Anne karnında öldüğünü nasıl anlarsın?

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Doktor 3lü tarama için ocak 21 de çağırdı. En son aralık 21 de gitmiştim doktora gelmene gerek Yok artık ocağa kadar dedi diye gitmedim. Şimdi korkum acaba bebeğim yaşıyor mu? Çok korkuyorum kanama Yok. Bir şey olmuş olsa kanama olurdu herhalde. Düşünmekten sıyırcam

Canim benimde bebegim karnımda öldü 9.5 haftalikdi koyu renkli akintilar gelmeye basladi bende doktora gittim o sekilde ogrendim

Doktor 3lü tarama için ocak 21 de çağırdı. En son aralık 21 de gitmiştim doktora gelmene gerek Yok artık ocağa kadar dedi diye gitmedim. Şimdi korkum acaba bebeğim yaşıyor mu? Çok korkuyorum kanama Yok. Bir şey olmuş olsa kanama olurdu herhalde. Düşünmekten sıyırcam
bende de aynı korku var doktor bir ay sonra gel dedi ama, hep bu düşüncelerdeyim.

Bu baslga yorum yapilmasi bile cok tehlikeli birsuru anne adayinin yuregini agzina getirir.
Kanama olmasi brbegin oldugu anlamina gelmez, kanama olup da saglikli bebek sahibi olan cok kadin var.
Ornegin bulantinin bas donmesinin gecmesi bebege biseu oldgu anlamina gelmez gebelign ilerleyen doneminde bu etkiler ortadan kalkar.
Hep rahim sancisi hisseden bir kadin bir gun sancilarin bicak gbi kesildgini goreblr, bu bebege bisey oldugu anlamina gelmez.
Bu olay tipki hamilelik belirtileri gbi. Regl ile tamamen ayni belirtiler. Ancak hamileligi ogrendkten sonra adlandirabldgnz o sirada anlam icermeyen durumlar.
Bu sebeple konu sahibi basta olmak uzere, tum anne adaylarina yureginizi ferah tutun diyorum. Olacak ile olecege care yoktur derler.
Allahin izniyle hic bir sey olmaz ve yavrularimiz bile bagislanir.
Ama bu sekilde belirti ararsaniz cok uzulur, yipranirsniz

İlk ogrendgmzde icimize yerlesen o endise kalici oluyor cok normal.
Bu hislerde kurtulamayiz Ama dusunce seklimizi degistrmemiz lazm.
Ben de ayni hatalari yapiyorum, kendimi frenlemeye calisiyorm hep

Ilerleyen haftalarda bebegin hareketlerini sürekli kontrol etmelisin . Bu şekilde anlayabilirsin . Ama daha erken dönemde anlaman biraz daha zor oluyor. Benim erken dönemde kanamam gelmişti adet kani gibi. Bebeege bir şey oldu diye hastaneye gittik. Ve kalp atışı var bebek yerin de. Sadece biraz aşağıda düşük tehlikesi geçirmişsin dedi. Şimdi Bebek ölürse kanaman gelir desem. Yanlış bilgi vermiş olurum. Ama ellerin ayakların buz kesebilir. Tırnakların ve dudakların morarabilir. Çünkü içinde öldüğünde seni zehirleyebiliyor ya. Anca böyle belirtiler olabilir. Ayrıca doktorunu veya hastaneyi sonuç için arayabilirsin. Benim doktorum da bana her sey yolunda 1 ay sonra gel dedi mesela.. çok evhamlisiniz bence siz ://

Ben suan öyle bi öksuruyorumki galiba Ciğerlerim patlayacak ve ödüm kopuyor inşallah bebeğimé bişey olmaz aynı endişe bendede var ve hiç gecmedi

Ben evhamlı değilim diye adlandırıyorum kendimi sadece içimdeki canlının bir sorunu varsa doktorum bir ay sonra gel dediği için acaba geç kalmış olur muyum diye tedirginim. Daha 15 haftalık gebeyim hareket hissedemiyorum yoksa ona göre ölçerdim kendimi ben sadece bunu yaşamış insanların aslında nasıl anladıklarını merak ettiğim için bu konuyu açtım.

Ayrıca hemen hemen her anne adayının da bu tarz korkular yaşadığını tahmin edebiliyorum.

ya ben okuyunca çok kokrtum. bugün kalp atışlarını duydum. tadını çıkaramayacak mıyım? hep bunu mu düşünmeliyim öldü mü diye?

ya ben okuyunca çok kokrtum. bugün kalp atışlarını duydum. tadını çıkaramayacak mıyım? hep bunu mu düşünmeliyim öldü mü diye?
Bu konuya benzer 3 konu okudum bu formda aradığım şeye cevap bulamadığım için tekrar sormak istedim konular 2008 yılında açılmıştı.

Size gelince konum yüzünden böyle düşünüyorsanız bence düşünmeyin herkesin yaşadığı farklı bir hamilelik. Benim korkularım var çünkü bir ay kadar doktorum gelmemi istemedi. Bence o süre zarfında her anne adayı gibi bebeğim için endişelendim. Sizinle alakasız bir konu olduğunu düşünüyorum. Hayırlı doğumlar.

Bu konuya benzer 3 konu okudum bu formda aradığım şeye cevap bulamadığım için tekrar sormak istedim konular 2008 yılında açılmıştı.

Size gelince konum yüzünden böyle düşünüyorsanız bence düşünmeyin herkesin yaşadığı farklı bir hamilelik. Benim korkularım var çünkü bir ay kadar doktorum gelmemi istemedi. Bence o süre zarfında her anne adayı gibi bebeğim için endişelendim. Sizinle alakasız bir konu olduğunu düşünüyorum. Hayırlı doğumlar.

iyi de benim doktorum da 3 hafta gelmememi istemedi. bebekler ultrasondan ve sürekli ellenmekten rahatsız oluyorlar, o yüzden sürekli gitmiyoruz muayeneye. yurtdışında eğer tehlikeli bir durum yoksa bizimkilerden daha az çağırıyorlar. normal prosedür bu. karnınızda öleceğini kimse bilemez. her gün kontrole gitseniz dahi kimsenin yapacağı bir şey yok. üstelik olumlu düşünmeniz lazım, bebeklerimiz tüm hissettiklerimizi hissedecek aşamaya geldiler.

bende de aynı korku var doktor bir ay sonra gel dedi ama, hep bu düşüncelerdeyim.
Canm agrim var de abart biraz hemen cagirsinlar yoksa hep bekleyin diyorlar icindeki kuskuda gitmis olur insallah bebislerinize hicbirsey olmaz canm

Back
X