- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Yok kizzzzz temizlik yaptım. Elektrik kesildi bi ara. Çok yağmur var burda.Sen napıyorsun asıl? Yattın mı bütün gün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kizzzzz temizlik yaptım. Elektrik kesildi bi ara. Çok yağmur var burda.Sen napıyorsun asıl? Yattın mı bütün gün![]()
Vayyy.Çifte standart ha.
![]()
Burda da kar var, iyiki var benim ki erkenden eve geldiYok kizzzzz temizlik yaptım. Elektrik kesildi bi ara. Çok yağmur var burda.
Ay hava çok soğuk totom usuyoooBurda da kar var, iyiki var benim ki erkenden eve geldi![]()
Sen küsebilirsin benimkisine bakmış, beğenmiş![]()
Napiyosunuz kizlarrr![]()
Ört totonu mademAy hava çok soğuk totom usuyooo![]()
Hadi sen daha bu gün açtın hanım abla adra napsınBende küserim bakmassa
İyiyiz sen nasılsın şekerr
Bende iyiyim ablam,evdeyim bugün. Tatil yapıyorumBende küserim bakmassa
İyiyiz sen nasılsın şekerr
10 kat örtülü açık gezmiyoz herhaldeÖrt totonu madem![]()
Hadi sen daha bu gün açtın hanım abla adra napsın
Daha yarışmaya çok var bakar![]()
Sana belli olmazBende iyiyim ablam,evdeyim bugün. Tatil yapıyorum
10 kat örtülü açık gezmiyoz herhalde![]()
Bende iyiyim ablam,evdeyim bugün. Tatil yapıyorum
10 kat örtülü açık gezmiyoz herhalde![]()
Geldi mi seninkiler?Bekleyecez artıkbakar ama ihmal etmez..
Biz de birinci olduk ama koltuk meraklısı olmadık senin gibi.Ayın şefi dururken, senin tarifi niye merak etsin
Ya ne fenasın yoruma yazmış, fırsat bulamadım diğer tariflere bakmaya diye![]()
Sen 1.olduğunda kimsenin haberi olmadı bileBiz de birinci olduk ama koltuk meraklısı olmadık senin gibi.Politikacılar gibisin.
O koltuktan kimler geldi kimler geçti bilsen.
Fena değilim.Kaç gün oldu.Az gezsin de forumla ilgilensin biraz.
![]()
Aynen abla 13:30 da uyandimDükkana gitmedin bugün demi,keyfini çıkarmışsındır![]()
Aman görmemişin bir çorbası olmuş tutmuş bunu ağzına sakız yapmış.Sen 1.olduğunda kimsenin haberi olmadı bile
Benim çorbam KK da fenomen oldu![]()
Aynen abla 13:30 da uyandimne güzel oluyomus öğlene kadar uyumak
![]()
Emekli oluncada ağrılar uyutmayacakAynen abla 13:30 da uyandimne güzel oluyomus öğlene kadar uyumak
![]()
Yuh daha ilk defa söyledim, çamur yapmaAman görmemişin bir çorbası olmuş tutmuş bunu ağzına sakız yapmış.![]()
Ay evet çok güzel oldu valla,kendime geldimOhhh ne güzelkeyif sende yani,dinlenmişsidir hiç değilse![]()
Neyseki senden 2 sene geriden geliyorum. Sen benden önce yaslanacagin icin,ağrılarınaderman bulur bana da tüyo verirsinEmekli oluncada ağrılar uyutmayacak![]()