Anne karnindaki bebeğin ruhsal gelişimi

eymen2016

Eymen Arasım
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
68
21
8
Selâm kk arkadaşlarım.
19 haftalik gebeyim ilk gebeliğim.
Merak ettiğim konu şu anne karnındaki bebek annenin ruhsal durumunu psikolojisini duygularını ne zaman (kaçıncı hafta veya ayda) algılamaya başlıyor.
Bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim.Birde bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum.
Bazen ara ara kasığımda bıçak saplanması batması gibi durumlar hissediyorum.Acaba o arada bebeğimmi? Hareket ediyor ben bilmediğim için saplanma ve ağrı gibi geliyor bana.

anne karnına dustugu andan ıtıbaren bebek bır gelısim surecıne gecer, ıcınde bulundugun haftalarda bebek dısardan gelen seslerı ve yuksek ısıkları algılayabılır, anne ıle bır bagları oldugundan senın huzurlu bır gebelık gecırmen bebegınde anne karnında ve dogum sonrası huzurlu bır bebek olmasını saglar...
su an tekmelerını hıssetmemen normal, ben 18. haftada hıssettım ılk gebelıgım benımde ama bu kısıden kısıye degısebılıyor....
ben her aksam konusuyorum bebegımle, stresten uzak durmaya calısıyorum, esımle de romantızmı - karı koca ılıskımı kesmıyorum kı ben ne kadar mutlu ve guclu ısem bebegımde o kadar mutlu-guclu ve huzurlu bır bebek dıye dusunuyorum...

bi gülen bi ağlayan biriyim :)
bebeğimle çok nadir konuşuyorum aslında..duygusuzda değilim ama ne bileyim..doğunca konuşcam bn ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…