- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benimde bebegim karnımda öldü 9.5 haftalikdi koyu renkli akintilar gelmeye basladi bende doktora gittim o sekilde ogrendim
bende de aynı korku var doktor bir ay sonra gel dedi ama, hep bu düşüncelerdeyim.Doktor 3lü tarama için ocak 21 de çağırdı. En son aralık 21 de gitmiştim doktora gelmene gerek Yok artık ocağa kadar dedi diye gitmedim. Şimdi korkum acaba bebeğim yaşıyor mu? Çok korkuyorum kanama Yok. Bir şey olmuş olsa kanama olurdu herhalde. Düşünmekten sıyırcam
bende öyle hasta olduktan sonra doktora kalp atışlarını dinlemeye gittim çok şükür normaldi. endişe etmeeBen suan öyle bi öksuruyorumki galiba Ciğerlerim patlayacak ve ödüm kopuyor inşallah bebeğimé bişey olmaz aynı endişe bendede var ve hiç gecmedi
ya ben okuyunca çok kokrtum. bugün kalp atışlarını duydum. tadını çıkaramayacak mıyım? hep bunu mu düşünmeliyim öldü mü diye?
bende de aynı korku var doktor bir ay sonra gel dedi ama, hep bu düşüncelerdeyim.
Bu konuya benzer 3 konu okudum bu formda aradığım şeye cevap bulamadığım için tekrar sormak istedim konular 2008 yılında açılmıştı.
Size gelince konum yüzünden böyle düşünüyorsanız bence düşünmeyin herkesin yaşadığı farklı bir hamilelik. Benim korkularım var çünkü bir ay kadar doktorum gelmemi istemedi. Bence o süre zarfında her anne adayı gibi bebeğim için endişelendim. Sizinle alakasız bir konu olduğunu düşünüyorum. Hayırlı doğumlar.
Canm agrim var de abart biraz hemen cagirsinlar yoksa hep bekleyin diyorlar icindeki kuskuda gitmis olur insallah bebislerinize hicbirsey olmaz canmbende de aynı korku var doktor bir ay sonra gel dedi ama, hep bu düşüncelerdeyim.
10 + 2 cnımKaç haftalıksın canım?
10 + 2 cnım
amin cümlemizin canım. evet ilk. seninkinin cinsiyeti belli mi?Ayyyy yerim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk bebek mi?