Pek bir değişiklik yokNasil gecti tatil
Supheleniyodum zaten bu kadar maç merakı hiç normal degildiPinko erkekmiş
Taşlar tek tek oturmaya başladıSupheleniyodum zaten bu kadar maç merakı hiç normal degildi
Tolinden msj var sana nevos. Adrayla kerem evlendigi için bu topige bir daha yazmayacakmis. Onları bosatsin geleyim diyoBen de iyiyim teşekkür ederim
Önceden bana asiliyodu,seni buldu papucumu dama attı nevosTaşlar tek tek oturmaya başladıBana ondan asılıyor
Iyiyim şekerim,sen nasılsın
Yok canım koç
Altttan bakıyorTolinden msj var sana nevos. Adrayla kerem evlendigi için bu topige bir daha yazmayacakmis. Onları bosatsin geleyim diyo
Cazibeme dayanamadı ne yapalım artıkÖnceden bana asiliyodu,seni buldu papucumu dama attı nevos
Sapıkmıyım ben forumda bekar kızlar varken evli çocuklara bakayımTaşlar tek tek oturmaya başladıBana ondan asılıyor
Teşekkür ederim canım sahiden hiç alakaları yokbende iyiyim canım çok şükür sağol: )
oooo koçsa iyi, koçların ikizler ve yayla diyaloğu iyidir: )
sana söylemişmiydim nevoşum bilmiyorum, ikiz kişilerin burçlarının zıt olabileceğini dinlemiştim tvde, ama kesinlikle böyledir diyemiydi onu hatırlamıyorum, aklında olsun bu.
yani şöyle oluyor, şimdi senin kızların biri koç karakterinde ise diğeri koçun karşıt burcu olan terazi karaterinde olabileciği olarak yani.
burçlar bilene hayatta kolaylıklar sağlar bence, oyüzden bunu söylemek istedim sana canımcım.
İtiraf ediyorsun o zamanSapıkmıyım ben forumda bekar kızlar varken evli çocuklara bakayım
Yoo etmiyorum ama istediğinizi düşünmekte serbestsinizİtiraf ediyorsun o zaman
Anladim canim evde curcuna olmustur 4gun artikPek bir değişiklik yokBurda kimse olmayınca evde oturduk havada güzel değil
Pinkom avatarını değiştir bu olmadıYoo etmiyorum ama istediğinizi düşünmekte serbestsiniz
Evet kızlar okula gitmeyince hep başımdalarAnladim canim evde curcuna olmustur 4gun artik
Adra bakmadı amaPinkom avatarını değiştir bu olmadı
Sen fıstık gibi bir hatunsunAkrep kadını
Bakıyor ama yazmayacakmis. Valla öyle dedi ozeldenAltttan bakıyor
Yok makarnada birinci olan.hoşbuldum teşekkürler: )
dilara krizantem nikli arkadaşmı?
Hoşgeldin Meryem.Nabiyonuz kizlarr
Yok iyi beğendim resmi.Bu adam çok hoş adra kimse kapmasın diye en kötü resmini eklemiş
Şimdi farkettim.Fark etmedin mi parlıyorum
Gördüm maalesef.Avatarına bak
Tolinden msj var sana nevos. Adrayla kerem evlendigi için bu topige bir daha yazmayacakmis. Onları bosatsin geleyim diyo
Kıskandı mı yoksaAdra bakmadı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?