- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Uydur uydurEvet canım haklısınnn :)
amaaannn yattı balık yan gider
size ayak uydurayım bare ozaman
![]()
Öyle yada böyle güme gitcen, bari eğlen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uydur uydurEvet canım haklısınnn :)
amaaannn yattı balık yan gider
size ayak uydurayım bare ozaman
![]()
Haddi olmadan siyaset yapmaya kalkınca, totosuna tekmeyi yeditolin niye banlandi
ya tolin alem yaaaa kiyamammmm ici szliyodur simdi donusunun muhtesem olucsndan eminim benHaddi olmadan siyaset yapmaya kalkınca, totosuna tekmeyi yedi![]()
Bekliyoruz tarifini canımuzun arastirmalar sonucu yapicam kurabiyeyi buldum yarin alisveristen sonra konum acilmis olucak![]()
Ona ne şüpheya tolin alem yaaaa kiyamammmm ici szliyodur simdi donusunun muhtesem olucsndan eminim ben![]()
Gidişi suskun oldu amaya tolin alem yaaaa kiyamammmm ici szliyodur simdi donusunun muhtesem olucsndan eminim ben![]()
yarin goruruz ole afilli deil basit kek pasta olsa neysede kurabiyeyi hakkaten cok beceremiyorum ama sinirimi zorlicimmmmBekliyoruz tarifini canım![]()
burayi izliyosa ici sizliyodur hee don atlet falan yollayaydik ya mapus damlarindaOna ne şüpheKafasında tilkiler dönüyordur şimdi
![]()
gorusuruzzzzBen kaçıyorum canlarım sonra görüşürüz.Eğlenceye devam
![]()
Uydur uydur
Öyle yada böyle güme gitcen, bari eğlen![]()
yarin goruruz ole afilli deil basit kek pasta olsa neysede kurabiyeyi hakkaten cok beceremiyorum ama sinirimi zorlicimmmm![]()
hangi kurabiyeyi yapacağına karar verdinmi?
vermediysen ilginç bir tarif önerisi sunabilirim sana: ))))
ben olsam onu yapabilirdim...
hadi yaa yola yolla sabahtan beri bakiyorum bakiyorum anca buldum basit bisey yapicam yaaa kurabiye konusunda hic becerikli degilim bir kac deneyimim fiyasko olunca gozum korktu isin aslihangi kurabiyeyi yapacağına karar verdinmi?
vermediysen ilginç bir tarif önerisi sunabilirim sana: ))))
ben olsam onu yapabilirdim...
ben bir kere banlandim ayhhh cok fena yaaynen pinko güm güm gidicem![]()
Tanışmış oluruz bari bu sayede![]()
hadi yaa yola yolla sabahtan beri bakiyorum bakiyorum anca buldum basit bisey yapicam yaaa kurabiye konusunda hic becerikli degilim bir kac deneyimim fiyasko olunca gozum korktu isin asli![]()
ben bir kere banlandim ayhhh cok fena ya![]()
Sen neden katılmıyorsun sanırımkrizantem buldu tarifini :)
Sen katılda ilginç tarifi bizimla paylaş :)