
arkadaşlar merhaba, ben dün gece eşimle kavga ettim o bana ben ona hakaretler ettik eşim benı tartakladı,7bucuk aylık hamıleyım,eşim evi terketti ben hıçkıra hıçkıra ağlarken birden içimden bir ses duydum daha sonra sustum hiç nefes bile almadım dinleştirmek için,ııııhhh ıhhhh diye tuhaf sesler duydum,bebeğim ağlıyordu sanki çok üzgünüm böyle birşey olması mümkün mü yoksa kafayı mı yiyorum? ilk defa böyle birşey yaşadım
canım bak benim üvey anneannemde de üvey teyzeme hamileyken ağladığını duyduğunu sölerdi insanlar arasında böle rivayetler vardır özelliklede köy yerlerinde allah tealanın bebğin kaderini alnına yazdığını söylerler bebk bu yüzden ağlarmış kötü şey yazma die ama duyduğum kim varsa sağlık problemi olmadı maşallah heleki üveyteyzem şuanda 29 yaşında genç kız gibi :)
yazmıyım diyorum ama şehir yerlerindeki bebekler ağlamıyormuş da köylerdekiler mi ağlıyormuş?
kadın nefesini tutup bebeğin havasız kalmasına dahi sebep olmuş, bi sağlık sorunu olursa bu yüzden olur allah korusun.