- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
sen benım gibi neneye kurban ol beaaaa bız oglusunla anlastım bana cıcek bıle gonderdı yakında ıstemeye gelıcezYok ben oğluma genç hanım istiyorum senin gibi yaşlı neneyi ne yapsın
Talip çok seçim yapacağız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen benım gibi neneye kurban ol beaaaa bız oglusunla anlastım bana cıcek bıle gonderdı yakında ıstemeye gelıcezYok ben oğluma genç hanım istiyorum senin gibi yaşlı neneyi ne yapsın
Talip çok seçim yapacağız![]()
Büyüyünce şekerci olmaya karar verdi sana uygun musen benım gibi neneye kurban ol beaaaa bız oglusunla anlastım bana cıcek bıle gonderdı yakında ıstemeye gelıcez![]()
oooohhhh bayılırım şekercılereBüyüyünce şekerci olmaya karar verdi sana uygun mu![]()
Günaydınnn.. bizim yerimizede yeyin özellikle tatlı.. afiyet bal şeker olsun amma kilo olmasın valla tolin haklı duruma düşer.yazda geliyor.Günaydınlar şekerler,bugün yokum öğleden sonra apartman günümüz var oraya gideceğimyiyip içip tıkınacaz
![]()
Günaydınnn.. bizim yerimizede yeyin özellikle tatlı.. afiyet bal şeker olsun amma kilo olmasın valla tolin haklı duruma düşer.yazda geliyor.
95 neeGünaydın,tamam yerim h,ç affetmem yerken,tatlılar genelde sütlü tatlı oluyor mideye iniyor hementolin kendine baksın gelmiş 95 kiloya hala zayıfım diyor ..
95 nee36 beden sanıyor demek kendisini vah tolin ..
Hem 95.. hem estetikli. bu ne vavv..Çaktırma sakın,idare ediyoruz işte üzülüyor sonra,birde estetikli ya kimselere diyemiyor![]()
Hem 95.. hem estetikli. bu ne vavv..![]()
Ancak bu kadar oluyormuş öle didi![]()
şişşştt kimse duymasın anca bu kadarmı düzeltebilmiş kaportayııı..
Afiyet olsun AblamGünaydınlar şekerler,bugün yokum öğleden sonra apartman günümüz var oraya gideceğimyiyip içip tıkınacaz
![]()
Afiyet olsun Ablam![]()
28. hatta 29. tarifin ayak seslerini duydum![]()
Evet Ablacım yeni tarifler bir aksilik olmazsa gelecekSağol nevoşum yiyip geleyim biraz
Anaaaaa başka tariflerde geşecek gibi yaşasınnn![]()
Evet Ablacım yeni tarifler bir aksilik olmazsa gelecek![]()
28. hatta 29. tarifin ayak seslerini duydum![]()