bak ben sana kendi hayatımdan ornek vereyim .
Hic korunmadık çocuk bekledik ilk günden eşim olacak adamla .
Evlenmeden önce hic konuşmadık çocuk konusunu çünkü her şey mükemmel geçiyordu ve bir pürüz yoktu,çocuk olur olmaz gibi bir ihtimal bile aklımızın ucundan geçmedi .
Neyse olmadı çocuğumuz 5 tüp 2 de iptalim vardi transfere kadar iyi ama sonuç negatif .eşimde de sıkıntı çıktı ortaya yani ikimizde de vardi .
Eşimde de olduğu icin sikinti bana pek yüklenmiyordu , allahın işine karışılmaz yüzüme bakmıştı .
Annesiyle ısınamadık birbirimize bu eşimi daha da yordu ve gittikçe içine kapanık bir kişi oldu .
Çünkü ona göre biz ve annesi iç-içe olmalıymışız o bunu hayal etmemişmis .
Neyse Evliliğimiz sarsılıyormuş ama ben deli gibi doktor , lokmanhekim, bitki kürleri hepsini uygulamayıp araştırıyorum .
Eşim bir gün diyemedi ki olsun çocuğumuz olmasa da biz bize yeteriz , hergun bekledim bu cümleyi ondan ama o bunu hic dile getirmedi .
Belki boyle deseydi daha huzurlu olacaktık ve bebeğimiz gelecekti , oysa ben hem çocuk icin hem de eşimi mutlu etmek icin bin parçaya bölündüm.
O ise annesine gidip , kahvesine gidip günlük yaşamını devam ettirdi sadece benim yanımda yaşayan ölüydü .
Şimdi Biz boşanıyoruz anlaşmalı , adam kurtuluyor artik bu dertten ve ben onun gerçek yüzünü gördüm boyle bir adamdan çocuğum olmamış diye binlerce kez şükürler olsun diyorum .
Ve en önemlisi çocuk derdini unuttum evliliğim bitiyor diye yuvam dağılıyor diye bunun derdine düştüm .
Adetim düzeldi bir ped bile ıslanmazken şimdi bir paket bitiyor .
Çocuğum olabilirdi ama benim icin hayırlı değilmiş allahım vermedi bas göz üstüne .
Sen de stres yapma olacağı varsa olur de ve kendini allaha teslim et.