Yaşadıkları diyorsunuz kötü şeyler yaşamış demekki. Acaba kendince sizi sığınak gibi mi görüyor. Bu düşüncelerinizi güzelce anlattınız mi hiç?Aslında ağladığı şeyler sizin tepkileriniz değilse başka şeylerin dolmuslugu olabilir miArkadaşlar selam
annem bize geldi ama çok çekingen bir annem var her şeye alınır yanında nasıl davranacağımı şaşırdım sürekli hassas alıngan ya böyle hep mazlum gibi duruyor sanki çekinen ben istiyorum ki öyle olmasın kızının evi rahat olsun evet çok şeyler yaşadı anlıyorum ama bende artık yoruldum sürekli üzdüm mü onu acaba ben mi rahat ettiremiyorum diye düşünmekten yoruldum bugünde tartıştık diken üstündeyim dedim hemen eğer öyleysen bir daha gelmem evine diyor ağlıyor öyle suçlu hissediyorum ki kendimi bende hamileyim normalde elimden geldiğince alttan alıyorum ama alamadım bir sinir geldi içime yapma böyle dedim nolur ya artık hep seni üzdüm mü diye düşünmekten diken üstündeyim dedim ve o kelimeyi aldı ya bende de artık sürekli suçlu hisseden bir his oluştu napayım içim içimi yiyor kendimi kötü bir gibi hissediyorum
Hep mi öyleydi ?eğer öyleyse değiştiremezssin gönül istiyor tabi kıpır kıpır enerjik pozitif olsunlar ama bazen yaşadıkları bazen hastalıklar değiştirebiliyorArkadaşlar selam
annem bize geldi ama çok çekingen bir annem var her şeye alınır yanında nasıl davranacağımı şaşırdım sürekli hassas alıngan ya böyle hep mazlum gibi duruyor sanki çekinen ben istiyorum ki öyle olmasın kızının evi rahat olsun evet çok şeyler yaşadı anlıyorum ama bende artık yoruldum sürekli üzdüm mü onu acaba ben mi rahat ettiremiyorum diye düşünmekten yoruldum bugünde tartıştık diken üstündeyim dedim hemen eğer öyleysen bir daha gelmem evine diyor ağlıyor öyle suçlu hissediyorum ki kendimi bende hamileyim normalde elimden geldiğince alttan alıyorum ama alamadım bir sinir geldi içime yapma böyle dedim nolur ya artık hep seni üzdüm mü diye düşünmekten diken üstündeyim dedim ve o kelimeyi aldı ya bende de artık sürekli suçlu hisseden bir his oluştu napayım içim içimi yiyor kendimi kötü bir gibi hissediyorum
Evet aslında belkide sevgisizlikten dolayı böyle farkındayım elimden gelen her şeyi yapıyorum hakkını asla ödeyemem çok fedakarlık yaptı tek isteğim mutlu olmasıYaşadıkları diyorsunuz kötü şeyler yaşamış demekki. Acaba kendince sizi sığınak gibi mi görüyor. Bu düşüncelerinizi güzelce anlattınız mi hiç?Aslında ağladığı şeyler sizin tepkileriniz değilse başka şeylerin dolmuslugu olabilir mi
Evet sadece bana değil annem önceden çok neşeliydi sadece artık yıllar çok yormuş biliyorum ama insanız bazen bizde yoruluyoruzAnneniz herkese karşı böyle alıngan ve çekingen mi? Yoksa size mi öyle?
Evet sadece bana değil annem önceden çok neşeliydi sadece artık yıllar çok yormuş biliyorum ama insanız bazen bizde yoruluyoruzAnneniz herkese karşı böyle alıngan ve çekingen mi? Yoksa size mi öyle?
Götürdük panik atak çıktı yaşadıkları onu yıprattı biliyorum annem eğlencelidir bizim için çok şeyden vazgeçti belki de yılların sonucu böyle ama bende mutlu olsun her şeye alınmasın istiyorum yani bir evlat olarak mutlu bir anne görmek istiyorum of desen belki alınır o an hep düşünüyorum dikkat ediyorum işte napalımAnnenin tedavi olması lazım. Tamam zor şeyler yaşamış olabilir ama senin ne suçun var? Tedaviye ikna etmeye çalış bence. Anne zor şeyler yaşadın, terapi görsen sana çok iyi gelir demeyi dene. Kolay kolay ikna olmuyorlar ama belki başarırsın. Öbür türlü işin çok zor. Herkese karşı böylemi bir tek sana mı yapıyor?
