Çocuk Hastalıkları anne karnında lemon sign teşhisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nurum_

Bu Hayatda En Çok "ANNE" Olmayı Sevdim...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
164
27
Iyi gunler ben 22 haftalik hamileyim bebegimin basında basıklık oldugunu surekli takip edilmeai gerektigini soyledi doktorumuz 3 tane hastaneye gittim ikisi özel özeller bebegimde bi sıkıntı olmadıgını söylüyo ama devlet hastanesindede 6 tane dr baktı cok uzgunum hamileligim zehir oldu bana cevresindekilerden yakinindan veya kendi bebekleri boyle olanlar varmi aranizda yardimci olun lutfen

20150311_162629.jpg
Kafanın görüntüsü bu

Merhabalar 2 gün önce aynı şeyi bize de söylediler ne yapacağımızı bilemiyoruz yarın araştırma hastanesinde bir profesöre görüneceğim. Sizin Nasıl sonuçlandı umarım herşey yoluna girmiştir. İnternette bu yazıdan başka birşey de göremedim. Cevaplarsanız çok Mutlu olurum.

Merhaba çok şükür bi sıkıntı yok kuzumda 2.5 yaşındayız herşey yolunda yürümesi algısı doğduktan sonra fizik tedaviye gönderdiler ben götürmedim iyikide götürmemişim stajyer lerin elinde hiç olacaktı yavrum sizin durumunuz nasıl aradan epey zaman geçmiş iyisinizdir inşallah

Benim yegenim icinde limon kafa demislerdi ama dogdu cok sukur hic biseyi yoktu
Allaha tevekkul etmek lazim.

Merhaba çok şükür bi sıkıntı yok kuzumda 2.5 yaşındayız herşey yolunda yürümesi algısı doğduktan sonra fizik tedaviye gönderdiler ben götürmedim iyikide götürmemişim stajyer lerin elinde hiç olacaktı yavrum sizin durumunuz nasıl aradan epey zaman geçmiş iyisinizdir inşallah
Çok sevindim birsey cikmamasina.
Benim oglum icin de dr koca kafali diyip sinirimi bozmustu hamileligimde.
Takmistim kafama zehrolmustu hamileligim
Ama sukur bi sorun yoktu beyni ile ilgili
Sonra cocuk dogdu ilk lafim
Ama bunun kafasi minnaciiiik
Oldu :)

X