anne karnındaki bebek

Annem bana hamileyken çilek yemiş kaşınmış ay ben kaşımayım leke olur abla sen kaşı demiş teyzem de sağ şakağı ve ensesini kaşımış. Sağ şakağımda ve ensemde çilek lekem var. Küçükken çilek mevsiminde oralar kızarıp çilek gibi benek benek oluyodu mevsim geçince lekw de geçiyodu :KK48: şakağımdaki leke artık çıkmıyo ama ensemdeki kaldı :)

bende inanmak istemiyom çocuğumun yüzünde gözünde bişi çıkmasın allahın izni ile benim yüzümde dikiş izi var ve büyürken psikolojik olarak baya zorlandığım dönemler oldu.

Selam kızlar. Hep duyariz, aman ciger yerken elini yuzune sürme bebekte leke kalir, aman sunu yediginde elini hemen yika bebek killi olur, caninin cektigini yemezsem bebekte o sey seklinde leke olur vs.. Diye.. Sizin bu konuda bildikleriniz neler? Hiç başınıza geldi mi?
Kesinlikle inanmazdım önceden. 2,5 aylık gebeliğim kurban Bayram'ına denk geldi. Kavurmanın içine çiğer karışmış. Bi çatal aldım ce yutmadan tadını alınca tükürdüm. Kızımın sırtında damla kadar leke var :KK45:

Selam kızlar. Hep duyariz, aman ciger yerken elini yuzune sürme bebekte leke kalir, aman sunu yediginde elini hemen yika bebek killi olur, caninin cektigini yemezsem bebekte o sey seklinde leke olur vs.. Diye.. Sizin bu konuda bildikleriniz neler? Hiç başınıza geldi mi?
Canm valla ben sadece kızıma hamileyken komsunun ağacından ayvalara göz dikmistim ne zaman geçsem ordan kokusu burnuma geliyordu dayanamadım boğun izin aldım bitane kopardım yedim ve yerken yanaklarıma sürdüm ayvadan kızım gamzeli olsun diye inandım ama gerçekten bebeğim dogdu sağ tarafında gamzesi var gülünce çok tatlı oluyo meleğim bi arkadaşım annesi hamileyken dut yemis elinin kenarı kasinmiş oda kasımı s kızın elinin kenarında dit büyüklüğünde bi et beni var hersene dut zamanında o ben büyüyor irilesiyo

Back
X