- 10 Ocak 2014

- 30.830

- 47.062

- 798

Olsun canım ne fark eder tebrik ettin yaBen bılmıyodum bılsem ılk ben yazardım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım ne fark eder tebrik ettin yaBen bılmıyodum bılsem ılk ben yazardım![]()
Seninki de hazır yani.e o zman sabah ekleriz ikimizde
benim ki de benimki de hazır sabaha eklerimBen kaçar yatayım göZlerim küçüldü herkese iyi geceler
![]()
Sen de gel.kurabiyelere gelen çok olcak gibi görünüyor![]()
Ellerine sağlık diloş'ume o zman sabah ekleriz ikimizde
benim ki de benimki de hazır sabaha eklerimBen kaçar yatayım göZlerim küçüldü herkese iyi geceler
![]()
Dimi amaOlsun canım ne fark eder tebrik ettin ya![]()
bi tarifler gelsin bakalım aklımda var iki tarif gelemzse koyarım yarın birini yapcam arkdaşıma giderken elim boş gitmiyeyim diye bahaneyle koyarım belki tabi doğurmazsamSen de gel.Maşallah hep böyle olsun.
![]()
Ayy evet yicem onları
Efser biz bunları yiyemeyiz.
Galiba seni diyet topiğne transfer edeceğimAyy evet yicem onları![]()
Yok bir iki taneyle bişey olmaz yaaEfser biz bunları yiyemeyiz.Cani değiliz biz.Nesli tükeniyor bunların yazık.
![]()
İnşallah ufaklık acele etmez.bi tarifler gelsin bakalım aklımda var iki tarif gelemzse koyarım yarın birini yapcam arkdaşıma giderken elim boş gitmiyeyim diye bahaneyle koyarım belki tabi doğurmazsam![]()
Yani vücudunun yarısını yiyelim diğer yarısı can çekişsin.Yok bir iki taneyle bişey olmaz yaatatmalık alın doymalık değil
![]()
Bana da öyle geliyorGaliba seni diyet topiğne transfer edeceğim![]()
evet yarın yapim de bi benim kıza belli olmaz yarın drmuz acele edip etmedini söyler inşİnşallah ufaklık acele etmez.Hazır yapmışken koy bari.
![]()
Banane ya yicem işte, çok tatlılarCaniiiiii.![]()
Ayyy az kalmışbi tarifler gelsin bakalım aklımda var iki tarif gelemzse koyarım yarın birini yapcam arkdaşıma giderken elim boş gitmiyeyim diye bahaneyle koyarım belki tabi doğurmazsam![]()
Yeme kız nesli tükeniyor zaten.Banane ya yicem işte, çok tatlılar![]()
Aklıma gelince kötü oldum yok yemeyin ben bunları beslerim evdeYani vücudunun yarısını yiyelim diğer yarısı can çekişsin.Ben yemem mideme oturur onlar.
![]()