Sevgisiz bir evlilik sürekli akraba terörü yoksulluk derken sonunda annem böyle oldu yıllardır mutlu olmayı unuttu bir evlat olarak çok üzülüyorum ama biliyorum ki bizim görevimiz değil onların hayatını iyileştirmek ama elimde değil mutlu olsun istiyorum artık geçmişte kaldı ama aşamıyor ufacık şeye alınabiliyor evet her zaman yanımda her derdimde sadece mutlu olsun istiyorum dediğin gibi allah başımızdan eksik etmesin sadece zorHep mi öyleydi ?eğer öyleyse değiştiremezssin gönül istiyor tabi kıpır kıpır enerjik pozitif olsunlar ama bazen yaşadıkları bazen hastalıklar değiştirebiliyor
Üzülme bence en azından yanında ve seni gerçekten koşulsuz seviyor,bunu düşün
Benim annemde öyle neresinden tutacağımızı şaşırdıkama şeker hastası sürekli sinirli ve artık hiç gülmüyor eskiden bir kahkaha atardı sokaktan duyulurdu idare ediyoruz bizde sağ olsun başımızda dursun yeterli ..
Babamla annemde öyle yemin ederim kedi köpek daha iyi anlaşıyor çok üzülüyorum ama o yaştakiler hem inatçı hem sabit fikirli,birde alınganlık ,var şimiz zorSevgisiz bir evlilik sürekli akraba terörü yoksulluk derken sonunda annem böyle oldu yıllardır mutlu olmayı unuttu bir evlat olarak çok üzülüyorum ama biliyorum ki bizim görevimiz değil onların hayatını iyileştirmek ama elimde değil mutlu olsun istiyorum artık geçmişte kaldı ama aşamıyor ufacık şeye alınabiliyor evet her zaman yanımda her derdimde sadece mutlu olsun istiyorum dediğin gibi allah başımızdan eksik etmesin sadece zor
Yaşlılıkta çocuk gibi oluyorlarmış insanlar sizinde baya zor işiniz inatta vardır şimdialingan insanlarla yasamak cok zor ya benim ananem de basi çekiyor. seviyorum onu yasli diye alttan aliyorum oyle gözümde büyütmüyorum ama yine de sinir olmamak elde degil
alinganlik derecesini şöyle anlatayim, ilk bahar yaz kendi evinde sonbahar kis bizim sehrimizde yasiyor. gecenlerde kendi evinde beraber yasadigi cocugu istanbula geldi. donuste onlarin arabasiyla dönmek istedi. Ama araba hem küçük hem arkasinda yük var hem 90a yakin kadin yarim gunden uzak yolu konforlu gidemez yani. "anne arabayla gelme biz ucak bileti alalim, oyle gel" dediler diye "beni istemiyorlar, gitmeyecegim" diye alindi agladi, gitmedi:)
buraya gelirken de sonucta 6 ay kalacak büyük bir valiz koymus teyzem icine her seyi koymus. "geri istemiyor heralde bunca seyi doldurmus" demis, alindidaha dün anneme ananemin oğlunun bana ödemesi gereken ama hala ödemediği sey hakkinda konustum, adama (şüpheli) kötü bir laf soyledim. hemen ananem alindi "kac para benim maasimdan cekin alin" dedi, sofrayi terketti konu onunla olsun olmasin hemen alinir, gucenir, bazen ağlar.
Valla isin cok zor
Aslında o kadar değil annem mutsuzluk gerçekten o kadar çok alışmışki eğlenir vs ama yine de yaşadıkları aklına hep gelirKronik mutsuz ve dünyayı önüne serseniz mutlu olmaz artık yapışmış. Benim annem de böyle. Ben ona ev bile aldım kredi çektim yok hala bi tatminsiz mutsuz. Cabalamayin. Niye sizde ? İhtiyacınız yoksa gönderin gitsin evine. Zorunda olmadıkça da bir araya gelmeyin. Hayat enerjisini emiyorlar
Annem güler eğlenir ama çok alıngandır bir anda bir lafınıza alınabilir ya da haklı olduğunuz birşeyde ufak sesiniz artsa bağırmak olarak düşünebilir anlıyorum zaten doktor da yılların birikimi panik bozukluk oldu kadındaAnnenizi de anlayın gülmeyi unuttu belki de alınganlık değil sadece mutsuz. Kötü hissetmeyin tanıyorsunuz annenizi.her ikiniz de kaygı duymayı bırakmalısınız
Bizimkilerde şuan konuşmuyorBabamla annemde öyle yemin ederim kedi köpek daha iyi anlaşıyor çok üzülüyorum ama o yaştakiler hem inatçı hem sabit fikirli,birde alınganlık ,var şimiz zor
Anneme sen çok alıngansın dersen hemen sinirlenir mesela nefret eder o kelimeden mesela temizlikle ilgili en çok kavga olurdu tamam anne dersin keskin bir dille hemen bana ne bağırıyorsun der ya da bu evde istenmiyorum gibi diyorum ya annesi de sevgi pek göstermemiş mutsuz bir evlilik çok fazla fedakarlık asla hakkını ödeyemem keşke annem çok mutlu bir kadın olsaydı hayat onu hiç yormasaydı bende de suçlu psikolojisi kaldı artık hepNeye alınıyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?