anne karnında ölen bebek..

nameoflove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
37
19
88
35
hiç bebeğinin öldüğünü öğrenip başka bir hastanede aksi durumun söz konusu olduğunu yani yaşadığını öğrenen var mı? tek hastaneye nasıl güvenebiliriz... o kadar ihmaller olurken...

Canım benim ilk gebeliğim bu şekilde sonlandı ama emin olmak için tam 3 doktora gittim en sonunda kese artık bozulmaya başlamış diye söyledi doktorum. Yani insan inanmak istemiyor bir umut işte diyorsun ama en mantıklısıda en az 3 doktorun görmesi.

Banada 6 haftalikken olu bebek denmisti.baska bir doktor yasadigini soyledi sok olmustuk:eek::eek:

Ben su an 21 haftalik hamileyim, allah sag salim kucagima almayi nasip eder insallah bebegimi
Bu bebegime hamile kalmadan 3 ay once bi dusuk yaptim, 6 haftalik cok cok acik kirmizi renkte kanamam oldu ve ters bisiler oldugunu anladim
kendi doktorum yurtdisinda oldugu icin devlet hastanesinin aciline gittik karindan bakti hersey normal sadece yat dinlen bol bol dedi ve progestan verdi. Biz bu doktora guvenmeyip baska bi ozel hastaneye gittik, oradki doktor vajinal ultrasonla bakti cok cok zayif kalp atisi aliyorum ama durum ciddi dedi ve prolutan igne verdi.ertesi gun kendi doktoruma gittim o da vajinal bakti ve kalp atisi yok bebegin zaten 1 hafta once gelisimi durmus dedi, kurtaj olmam gerektigini soyledi.
sonuc olarak ben 3 ayri doktora gittim ve ucu de farkli seyler soyledi, biz bir umut ikinci gittigimiz doktora gittik o da bu sefer kalp atisi olmadigini soyledi ve ben ayni gun kurtaj oldum
cok zor gunlerdi allah kimseye yasatmasin

Back
X