- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Hmm,geçmiş olsunBen ege de bir merkezi şehir ammaaaa yollar kapandı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm,geçmiş olsunBen ege de bir merkezi şehir ammaaaa yollar kapandı.
Sen erotik bişeyde gülüyonmu kııı.Anlat sende kocicineerotik bişey konusmuyoz sonucta
![]()
Aaaah aah keşke halk olmıyaydımHalk,geçmiş olsun![]()
Olmaz ben daha iyi temsil ederim bizi.Bak adra senle sırt sırta vermemiz lazım,karşımda olmapinko-tolin çetesine birlik olarak karşı koyabiliriz,tek tek zor olur
![]()
O manada demedim deli,kocicin soruyomus ya anlatamayacagin bişey yok demek istedimSen erotik bişeyde gülüyonmu kııı.kocanın ißi zor.
HahahahahaHAaaah aah keşke halk olmıyaydımHulk olaydım.
![]()
Hiç güzel diiillOlmaz ben daha iyi temsil ederim bizi.Tek vücut,tek kurabiye,oylar çokoprense.
Slogan bile hazır.
![]()
Ammaan onuda bilmeyiversin.O manada demedim deli,kocicin soruyomus ya anlatamayacagin bişey yok demek istedim![]()
Öyle de haksızlık olurdu.Herkes katılsın daha iyi.Çeşit öğreniyoruz.Bence ilk 10 gibi bir rakam belirlenip ona göre yapılmalıydı.
Böyle karar vermek zor. Ayrıca tariflerin çalışma olasılığı artıyor.
Senin tablet siyaset yapıyo banla sen onu.HahahahahaHbende diyorum ne diyo bu morcivert
kiz tabletten yaziyorum,otomatik duzeltme yapıyor bazen "hmm" olacaktı o
[/QUOTESenin
Hiç bile güzel.Hiç güzel diiill![]()
Önemli olan bu mevsimde çiçek açtırmak zatenHiç bile güzel.Evler çiçek açsın mı deseydim bu mevsimde.
![]()
Kız tablet kocanınmıda banlayamıyon kiBanlamak benim yetkim değil![]()
HeeeKız tablet kocanınmıda banlanlayamıyon ki![]()
Neyse oylamaya gideriz.Vatandaşlara da sorarız.Önemli olan bu mevsimde çiçek açtırmak zaten"bahari evinize getirdik" ay nasıl güzel slogan
![]()
Bak yapma böyle kendi aramizda bile anlasamazken,o tiplere nasıl birlik olcazNeyse oylamaya gideriz.Vatandaşlara da sorarız.![]()