anne karnindaki bebegin sirtinda su ??

birgxuxl38

biricigim benim
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
1.423
7
116
38
Almanya
evt kizlar bende hala anlayabilmis degilim ben 13 haftalik hamileyim ,bugün ögrendikki bebegin sirt kisminda ,su toplantisi var ,doktor belki zamanla gecer dedi belkide hastalikli bir cocuk dedi ,dünyam yikildi resmen cok bitkinim bu durumu yasayan yada etrafinda yasamis olan varmi ,inanin sadece sizin bi satir yazini bile beni rahatlatacak cok üzgünüm :((

canim benim.lutfen uzulme.belki gececekdir.niye aklina en kotusunu getiriyorsun.:48::48:baska bir doktora daha git.belki yanlis gormusdur.yada ne biliyim tedavisi filan vardir.

gittim canim burda büyük bir kilinike gittim ,ordada aynisini gördüler ,belki zamanlar gecer diyorlar ne yapacagimi sasirdim

selam canim nasilsin.merak ettim seni

evt kizlar bende hala anlayabilmis degilim ben 13 haftalik hamileyim ,bugün ögrendikki bebegin sirt kisminda ,su toplantisi var ,doktor belki zamanla gecer dedi belkide hastalikli bir cocuk dedi ,dünyam yikildi resmen cok bitkinim bu durumu yasayan yada etrafinda yasamis olan varmi ,inanin sadece sizin bi satir yazini bile beni rahatlatacak cok üzgünüm :((

Canım benim yeğenimin de böyle bir sıkıntısı söz konusuydu doktorlar aman sakat dedi yok ölür dedim ama hiçççte bişey olmadı şimdi 14 yaşında maaşallah yaşıtlarına göre çokta iri :nazar: doğduktan sonra yalan demeyim 1 aylıkken falan ameliyat oldu o süre zarfında yengem hiç sırt üstü yatırmadı yatırsa bile belini boşluğa getirip yatırdı ameliyattan sonra da belinde çapraz şeklinde bi iz kaldı o kadar korkma canım korkulck bişey değil

slm nazlma ,sorma canim su 3-4 haftadir neler neler yasadim ben cok zor günler atlattim ,bebegin en basta sirtinda ,boynunda ve kafasinda su var dediler, cok ama cok kabu dolu günlerdi zamanla gecip gecmeyeceginede garantide veremediler ,sonra doktorumu degistirdim bir türk doktoruna gittim burda oda,amniyosentezi yaptirmami önerdi yoksa hep aklin kalacak dedi ,banada mantikli geldi cünkü bu suyu en büyük ihtimal down sendromlu olabilirde diyorlardi,ve amniyosentezi yaptirdim sonucunu daha bugün aldim cok sükürki temiz cikti hic bir kromozon hastaligi yokmus,simdide sirtinda felan kalmadi ama boynunun arka kisminda su var gözüküyor 13mm ,onun nerden geldigini bulmaya calisiyorlar bakalim bu carsamba yine randevum var detayli inceleyecekler ..

Allah yardımcın olsun canım hiç korkma bişeycikler olmaz benim yeğenim için de down sendromlu denildi. Üstelik 3 hastaneye gitmiştik. Bütün doktorlar gebeliği sonlandırmamız lazım gibi laflar etmişti ve ablam ağlaya ağlaya doğuracağını söyledi ve şimdi yeğenim 9 yaşında mavişimiz bizim, hiç bir prolemi de yok. :34:

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
.......................................................................................................................................

Son düzenleme:
Back
X